Photos and videos from all countries

Photos and videos for #chocohoney

Body scrub yang boleh detox badan sekali. Inilah dia... . Bau macam kek, sedap dihidung dan sedap juga di kulit😬. . Kulit akan lembut, tak kering dan jerawat or gatal-gatal xakan singgah dah dekat badan kita. . Bila start guna body scrub choco ni, dah xboleh non stop. Tapi seminggu 1-2x sahaja ok. . Tidur pun lebih lena, disebabkan proses detox yang berlaku. Bau badan pun kurang. Abang-abang sado, kakak-kakak gym elok pakai kalau tengah makan protien. . Bau badan memang hilang. Gatal pun hilang. Parut luka, parut accident semua hilang dan pudar. Bestttt... dan kulit lebih cerah. . Kalau yang perempuan, ada problem celahan gelap, siku gelap boleh guna kalau nak cerahkan semula kawasan yang gelap tu. So tak la rasa malu dan level confident pun lebih tinggi😬 . Bahan yang ada dalam body scrub, gula tebu organik, cocoa powder, EO blend(secret recipe), olive oil, madu, garam detox . 💰Buat pembelian dari: 📲+6011 1943 4746 (Kota Bharu/Tumpat/Machang dan sehaluan) . 👣Walk in : TSWARDROBE.CO, Ground Floor, next to The H Restaurant (Corner Lot) in front of Dobi Cuci Cuci and Assam Laksa, area Tesco Kota Bharu,Kelantan 🕰Hours: 11AM–10PM(open everyday) . Let's get pure🌿 #bodyscrub #miniproducts #homemademalaysia #homemadeskincare #homemadeskincaremalaysia #bodycare #skincaremalaysia #pure #pbyso #purebyso #purebysafiyyahosmankelantan #naturalbeauty #codkelantan #purebysafiyyahosman #megasale #chocohoney #detoxbodyscrubmalaysia

2 0 Feb 6, 2018

Terima kasih sebab sudi support PbySO® #pbysotestimoni 😘 . Kepakaran Team Purebysafiyyahosman adalah membantu wanita & remaja mendapatkan kembali keyakinan diri dengan wajah yang sihat, cantik, bersih dengan bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia merbahaya . . 💰Buat pembelian dari: 📲+6011 1943 4746 (Kota Bharu/Tumpat/Machang) . 👣Walk in : TSWARDROBE.CO, Ground Floor, next to The H Restaurant (Corner Lot) in front of Dobi Cuci Cuci and Assam Laksa, area Tesco Kota Bharu,Kelantan 🕰Hours: 11AM–10PM(open everyday) . Let's get pure🌿 #codkelantan #purebyso #pbyso #purebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmankelantan #codmachang #customerfeedback #vendorkelantan #vendorkotabharu #vendorboutique #vendorbutik #skrubbadanmalaysia #skrubbadan #essentialoils #bodyscrub #organicbodyscrub #chocolate #honey #chocohoney #codkotabharu #codtumpat

3 0 Feb 6, 2018

Terima kasih sebab sudi support PbySO® #pbysotestimoni 😘 . Kepakaran Team Purebysafiyyahosman adalah membantu wanita & remaja mendapatkan kembali keyakinan diri dengan wajah yang sihat, cantik, bersih dengan bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia merbahaya . . 💰Buat pembelian dari: 📲+6011 1943 4746 (Kota Bharu/Tumpat/Machang) . 👣Walk in : TSWARDROBE.CO, Ground Floor, next to The H Restaurant (Corner Lot) in front of Dobi Cuci Cuci and Assam Laksa, area Tesco Kota Bharu,Kelantan 🕰Hours: 11AM–10PM(open everyday) . Let's get pure🌿 #codkelantan #purebyso #pbyso #purebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmankelantan #codmachang #customerfeedback #vendorkelantan #vendorkotabharu #vendorboutique #vendorbutik #skrubbadanmalaysia #skrubbadan #essentialoils #bodyscrub #organicbodyscrub #chocolate #honey #chocohoney #codkotabharu #codtumpat

