Photos and videos from all countries

Photos and videos for #dia

Dia.. Dia jelek, Dia nyebelin, Dia oon, Dia ngeselin, Dia ngeBTin, Dia super burukTapi cuma dia yang punya banyak keburukan namun masih bisa jadi orang yang ngangenin #1616 #DESKA #justcapt #mylove #boyfriend #mybeloved #cumi #peing

triska_deska

Ohtuhan kucinta dia....Kusayang dia rindu dia...Inginkan dia....Utuhkanlah rasa cinta di hatiku hanya padanya untuk dia... #Mil2dunia #mil4ever #savemil #

syifaanggavers

Masih bersama dia, dia dia dia dan dia // #moodyports #portraitshared .----. . #streetshared #streetsharedteam

aryafiii

Anji - Dia (cover) reza_perdana10 aspitory...oh Tuhan ku cinta dia, sayang dia, inginkan dia. utuhkanlah rasa cinta dihatiku, hanya padanya untuk dia...... #cover #anji #dia #song #tempatbiasa #yamaha #ibanez #kajon #musica #music #musisi #riau #belilas #pekanbaru #indonesia

petrus_ariswanda

Disuatu hari tanpa sengaja kita bertemu . aq yang pernah terluka . kembali mengenal cinta . hati ini kembli temukan senyum yang hilang . smua itu karena dia .ohh tuhan ku cinta dia . ku sayang dia . rindu dia . inginkan dia . utuhkanlah rasa cinta dihatikuuuuu ...... hanya padanya . untuk dia . #nyanyisek #Anji #Dia #missyousomuch

mym_do

Anak kesayangan ibu ... cian dia 3org dlm hidup dia pergi..nasib dia x fhm lg...tp dia tau atok dh x ada..atok meninggal dia cakap...masa tgk pak Long dia kata kenapa ni exciden ke?ermmmm #18ogos16 #25nov16 #10feb17 #alfatihah

soadah85

Budak ni sibuk suruh ummi dia upload gmbr dia ngn lukisan komik dia kat fb. Sejak dr kecik mmg hobi dia melukis komik. Dia suh masuk fb sbb nk suh #ashkun dan #bophairy tgk lukisan dia...

nilamza_78

Dia bisa saja pergi,namun dia tetap bertahan untukmu.Hanya karna satu alasan;dia mencintaimuMeski dia tau kau menyebalkan... #boycandra #boycandraquote #like #like4like #penulisfavorit #love #jgnlupabahagia #

gitapuspitasari13

Essas lindas comemoraram o dia da mulher aqui #nograau <3 Mas quem precisa de dia 8 quando todo dia é dia delas, né? Vem pro #graau, meninas! #santograau #comasamigas ______________ #Repost francinesheeny Comemorando nosso dia com Elas #amigas #felizdiamulher

santograaulondrina

Dia de festa! Dia de alegria!Para elas todo o dia é dia! ricellimachado_ jaianefranthesca dudaaah_pires kremerdebora

luisreisfotografia

Booooooom diaaaaa !!!Energiaaas positivas....Pq hoje eh dia !Dia de abracos, dia de mtas fotos, dia de suar mtooo, dia de dor nas costas, dia de "gauchar", dia de matar a saudade dela e da equipe , dia de comer a melhor cuca, dia de muito sorrisos e risadas !Boooora levantar... pq esse final de semana minha missão eh ser ela !Esquila linda ! #job #esquila #zaffaribourbon #tocadoesquilo #zaffari #bobmodels #shoppingbourbon

marygolfinhu

Bom dia céu, bom dia sol, bom dia árvores e bom dia pássaros.Amo a vista da minha casinha, não tem como não ser um bom dia! #PalácioLilás #docelar #docevida #bomdia

zuleikadiva

Dia la adik..dia la yang selalu aku gaduh..dia la yang selalu menemaniku kemana saja..kadang2 dia faham,kadang2 dia buat aku marah..tapi walau apa pun dia jelah adikku dunia akhirat #gambarkemarin #mainhujan #loveusister

