Photos and videos from all countries

Photos and videos for #diyana

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS - HOT SUPPLEMENT .Assalamualaikum Shakleelovers! .Vitamin C nie supplement Shaklee yang wajib Diyana ambil setiap hari. 180 biji sangat jimat sehingga 6bulan penggunaan. Hanya RMXX.00 .Sebelum nie kulit muka Diyana sangat sensitif berjerawat, sunburn, kusam. Tapi selepas amalkan Vita-C Plus nie secara konsisten, Alhamdulillah kulit muka Diyana kembali sihat :).Kelebihan utama Sustained Release Vita C Shaklee ?. Mengurangkan simpton demam & selsema Perlindungan sinar UV Mengurangkan kesan sunburn Menjadikan kulit lebih cerah secara semulajadi Tona kulit lebih sekata Mengurangkan minyak pada muka Melembabkan kulit Memastikan saluran darah mengembang dengan baik Lebih kelihatan awet muda Mengurangkan kedutan & tanda penuaan Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan.Whatsapp Diyana untuk order & sebarang pertanyaan. InsyaAllah Diyana bantu yang terbaik :).Your Beauty & Health ConsultantDiyana Mohamad+6017-2967807. #shaklee #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeselangor #shakleegombak #shakleebatucaves #shakleeeffect #shakleelover #shakleeonline #shakleebestprice #shakleeproduct #vitacplusshaklee #vitamincshaklee #vitacplus #sustainedreleasevitac #setkecantikan #setkecantikanshaklee #setjerawat #setjerawatshaklee #setkulitshaklee #kulitcerah #kulitputihgebu #supplementshaklee #kulitberjerawat #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleekepong #shakleesrigombak #shakleesrirampai

beautyandhealth.bydiyana

PERHATIANANDA PENIAGA? ONLINE? OFFLINE?saja nak tanya dah ada DESIGN logo, sticker, iklan promosi, flyer, bisnes kad, invoice, resit,quotation dan sebagainya?jika tiada DESIGN mari pakat mesej kami laju-laju,tapi jika dah ada DESIGN cuma nak bagi lagi kemas or edit pun boleh mesej kami laju-lajukami di DIQA DESIGN menawarkan perkhidmatan graphic design kepada semua 100% secara online pada harga berpatutan, design yang mengikut permintaan anda, tersendiri, mudah dan puashati. jangan berlengah lagi terus whatsapp 016-2181576 (diyana)016-2181576 (diyana)016-2181576 (diyana) #designbajet #cikguseo #graphicdesigner #peniaga #designsticker #designlogo #designpromosi #designgambar #designpotret #editgambar #designgambar #photoshop #peniagaonline #designbanner #johorbahru #hargamurah #caridesigner #designcantik #designmurah #designtestimoni #designpotret #designbusinesscard #designapasaja #malaysia #designwatermark #graphicdesign #rekabentukgrafik #kreatif #eksklusif #custommade

diqadesign

Palming senang nak turunkan berat badan. Hanya detox.Dengan hanya amalkan Lecithin secara konsisten, selesai masalah berat badan. Customer nie hilang 3kg dalam masa sebulan ambil Lecithin. Wowww .Siapa belum cuba lagi cepat whatsapp Diyana untuk order & sebarang pertanyaan. InsyaAllah Diyana bantu yang terbaik :).Your Beauty & Health ConsultantDiyana Mohamad+6017-2967807. #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeselangor #shakleeeffect #shakleelover #shakleeberkesan #shakleeproduct #lecithin #lecithinshaklee #setslimmingshaklee #setkurusshaklee #setdetoxshaklee #detoxshaklee #supplementshaklee #supplementkurus #supplementslimming #setkurusbajet #setslimmingbajet #setkurusbudget #setkurusbudgetshaklee #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleekepong #shakleeampang #shakleebukitantarabangsa #shakleebatucaves #shakleegombak

