Photos and videos from all countries

Photos and videos for #dah

Assalamualaikum semua..Haii..Moga sihat2 belaka la ye semua...Baru consume sebotol DV, kulit muka dah nmpk ada perubahan.Masalah kulit berjerawat, dah makin berkurangan. Jerawat dah mula mengecut. Dah tak berani nk muncul dahh..ngee~~.Kulit dah makin bersih, dah makin cerah. Lepas ni compem flawless hakak ni.. huhu

dianzvitamin_syiera

Inara dengan warda la Sekarang diaorang dah berbaik dah Inara pun dah kahwin dah #neelofa #eleena #neelofaperfume #naelofarhijab #ilofayou #lofalovee #SuriHatiMrPilot #warda #Inara #sobeutiful #MLM2017 #lofattah

lofalovee

ok .. bukan nye beberapa hari lagi .. tapi esok dah 20 .. hahhh .. dah besar dah aku rupa nya .. ahaha #Prikitieww #CekewerKewer

alif_shahh

Kawan dari KL datang singgah #kolekipoh . Dah kenal derang dah lebih 10tahun.Dr bujang smpai derang dah anak satu.dari aku couple Ex 1st smpai ke3 dan dah smpai la skrg xlaku dah hihi.Thanx korang singgah.muah ciked #kolekipoh #kawanlama #vintagetoys

kolekipoh

.Lama dah rasanya tak update menu kda. Sebab dah fasa 3 kan.. Berat pun dah turun 10kg. Lagi 5kg katanya..

junaidahmarni

Terasa mcm dah bertahun dah tak selpi... Nah #selfie seketui aku bg kat hang... Haha.... Selamat bekerja semua... Esok ade exam... Huhu... Dah lame dah tak study2 nih... Doakan semoga berjalan lancar semua ye....

nooramin86

Tak sampai 5 minit dah ketatEsoknya keputihan dah hilangGatal2 dkt miss.V pun dah hilangBreast cekang membulatSuami tengok muka pun.dah geramTiap malam.rasa nak.TERKAM!!! Penangan.JAMU KACIP MALAMRm32Whatsapp 0189448774 #jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #jamumurah #jamusuamiisteri #jamuterbaik #jamumalaysia

produkmurahori

Testimoni DV Baru consume sebotol DV, kulit muka dah nmpk ada perubahan.Masalah kulit berjerawat, dah makin berkurangan. Jerawat dah mula mengecut. Dah tak berani nk muncul dahh..ngee~~ Kulit dah makin bersih, dah makin cerah. Lepas ni compem flawless hakak ni.. huhuBerminat? Boleh pm/wassap fisa ye 011-1280 7186Rm52 siap pos & free gift ++ #agentsahdianzvitamin #hisaphisapteruscantik #agentsahmelaka #teamwatie

nafisa_naturalbeautyproduct

Dia mai dah! Dia mai dah!Stok dah masuk #coswaygraveport! Apa lagi jom restock barang #rumah anda di stokis kami. Produk #hangat - #chiaseed #miyami. #wholefoodnutrition #spirulina #losyenpink #losyenrseries #setmuskblossom #krilloil #vitaminc #vco semua dah ready stock ye!

haslindaomar

Stok dah xbanyak dah , yang mana xorder lagi, boleh order cepat2, colour dah xbanyak..whatssap +6017-5121093 #begmurah #beganello #baganello

byciknadiia

Regrann from lofalovee - Inara dengan warda la Sekarang diaorang dah berbaik dah Inara pun dah kahwin dah #neelofa #eleena #neelofaperfume #naelofarhijab #ilofayou #lofalovee #SuriHatiMrPilot #warda #Inara #sobeutiful #MLM2017 #lofattah - #regrann

lofattahstory

Terserah aja dah... gua mah dah emangnya selalu salah ngomong apa juga..Lu ja dah yg selalu bener.. #dah saya mah apa atuh.. ngomong aja nggak becus...

agil_prasetia

I ODER SET BESAR TERUS Haa dah pakai yang trial, confirm nak oder set besar terus. Hmm dah biasa macam tu dah kan Dah jatuh cinta dengan Yanko lettew. Alhamdulillah #yankoskincareoriginal #yankoskincaremalaysia #yankobasicset #lurveyatonervitaminc #testimoniyanko #kulitflawless #bebasmerkuri

izzbeautyshoppe

rupanya kucing kelabu yang dia tumpang menyusu tu bukan kucing betina tapi jantan..adohai..kesian nya...ni dah mandi dah wangi dah ni..nak tido dah .letih hari ni asyik main kejar2 dengan #mikhail #joonjae #catlover #catsofinstagram #orenge #cute #bloggermalaysia #lifestyleblogger #dianarashiddotcom

dianarashid80

"Cik abang dah tak kasi pakai produk ni, sebab dah lawa sangat macam anak dara" Masalah eye bags dah hilang, pipi naik dh macam suntik botox je

muna_maliamellia

Dah sampai... Dah sampai... Magic mop dah sampai... Lekaih² wehh...murah² jew.. Rege rm55.00 free pos sm okeih.. #wasap_saba_0139212821 #magicmop #murahmurah #magicmopmurah #rugitakbeli #wasapKakSaba0139212821 #moplantai #sekalioderpastioderlagi

murahmurahjew

Wahh abam samad_maccaboy kite pun dah beli new merchandise dari kami, dah macam herowband_official dah abam kite. Sesiapa yang nak boleh contact kami sekarang sebab stock dah tak banyak yang belakang tu win kak lisa_manisfm #kembaramanisfm #herowband #manisfm #band #herow #herowbandshirt #newmerchandise #localband #localbrand