eriyn_rashid

Madinah.Lepas Asar, cari kedai makan. Saja2 nak rasa masakan makanan orang arab ni. Sedap!.Kebab dia sedap! Salad dia sedap!Taheena dia sedap!Ayam balut daun anggur dia pun sedap!Jus dia sedap!.Tapi tak semua orang boleh terima kesedapan dia..Hahahaha.. #umrah2017 #andalusiatravelandtours #sv20mac #sv20bas2

nursyaqil

Bom dia! Dia especial por aqui, dia do cowboy, hoje É dia de ir de bota para escola! Adoro! #suri #cowgirl #cowboysday #cowgirlboots # #goodmorning #texasgirls #texas

kdentistlima

Stool ball Material teak woodAll ready dia 40cm . Dia 45cm . Dia 50cm . Dia 60cm. #teakroot #trembesi #stool #kursijati #kursi #jati #wooden #wood #furniture #jepara #indonesia

baiu_art

Dia yang nyebelen, dia yg manja, dia yg kaya orang gila, dia yg sering galau, tapi aku sayang wkwkwkkwkw #cabidcantik #latepost #stikesyatsi

pupah29_carlla

Bora começar essa quarta lindaaa!!!!!O dia é como vc quer que ele seja..Sendo assim, quero que meu dia hoje seja o máximo!!!Pra isso darei o melhor de mim, começando o dia de bem com a VIDA!!!!Bom dia... Bom dia... Bom dia!!!! #serfelizéoqtemprahj #acreditar #fazeracontecer #seradiferença #

rosancat

Ku Cinta dia.. Ku sayang dia..Ku rindu dia..Inginkan dia slalu disampingkuuu..Nananannanaaaa #nyanyiSEK

cheemanyuun

Tá chegando o Grande Dia Sim Dia de Big Mac Dia de MC DIA FELIZ Dia 27 de Agosto LOCAL : SHOPPING PIRITUBA Av. Benedito Andrade , n 71 Vila Pereira Barreto Dia de Solidariedade #fenomenobigmac #mcdonalds #mcdiafeliz # #2016 #solidariedade #ajude #arionproduçoes #compreeajude #hiagoluz #hiagoluzoficial #luz #oficial #shows #publico #fãs #hiagnaticas #hiagnaticos #mcbella #mccl

hiagoluzoficial

Jagalah Allah, Dia akan mendengarkan doa-doamu.....Jagalah Allah, Dia akan melancarkan urusanmu.....Jagalah Allah, Dia akan membuatmu menjadi orang paling bahagia.....Jagalah Allah, Dia akan memasukkanmu ke surgaNya.....Jagalah Allah, Dia akan memberimu pahala atas kebaikanmu.....Jagalah Allah, Dia akan mengajari ilmuNya kepadamu.....Jagalah Allah, Dia tidak akan membuatmu kecewa.....Jagalah Allah, Dia akan menghilangkan kesedihanmu.....Jagalah Allah, Dia akan menghapus dosa-dosamu.....Jagalah Allah, Dia akan mencintaimu lebih dari orangtuamu mencintaimu.....Jagalah Allah, Dia akan memberimu rezeki dari arah yang tidak kamu sangka-sangka.....Jagalah Allah, Dia akan menjamin kehidupan akhiratmu.....Jagalah Allah, Dia akan menyembuhkanmu dari penyakitmu.....Jagalah Allah, Dia akan memuliakanmu.....Jagalah Allah, Dia akan memberimu rasa tenang.....Jagalah Allah, Dia akan memberkahi hidupmu.....Jagalah Allah, Dia akan selalu membimbingmu.....caption : dari buku Jagalah Allah, Allah akan Menjagamu (Al-Kautsar Kids).. #islamolettering #islamoletteringchallenge_002 #islamiclettering #haditslettering #handlettering #handmadefont #letteringpractice #dakwahlettering #sketchbook #goodtype #nianizalettering #27nov2016