beautyandhealth.bydiyana

#Repost maliamelliaskincare with repostapp・・・Testimoni magic skincare #maliamellia #mukalicinhalus # wassup +601115742702 +60146316686 call Diyana Amir

i_am_diyanaamir_1985

#Repost maliamelliaskincare with repostapp・・・"Nak tak wajah jadi glowing macam cinderella dalam masa satu bulan? Sapu serum tox tox terus wajah lawa #maliamellia #mukalicinhalus #kulitflawlessgebu #wassup +601115742702 call+60146316686 Diyana Amir

i_am_diyanaamir_1985

#Repost maliamelliaskincare with repostapp・・・Nak x kulit flawless macam ni? Jom pakai set magic malia mellia mana tau uolls x caya dengan kulit wajah baru dapat nanti #maliamellia #mukalicinhalus #kulitflawlessgebu #lipstickmatte #wassup +601115742702 Call +60146316686 Diyana Amir

i_am_diyanaamir_1985

Set DaraRM103.00+postage:Semenanjung RM7Sabah & Sarawak RM11Hubungi kami untuk info lanjut: WhatsApp +6 019 397 0381 .Klik link untuk FAST RESPONSE: http://fb.me/msg/diyanakamaruzamd . Wechat: diyanakamaruzamd .FB Page: Diyana Kamaruza Menawan Dunia (https://www.facebook.com/diyanakamaruzamd) #TeamDKMD #setdara #jamurapatmenawan #perawanmenawanpil #menawandunia

diyanakamaruzamd

Dh mkn tghr semua???lpas mkn jom jeling2 #lesanda...Foundation yg mampu buat anda terus jatuh hati bl skali calit...Calit2 gebu..comeii...Harga mampu milik...Rm28 smRm33 ssCOD area kota bharu shj....Pm/ws 01111436012 diyanaPm/ws 01111436012 diyana #agentkotabharu #teamayuanip #teamnurulhidayah

dyana17

Assalamualaikum dan Salam Kasih SayangPromosi untuk AP(air purifier) Fiesta masih berlangsung..Free registration..Hanya RM95.00 sahaja sebulan..Harga mampu milik untuk seisi keluarga menikmati pengudaraan yg bersih serta nyaman.. Cepat-cepat sebelum kehabisan stok.. Mari dapatkan produk AP Indicator ini daripada saya.. DIYANA 0173059041DIYANA 0173059041DIYANA 0173059041 #cowaymalaysia #apfiesta #freeregistration #indicator #apwpspecialist #no1product #coway #ilovecoway #cowayputrajaya #cowaybangi #cowaykajang #cowaysemenyih

diyana_coway_terlajaklaris

DIYANA TAHIR AJAR CARA SAYANG DIRI..Ada yang nak baca cerita dia?......Jika bukan kita yang sayang diri, jadi siapa? Kitalah yang paling tahu apa yang kita nak kan? buat apa merana menunggu orang untuk bahagiakan diri? Pastu orang tanya saya, macammana nak sayang diri ni puan? Adehhh la...kalau awak sendiri tak tahu macammana nak sayang diri awak, agak-agaknya husband awak tahu tak? Pastu awak merajuk dan memendam rasa menyangka suami tak sayang awak Setiap orang lain cara menyayangi diri. Anda je yang tahu apa yang boleh anda buat untuk diri anda, agar diri rasa disayangi.Saya ada banyak cara sayangi diri Antara cara saya menyayangi diri saya.. 1. Setiap kali saya sedih, marah atau risau, sayalah yang pujuk diri sendiri. Saya bersendiri. Bagi semangat pada diri. Kembali syukuri hal-hal yang dah berjaya saya lalui. 2. Sentiasa meraikan dan ucapkan terima kasih pada diri atas kejayaan-kejayaan kecil yang saya capai. Contoh, dah masuk 3 bulan konsisten workout, badan dah semakin ringan dan sihat. Setiap kali sebelum tidur saya cakap pada diri ~ tahniah Diyana..thank you for your efforts and commitment, thank you for loving your body.3. Setiap hari saya selalu being present dengan tubuh badan saya, saya rasakan betapa hebatnya Allah mengatur sistem badan saya. Semakin saya menyedari degupan jantung, helaan nafas dan pertukaran texture kulit saya contohnya, saya merasakan bahawa Allah sayang sangat pada saya.. Allahuakbar tak perlu saya minta supaya kulit saya ni bertukar setiap hari, automatik bertukar bila sampai masanya Dengan cara begini, saya rasa lebih menyayangi diri dan sebenarnya ia lagi best dari di sayangi oleh orang lain ;) Ce kongsikan bagaimana anda sayangi diri? #ajarihatiku #coachCikAja

