Photos and videos from all countries

Photos and videos for #chiffon

Beautiful patterned silk fabric . 😍😍😍😍 2 yards 1700 .......... ........... #fabrics #chiffon #silk #crepe #clothing #fashion #style #textiles #floweredfabric #patternedfabric #monday #fashionstatement #fashionblogger

0 0 Jan 16, 2018

_ Bismillah. Nak nampak cantik tapi simple n kemas? Kami recommend awak2 pakai CHIFFON kami. Nak buat ayat lebeyh2 pun takreti.tapi pada yang dh kenal sgt dgn #bawalchiffonplain .insyallah takbanyak tanya terus je beli.😘 sebab ape? Ready Stock Takpayah tunggu lama2. Kemas Chiffon wt awak2 nampak kemas and yang paling penting trending sgt. Senang Bentuk Senang dibentuk.Pakai je, takperlu nak adjust pakai starch dh. Tidak Jarang. Paling penting takjarang. Kalau berminat meh pm kami. Sehelai rm18. Postage RM8 #chiffon #bawal #tudung #cantik #elegant #follow4follow #followme #like4like #likeforfollow #bawalplain #onlineshop #jasin #melaka

2 0 Jan 16, 2018

#linen embroidered dress #chiffon dupatta #dm for price

0 0 Jan 16, 2018

Mini maxi polka dots black&white fabric_trendzgh DM/Whatsapp for yours at an affordable price +233 244169440/(call only) +233 242169653 and delivery arrangements/pick up locations #unique💪... #affordable👊... #quality #🌹 #lycra # #chiffon # #brocade # #laces # #cottonfabrics # #pique # #organza # #shirtfabric # #fashiongh # #fashionhub # #weddings # #party # #churchfashion # #ankaracollections # #ankarastyles # #ankaracatalogue # #africanwear # #africanfashion # #asoebiextra # #genuinequlityfabrics # #fabricshopping # #fabricshoppingonline # fabric_trendzgh"># fabric_trendzgh # #loveyourself #

6 1 Jan 16, 2018

ZUNAIDAH KHIMAR (KHIMAR AWNING BAWAL) . 🌸 Cover aurat dengan baik 🌸 Boleh terus dibawa solat 🌸 Boleh dibuat pelbagai gaya (labuh atau belit seperti shawl) 🌸 Mudah dibentuk 🌸 Ada zip yang berfungsi di tengah 🌸 Jahitan tepi kemas (baby seam) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✔ Material : Chiffon Crepe ✔ Ukuran : Depan +- 35 inci / Belakang + - 42 inci ✔ Boleh request warna lain : ADD RM10 ✔ P/S : Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor cahaya. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ☝ 1 pcs : RM 46 ✌ 2 pcs : RM 80 (Jimat RM12!) 😘 (Exclude postage) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

1 1 Jan 16, 2018

Abstract design and beautiful😉 fabric_trendzgh DM/Whatsapp for yours at an affordable price +233 244169440/(call only) +233 242169653 and delivery arrangements/pick up locations #unique💪... #affordable👊... #quality #🌹 #lycra # #chiffon # #brocade # #laces # #cottonfabrics # #pique # #organza # #shirtfabric # #fashiongh # #fashionhub # #weddings # #party # #churchfashion # #ankaracollections # #ankarastyles # #ankaracatalogue # #africanwear # #africanfashion # #asoebiextra # #genuinequlityfabrics # #fabricshopping # #fabricshoppingonline # fabric_trendzgh"># fabric_trendzgh # #loveyourself #

4 0 Jan 16, 2018

Testimony Tuesday Still haven't purchase fabrics from us? #crepe #scuba #duchess #silk #denim #chiffon #polish cotton #cashmre #flowercrepe #plain #fabricseller #fabricsbytem #fabricssource #Asoebi #asoebibella #bellanaija