9 0 Jan 30, 2018

Best ke best combo ni? Foot soak and body scrub hanya RM50 sahaja 😊 Click on the bio for more info ya! #pure #purebysafiyyahosman #organicgoods #organik #bodycare #footsoakmalaysia #bodyscrubmalaysia #chocohoney #detox #skrubbadan #skruborganik #skruborganikmalaysia

19 0 Dec 27, 2017

อยากกิน🌮🌯🍰 #chocohoney #choco #honey

35 0 Dec 5, 2017

#buondolce #chocohoney ❤🌰🍯 #foodporn💯

40 2 Nov 23, 2017

Yay! Fan Favorite Sale dilanjutkan hingga 30 November ni..so, grab now uolsss..diskaun hingga 40% tu & korang juga berpeluang join giveaway bulan ni dgn pembelian minimum rm15..dapat tudung Ariani, Neelofa & bawal exclusive gitu . . Bila balik kelas/kerja badan mesti letih, kadang2 sampai tertidur..nak pergi spa pulak mahal . Haa sekarang ni korang pun boleh spa kat rumah..macam mana tu?? Scrub body guna CHOCO HONEY BODY SCRUB PbySO jee . Badan berjerawat?? Berpeluh dan gatal2?? Banyak daki?? Semua beresss..sebab produk ni menggunakan bahan organik je tauu. Ianya 100% homemade & bebas kimia jugak . Konsisten scrub badan dalam 1-2x seminggu In Sha Allah kulit korang takde dah tompok2 gelap or sunburn tuu 😍 . Harga asal: rm35 Now harga diskaun: rm25 (exc postage). Nak FREE POSTAGE?? Add Loose Powder Pearl Adele satu 😊 . WHATSAPP 📲📲📲 +601114730897 LINK WHATSAPP ⏩ klik kat bio . #pbyso #purebysafiyyahosman #sale #novembergiveaway #chemicalfree #homemade #bodyscrub #chocohoney #scrubbadan #hilangbaubadan #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #eafashionsbeauty #readystock

9 0 Nov 20, 2017

Perfect combo for perfect weekend 😍 Grab now for RM50! . Choco Honey Organic Detox Body Scrub RM25 . Foot Soak RM25 For only RM50 RM50 RM50! Wasep now! 019-662 8587 #pure #purebysafiyyahosman #purebysafiyyahosmangombak #organicskincare #organicgoods #chocohoney #bodyscrub #hydratingbodyscrub #footsoak #kakicantik #flawlessskin

25 0 Nov 5, 2017

Bar de gelo! #Bartender #-10 #Frio #Amo #ChocoHoney #Submarino #Iceman

102 2 Oct 21, 2017

So excited to finally have Island Golds organic cocoa and honey blend!!!! #honey #localhoney #islandgold #chocolate #organicchocolate #chocohoney #itsdelicious #pei #charlottetown #riverviewcountrymarket #supportlocal

36 1 Oct 4, 2017

#TukTukCha #ChocoHoney 20k with #MangoPudding 5k #PremiumThaiTea #TukTukChocoHoney #Topping #TukTukChaIndonesia #Choco #Honey #Mango #Chocolate #Coklat #Cokelat #Madu #Mangga 🍫🍯 Perpaduan rasa yang unik dari chocolate, honey, and mango pudding, yum! tuktukchaindonesia #SchPunyaCerita

27 1 Oct 4, 2017

Che ci fai con la nostra Crema Spalmabile?🤔🤔🤔🤔 Io ci ho ricoperto la Cheesecake 🔝🔝🔝🔝🔝 #solocosebuone #cioccolatinoparadiso #nobilisaporimontefalco #soloilmeglio #freetasting #cheesecake #cioccolato #golosita #cremaspalmabile #miele #lovechocolate #lovehoney #chocospread #chocohoney

23 1 Sep 29, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.