sitihajarmokhtar

Sayang, bila-bila ada keresahan hadir, hanya izinkan dirimu untuk hening sebentar, berbicaralah terus kepada Allah dan katakanlah.. ALLAHALLAHALLAHTerus menerus, sambil perhatikan nafasmu yang keluar dan masuk dan terus katakan terus menerusALLAHALLAHALLAHIzinkan nama Allah ini menyentuh hatimu. Izinkan nama Allah ini bergetar di setiap degupan jantungmu. Izinkan nama Allah ini mengalir di setiap aliran darahmu. Izinkan nama Allah ini menghangatkan tubuhmuALLAHALLAHALLAHPerlahan-lahan nanti kau akan menyedari bahawa segala keresahan sebenarnya adalah panggilan pulangNya, rasa resah adalah tanda kau bermain terlalu jauh dari rumah. Pulang..pulang..pulang.. Terima kasih ya Allah atas keresahan ini. Keresahan ini hanyalah loceng kesedaranku untuk kembali padaMu. Terima kasih ya Allah atas panggilan pulangMu.Maafkan aku Ya AllahAmpunkan aku Ya AllahTerima kasih ya AllahI love you Ya Allah ~ Diyana Tahir #Ajarihatiku #NiezaL80 #HidupmencariredhaAllah

niezal80

Sayang... Harta, suami, anak, pangkat dan segala hal-hal dunia bukan untuk ditinggalkan. Tetapi untuk di nikmati dan di pertanggung jawabkan tanpa ada rasa kemelekatan. Letakkan di tanganmu, bukan di hatimu.Setiasa bersyukur saat ia masih ada. Dan bersedia untuk melepaskan saat ia harus pergi.Jika ada rasa mahu meninggalkan semua kerana mahu mendekati Allah, itu namanya pelarian. Dan pelarian itu membuatkan kau semakin jauh dari Allah.Allahuakbar.. Duhai Tuhan Yang Maha Kaya lagi Maha Berkuasa Ajari hatiku agar ikhlas menerima tanggung jawab besar ini. Ajari hatiku agar kuat menghadapi ketakutan dan penolakan dalam diri ini. Jika bukan kepadaMu Ya Rabbi aku meminta pertolongan, kepada siapa lagi ya Allah? Hanya pada Mu aku memohon pertunjuk dan pertolongan. Ajari hatiku ya Allah agar mampu meletakkan tanggung jawab ini hanya di tangan dan bukan di hatiku. Ajari hatiku agar hanya ada Kau di hatiku.Maafkan aku Ya AllahAmpunkan kealpaanku Ya RobbTerima kasih Ya AllahI love you Allah ~ Diyana Tahir #silakanshare #ehati #ajarihatiku