nianizatrisna

Dia penat kerja,tapi x pernah mengeluh...Dia sakit tapi dia tahan...Dia x de duit tapi dia tetap berusaha cari rezeki...Terima kasih ayah And happy birthday..semoga pnjng umur n murah rezeki love u #birthdayayah #myhero #loveu

tyrael__

Mak kata (())kalau kita menangis sebab cinta (())tu tandanya kite betul2 sayang dia(()). Kalau kita happy dengan dia(()) tuh maknanya dia jodoh kita(()). Kalau manja2(())tu maknanya kasih sayang kita bersama(()). Kalau selalu bergadoh(( ))tu maknanya kita akan kekal lama(()). Kalau salah sorang merajuk(()) tu tandanya dia nak kita pujuk(()). Kalau dia cemburu(()) tu maknanya dia nak perhatian dari kita(()) . Kalau dia sakit (())tu maknanya dia nak kita jaga (()). Kalau dia tak makan(( ))tu maknanya dia nak kita yang suapkan(( )). Kalau dia cari kita walaupun tinggal sementara (()) tu maknanya dia rindu kita(()) . Kalau dia jauh dari kita(( ))tu maknanya dia nak suruh kita kejar dia((  )) #Copy Kalau Rindu Sseorang(( )) #aku copy sebab aku rindu seseorang

lovelycousin

Ada la seorang sis ni.Dia beli #MeeracleSerumMak dia nampak dia pakai. Dia nak beli untuk mak dia... Pastu teringat kat mak mentua. Jadinya dia beli 3 box terus. Barulah adil kan? kan? Saja la nak bagitahu cara borong hati Mentua hihikkk #MeeracleGemstoneBeauty #TeamMeeracleEyda

meeracle.serum

Malaikat baik..Ku titipkan dia untukmu tolong jaga dia di bangun dan tidurnya Jangan sampai dia terluka dan bersedih karena bahagiku ketika dia bisa tersenyum.... #malaikatbaik #sanusi #kahfi #G24 #ungu

rinalestari06

*ngakak, gwa di chat temen gwa, dia fanboy nya Irene RV. dia bilang pas Irene muncul di instagram live kemaren, dia histeris sama heboh sendiri. untung gwa gak disamping dia, kan malu banget pasti liat kelakuan dia. setiap liat foto bias dia di hp, pasti slalu bilang "ya ampun kesayangan", "my babe". njirr.. cowo macam apa dia ini

blackvelvet_0eight

Siapakah dia?Sekolah dimana dia?Nama dia siapa?Kelas berapa?Rumahnya dimana?KALAU ADA YANG TAU KOMEN YA........AKU KEPO SOALNYA DIA PERNAH AKU JUMPAI DAN DIA KEREN TAPI GAK SE KEREN AKU #kepo #siapadia

hellendra_k

Todo dia é dia de alegria!!! Bom dia! #sejaforte #sejaconstante #sejagrato

larissasaleluz

Este dia não poderia passar em branco!Feliz dia do Pintor à todos os profissionais da área!18 de outubro - DIA DO PINTORhttp://empreiteirafloresdacunha.com/dia-do-pintor/ #DIADOPINTOR #EMPREITEIRAFLORESDACUNHA #CHAPECÓ

empfloresdacunha

Todos os dias são especiais,mas dia 08 é comemorado o seu dia "Dia da Mulher!" ...Venha aproveitar e ficar mais linda nesse dia! #dondocas #esmalteriaebeleza #depilação #make #designsobrancelhas #escova #venhanosvisitar

beleza.dondocas

Dia Internacional da mulher #eumulher Todo dia é nosso dia

dailenealves

Nongkrongin ambass krn dia dan dia batal datang #ygpentingselfie #kemarin #dia #tidakdatang #mybozz #3storeambass

betzyunie
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.