salihin_herow

Sedih betul tgok images kek yg ini..gambar dah tak sharp n kabur sejak telipon jatuh kemarin! Camera dah cantik dah! Uwarghhh!!! Disney Castle themeVanila & Choc MoistFull Fondant.Tqvm sis! #castlecake #fondantcake

anita_lovelycake

Miracle Combo! =====================Terkejut bangun pagi bila tgk kulit bertambah tegang..Sembab pun dah kurang. Baru sedar skrng dah tak payah make up tebal2 dah..Kulit pun senang bernafas

muukaofficial

Miracle Combo! =====================Terkejut bangun pagi bila tgk kulit bertambah tegang..Sembab pun dah kurang. Baru sedar skrng dah tak payah make up tebal2 dah..Kulit pun senang bernafas

muukaofficial

Miracle Combo! =====================Terkejut bangun pagi bila tgk kulit bertambah tegang..Sembab pun dah kurang. Baru sedar skrng dah tak payah make up tebal2 dah..Kulit pun senang bernafas

beautyboxxshop

Miracle Combo! =====================Terkejut bangun pagi bila tgk kulit bertambah tegang..Sembab pun dah kurang. Baru sedar skrng dah tak payah make up tebal2 dah..Kulit pun senang bernafas

beautyboxxshop

Selamat malamStock blusherina dah tak banyak dah jom grad 1 sorg.. Blisherina kod 1,2,3 ready stock kod 4 dah soldout.. #agentdungun #jomshoppingonline #byangahRznbeautyTo oder wasap angah 01131265572

angahrose_rzn

MASALAH KULIT DAH HILANG!!.Hai2 semuaaa..Kami nak share feedback DV lagiii nii...Tak henti2 consume DV.Skrg ni dah 8 botol dah makan DV.Masalah kulit tiada lagii..Kata sis ni, lembutt je bila pegangg.Kulit pun dah makin cerah, dah makin bersih..Dianz vitamin memang terbaik.=======================RM52 siap pos ( 30 biji ) untuk sebulanWHATSAPP >> 014 8424236 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #masalahkulithilang #mukabersih #mukalicinhalus

dianzoriginalproducts

Orang xsihat perut today dah melompat2... Aktif mcmni mama suka hahhaha... Jgn sbb dah cas 4 jam tdo td dah la...Kang kite tdo k.... #amirqushayyi .Suka sgt Jibabai ( Santa Claus )

nazhirahadam

Hyeee Assalamualaikum semua Moga sihat2 belaka la ye semua..Baru consume sebotol DV, kulit muka dah nmpk ada perubahan.Masalah kulit berjerawat, dah makin berkurangan. Jerawat dah mula mengecut. Dah tak berani nk muncul dahh. Kulit dah semakin bersih dan cerah ..Jommm order jommm! 0174104012 #agentsahdianzlegacy #penggunategardianz #teampipahrich #readystok #nanocream #nanolightener #nanolightenercream #nanocreambydianz #dianzvitamin #dianzvitaminoriginal #dianz #vitamindianzoriginal #vitamindianzori #vitamins #vitaminc&e #testimonidianz #testimoninano #hisaphisapteruscantik #hisaphisapteruscantikdgndianzvitamin #hisap2teruscantik

bychale

Morninggg sayangg.... Korang2 dah mandi belum pagi nii..?? Dah berspa belum dgn APS....? Dah mencuci blum cik bunga korang dengan FW ??dah berbedak belum dengan MV?Saya dah..fresh je rasa..bau-bau kepam pon dah hilang..pagi2 saya dah wangii tau... Ok..korang dah grab belum 3 item Rm110.. 1 Feminine Wash 1 Sabun Anggun 1 Masker Vagina Free keahlian(jimat sehingga 20-30%) Klik link untuk dapatkanwww.wasap.my/+60104126827/setmandianjsd Whatsapp Niena untuk konsultasi/pembelian ttg produk JSD & pertanyaan Agen JSD010-4126827NienaStokis sah JSD andaGEORGETOWN,PENANG #nienastokisjsdpenang #jsdpenang #jsdpulaupinang #jsdmurah #agenjsddiperlukan #jamususukdara #jsdpulau #jsdutara #jsdgeorgetown #empireaurafidarich

nienajsdpenang_georgetown

Stock bengkung dah masuk dah uols!! Sapa2 nak nak ala2 cam nursajat02 boleh PM abam ok.. abam sah2 lah tak pakai sebab dah ramping gitu COD #wangsamaju #keramat #setiawangsa #klcc #petronastowers #suriaklcc #letscantikbynursajat #nursajat #letsbengkung

shaharezan

Mama kpd hero boy, gelang dan jam tangan dah LONGGARR, peruutt dah KEMPISS.Memang terbaikk. Tiga hari kain dah boleh zipp. Cukup tujuhh hari timbang terkejut dah hilangg lagi 3.kg. minum Lum abis sebotol lagi. Terbaikk la fihydar whatapps :+6014-6509153PERCUMA POSLAJUTawaran TERHAD! Dapatkan hari ini sebelum STOK PROMOSI habis! #jusfihydar #juskurusfihydar

noreidayu20

#rindudekatbudak2gilerni #dah jadi rm tak boleh wat camni dah

azlankarim91

Tulang Rusuk Kawe Dah Berhenti Bergetar Dah #rusukkiriku

ujirr
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.