eiysusa

Assalamualaikum.. Nak tau khasiat Alkurma ?? Meh baca sini...AL KURMA UNTUK IBU MENGANDUNG:.Memberikan TENAGA.Menguatkan RAHIM.MENGURANGKAN RISIKO tumpah darah. Mengatasi tekanan DARAH TINGGI.Mengurangkan ‘Morning Sickness’, alahan,loya dan muntah.Mengurangkan sakit kaki, pinggang dan lenguh lenguh badan.Merangsang minda bayi bermula dari awal kandungan.Menguatkan tulang bayi dan merangsang pembentukan gigi.Mengatasi SEMBELIT.Melancarkan proses melahirkan bayi.AL KURMA UNTUK IBU MENYUSU: MENINGKATKAN penghasilan SUSU IBU secara MENDADAK sehingga 90% daripada biasa.Susu Ibu akan menjadi lebih PEKAT & BANYAK.MEMBERIKAN TENAGA segera.Mengurangkan risiko DEMAM KUNING / Jaundice terhadap bayi baru lahir.Merawat ECZEMA pada bayi .Mengurangkan SEMBELIT.AL KURMA UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK : Merangsang perkembangan minda bayi & kanak-kanak.Membantu bayi yang mengalami masalah kulit gatal-gatal atau ECZEMA.Mengurangkan masalah lelah, batuk & kahak.Mengatasi sembelit.Melegakan batuk serta sakit tekak dengan membantu mengeluarkan kahak.Meredakan selsema dengan membantu mengeluarkan lendir hingus dengan sendirinya.Jus Al Kurma juga BOLEH diminum untuk semua peringkat umur dan SESUAI dijadikan minuman rutin PENAMBAH TENAGA untuk menempuhi rutin bekerja anda...Harga AlKurma?.Sebotol Rm153 BOTOL RM406 BOTOL RM859 BOTOL RM13012 BOTOL RM155.Untuk Tempahan Secara SMS/WhatsApp.MISS DIYANA-0173369125 .MISS HUDA- 013-4362017.MR.SHAFIQ-010-2987621.. #kurmaajwa #alkurma #juskurma #juskurmaajwa #alkurmagroup #ibumengandung #jaundice #demamkuning #mengandung #HBrendah #anemia #pregnant #makanansunnah #milkbooster #energybooster #traveller #hiking #travel #tambahsusubadan #ibuhamil #like4like #tagforlikes #tagforfollow

enerproduct

Assalamualaikum.. Nak tau khasiat Alkurma ?? Meh baca sini...AL KURMA UNTUK IBU MENGANDUNG:.Memberikan TENAGA.Menguatkan RAHIM.MENGURANGKAN RISIKO tumpah darah. Mengatasi tekanan DARAH TINGGI.Mengurangkan ‘Morning Sickness’, alahan,loya dan muntah.Mengurangkan sakit kaki, pinggang dan lenguh lenguh badan.Merangsang minda bayi bermula dari awal kandungan.Menguatkan tulang bayi dan merangsang pembentukan gigi.Mengatasi SEMBELIT.Melancarkan proses melahirkan bayi.AL KURMA UNTUK IBU MENYUSU: MENINGKATKAN penghasilan SUSU IBU secara MENDADAK sehingga 90% daripada biasa.Susu Ibu akan menjadi lebih PEKAT & BANYAK.MEMBERIKAN TENAGA segera.Mengurangkan risiko DEMAM KUNING / Jaundice terhadap bayi baru lahir.Merawat ECZEMA pada bayi .Mengurangkan SEMBELIT.AL KURMA UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK : Merangsang perkembangan minda bayi & kanak-kanak.Membantu bayi yang mengalami masalah kulit gatal-gatal atau ECZEMA.Mengurangkan masalah lelah, batuk & kahak.Mengatasi sembelit.Melegakan batuk serta sakit tekak dengan membantu mengeluarkan kahak.Meredakan selsema dengan membantu mengeluarkan lendir hingus dengan sendirinya.Jus Al Kurma juga BOLEH diminum untuk semua peringkat umur dan SESUAI dijadikan minuman rutin PENAMBAH TENAGA untuk menempuhi rutin bekerja anda...Harga AlKurma?.Sebotol Rm153 BOTOL RM406 BOTOL RM859 BOTOL RM13012 BOTOL RM155.Untuk Tempahan Secara SMS/WhatsApp.MISS DIYANA-0173369125 .MISS HUDA- 013-4362017.MR.SHAFIQ-010-2987621.. #kurmaajwa #alkurma #juskurma #juskurmaajwa #alkurmagroup #ibumengandung #jaundice #demamkuning #mengandung #HBrendah #anemia #pregnant #makanansunnah #milkbooster #energybooster #traveller #hiking #travel #tambahsusubadan #ibuhamil #like4like #tagforlikes #tagforfollow