0 0 Jan 16, 2018

How will you style yours😉 fabric_trendzgh DM/Whatsapp for yours at an affordable price +233 244169440/(call only) +233 242169653 and delivery arrangements/pick up locations #unique💪... #affordable👊... #quality #🌹 #lycra # #chiffon # #brocade # #laces # #cottonfabrics # #pique # #organza # #shirtfabric # #fashiongh # #fashionhub # #weddings # #party # #churchfashion # #ankaracollections # #ankarastyles # #ankaracatalogue # #africanwear # #africanfashion # #asoebiextra # #genuinequlityfabrics # #fabricshopping # #fabricshoppingonline # fabric_trendzgh"># fabric_trendzgh # #loveyourself #

6 0 Jan 16, 2018

Kenapa akak kena grab Khimar Zunaidah ni? . Haa sebabnya material kain nya lembut (chiffon crepe) serta ianya juga mudah dibentuk, tak mudah berkedut & juga tak panas tau. Antara kelebihannya lagi, boleh terus dibawa solat selain warna yg pelbagai dan menarik. Haa akak2 boleh request warna selain dari yg disediakan juga tau. . Dan dan dan.. yg special nye tentang khimar ni, ia memiliki zip di tengah yg membolehkan akak2 silang as shawl & pin dengan gaya akak sendiri. Untung kan satu tudung dengan pelbagai cara & gaya? . Kat mana ada? Zunaidah Khimar kan adaa.. 😘 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ☝ 1 pcs : RM 46 ✌ 2 pcs : RM 80 (Jimat RM 12 tau 😘) (Exclude postage) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Details/Order, klik link di bio 👉 www.wasap.my/601110662021

4 2 Jan 16, 2018

Istimewanya khimar dari #zunaidahkhimar ni ialah zip yang berada di tengahnya yang memberi kelebihan kat akak-akak semua silang & pin mengikut gaya masing-masing. 😘 . Dan lagi..👇 . 💝 Cover aurat dengan baik 💝 Boleh terus dibawa solat 💝 Nursing cover (sebab labuh) 💝 Banyak gaya (boleh dipakai labuh atau belit seperti shawl) 💝 Mudah dibentuk 💝 Banyak pilihan warna 💝 Material Chiffon Crepe . Berkenan kan kan kan? Ahaks! . Dm details & order atau boleh terus klik link : www.wassap.my/601110662021

5 1 Jan 16, 2018

Heavy Gota Work Black, Red, Blue, Green colors available DM to order/ delivering worldwide #desishadi #velvet #saree Guaranteed delivery within 15 days of placing your order for lawn,embroidered chiffon outfits & saris. 4 weeks delivery time for handcrafted outfits. #fashionista #pakistanibride #pakistanioutlet #pakistanidressesuk #pakistanistylelookbook #newyork #pakistanifashion #usa #canada #uk #mehndi #beautiful #punjabi #punjabiwedding #bridesmaids #Pakistaniweddings #birmingham #customised #dubai #pakistanidesignerwear #chiffon #qatar #modern #ethnic #germany #france #bahrain Follow for more chicloftglobal

5 0 Jan 16, 2018

Great to be back in Seville. On my way to the Palace Alcazar wearing a warm 1940s vintage coat, Spanish wool Trilby, a vintage red Lyle & Scott cashmere polo, Alexander McQueen chiffon silk scarf and my favourite vintage metallic boots. . . . #spain #homeofmyheart #andalucia #trilby #hat #sevilla #streetstyle #chic #style #styleblogger #stylish #fashion #fashionblogger #stylist #glamour #alexandermcqueen #chiffon #silk #metallics #vintageboots #instalike #instagood #vintagestyle #ootd #instadaily #instafashion

13 0 Jan 16, 2018

#cake #chiffon #chai #tea #おやつ #夜 今焼き上がった チャイシフォンケーキ。 お菓子教室のティータイム用に焼きました❤︎ 香りが良くて、食べたいけど食べちゃダメだと自分を納得させる夜中の私😂

2 0 Jan 16, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.