enerproduct

Assalamualaikum.. Nak tau khasiat Alkurma ?? Meh baca sini...AL KURMA UNTUK IBU MENGANDUNG:.Memberikan TENAGA.Menguatkan RAHIM.MENGURANGKAN RISIKO tumpah darah. Mengatasi tekanan DARAH TINGGI.Mengurangkan ‘Morning Sickness’, alahan,loya dan muntah.Mengurangkan sakit kaki, pinggang dan lenguh lenguh badan.Merangsang minda bayi bermula dari awal kandungan.Menguatkan tulang bayi dan merangsang pembentukan gigi.Mengatasi SEMBELIT.Melancarkan proses melahirkan bayi.AL KURMA UNTUK IBU MENYUSU: MENINGKATKAN penghasilan SUSU IBU secara MENDADAK sehingga 90% daripada biasa.Susu Ibu akan menjadi lebih PEKAT & BANYAK.MEMBERIKAN TENAGA segera.Mengurangkan risiko DEMAM KUNING / Jaundice terhadap bayi baru lahir.Merawat ECZEMA pada bayi .Mengurangkan SEMBELIT.AL KURMA UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK : Merangsang perkembangan minda bayi & kanak-kanak.Membantu bayi yang mengalami masalah kulit gatal-gatal atau ECZEMA.Mengurangkan masalah lelah, batuk & kahak.Mengatasi sembelit.Melegakan batuk serta sakit tekak dengan membantu mengeluarkan kahak.Meredakan selsema dengan membantu mengeluarkan lendir hingus dengan sendirinya.Jus Al Kurma juga BOLEH diminum untuk semua peringkat umur dan SESUAI dijadikan minuman rutin PENAMBAH TENAGA untuk menempuhi rutin bekerja anda...Harga AlKurma?.Sebotol Rm153 BOTOL RM406 BOTOL RM859 BOTOL RM13012 BOTOL RM155.Untuk Tempahan Secara SMS/WhatsApp.MISS DIYANA-0173369125 .MISS HUDA- 013-4362017.MR.SHAFIQ-010-2987621.. #kurmaajwa #alkurma #juskurma #juskurmaajwa #alkurmagroup #ibumengandung #jaundice #demamkuning #mengandung #HBrendah #anemia #pregnant #makanansunnah #milkbooster #energybooster #traveller #hiking #travel #tambahsusubadan #ibuhamil #like4like #tagforlikes #tagforfollow

enerproduct

Assalamualaikum.. Nak tau khasiat Alkurma ?? Meh baca sini...AL KURMA UNTUK IBU MENGANDUNG:.Memberikan TENAGA.Menguatkan RAHIM.MENGURANGKAN RISIKO tumpah darah. Mengatasi tekanan DARAH TINGGI.Mengurangkan ‘Morning Sickness’, alahan,loya dan muntah.Mengurangkan sakit kaki, pinggang dan lenguh lenguh badan.Merangsang minda bayi bermula dari awal kandungan.Menguatkan tulang bayi dan merangsang pembentukan gigi.Mengatasi SEMBELIT.Melancarkan proses melahirkan bayi.AL KURMA UNTUK IBU MENYUSU: MENINGKATKAN penghasilan SUSU IBU secara MENDADAK sehingga 90% daripada biasa.Susu Ibu akan menjadi lebih PEKAT & BANYAK.MEMBERIKAN TENAGA segera.Mengurangkan risiko DEMAM KUNING / Jaundice terhadap bayi baru lahir.Merawat ECZEMA pada bayi .Mengurangkan SEMBELIT.AL KURMA UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK : Merangsang perkembangan minda bayi & kanak-kanak.Membantu bayi yang mengalami masalah kulit gatal-gatal atau ECZEMA.Mengurangkan masalah lelah, batuk & kahak.Mengatasi sembelit.Melegakan batuk serta sakit tekak dengan membantu mengeluarkan kahak.Meredakan selsema dengan membantu mengeluarkan lendir hingus dengan sendirinya.Jus Al Kurma juga BOLEH diminum untuk semua peringkat umur dan SESUAI dijadikan minuman rutin PENAMBAH TENAGA untuk menempuhi rutin bekerja anda...Harga AlKurma?.Sebotol Rm153 BOTOL RM406 BOTOL RM859 BOTOL RM13012 BOTOL RM155.Untuk Tempahan Secara SMS/WhatsApp.MISS DIYANA-0173369125 .MISS HUDA- 013-4362017.MR.SHAFIQ-010-2987621.. #kurmaajwa #alkurma #juskurma #juskurmaajwa #alkurmagroup #ibumengandung #jaundice #demamkuning #mengandung #HBrendah #anemia #pregnant #makanansunnah #milkbooster #energybooster #traveller #hiking #travel #tambahsusubadan #ibuhamil #like4like #tagforlikes #tagforfollow

enerproduct

Assalamualaikum.. Nak tau khasiat Alkurma ?? Meh baca sini...AL KURMA UNTUK IBU MENGANDUNG:.Memberikan TENAGA.Menguatkan RAHIM.MENGURANGKAN RISIKO tumpah darah. Mengatasi tekanan DARAH TINGGI.Mengurangkan ‘Morning Sickness’, alahan,loya dan muntah.Mengurangkan sakit kaki, pinggang dan lenguh lenguh badan.Merangsang minda bayi bermula dari awal kandungan.Menguatkan tulang bayi dan merangsang pembentukan gigi.Mengatasi SEMBELIT.Melancarkan proses melahirkan bayi.AL KURMA UNTUK IBU MENYUSU: MENINGKATKAN penghasilan SUSU IBU secara MENDADAK sehingga 90% daripada biasa.Susu Ibu akan menjadi lebih PEKAT & BANYAK.MEMBERIKAN TENAGA segera.Mengurangkan risiko DEMAM KUNING / Jaundice terhadap bayi baru lahir.Merawat ECZEMA pada bayi .Mengurangkan SEMBELIT.AL KURMA UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK : Merangsang perkembangan minda bayi & kanak-kanak.Membantu bayi yang mengalami masalah kulit gatal-gatal atau ECZEMA.Mengurangkan masalah lelah, batuk & kahak.Mengatasi sembelit.Melegakan batuk serta sakit tekak dengan membantu mengeluarkan kahak.Meredakan selsema dengan membantu mengeluarkan lendir hingus dengan sendirinya.Jus Al Kurma juga BOLEH diminum untuk semua peringkat umur dan SESUAI dijadikan minuman rutin PENAMBAH TENAGA untuk menempuhi rutin bekerja anda...Harga AlKurma?.Sebotol Rm153 BOTOL RM406 BOTOL RM859 BOTOL RM13012 BOTOL RM155.Untuk Tempahan Secara SMS/WhatsApp.MISS DIYANA-0173369125 .MISS HUDA- 013-4362017.MR.SHAFIQ-010-2987621.. #kurmaajwa #alkurma #juskurma #juskurmaajwa #alkurmagroup #ibumengandung #jaundice #demamkuning #mengandung #HBrendah #anemia #pregnant #makanansunnah #milkbooster #energybooster #traveller #hiking #travel #tambahsusubadan #ibuhamil #like4like #tagforlikes #tagforfollow

enerproduct
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.