Photos and videos from all countries

Photos and videos for #cantiktak

Meneman akak tersayang beli kasut sampai terjebak sekali beli #kasot #adasayakesah #cantiktak #woohooo

lyana_ramlan

Bila selebet1 tunjuk kat selebet 2 ig story mereka, dia berlagak ckp dh tengok. Ok selebet1 nak ckp dengan selebet2, ig story tu akan hilang after 24 hours, tapi post ni akan kekal selamanya.. #resepiselebet1memikatselebet2 #selebet2katapenatlanakbuatcaption #sonakselebet1buatcaptionkan #okketakcaptionniselebet2oii #hmmmshootingshowapatuyeahnafhani? #hmmasaljumpajemengusikeachother #taknakkomenlebih2 #cubatengokavatarbaruselebet #cantiktak #kbyehahaha

dia_selebet_honey

BAWAL CREPE BIDANG 55 & 60 ________________________Kebaikan bawal crepe________________________Senang terbentukSenang di gosokTerdapat dlm pelbagai warnaBidang besar dan berbaloiTak perlu pengeras tudungKain terletak cantikTak jarang & tak panasRM10 EXC POS..*HARGA BORONG BAWAL CREPE BIDANG 55/60 RM9.00, MIN ORDER 20HELAI (BG SATU ORDER)*..Berminat ?Kindly Whatsapp - 0197637717(Dina) #agentsahbynaa #pemborongbawalcrepemurah #tudungBawalCrepeMurah #TudungBawalGlitter60 #tudungbawalglittermurah #PemborongBawalGlitterMurah #tudungLabuhMurah #tudunglabuhterlajakmurah #tudungBawalLabuhMurah #TudungBawalGlitterMurah #Niqabis #Niqabi #Nahurindu

irdnfsya.co

Hahahaha.....dua org sahabat ni kalau x menyakat antara satu sama lain x sah.... #Repost syana.ahnafhanilover with repostapp・・・Senyum 360° Regrann from dia_selebet_honey - Bila selebet1 tunjuk kat selebet 2 ig story mereka, dia berlagak ckp dh tengok. Ok selebet1 nak ckp dengan selebet2, ig story tu akan hilang after 24 hours, tapi post ni akan kekal selamanya.. #resepiselebet1memikatselebet2 #selebet2katapenatlanakbuatcaption #sonakselebet1buatcaptionkan #okketakcaptionniselebet2oii #hmmmshootingshowapatuyeahnafhani? #hmmasaljumpajemengusikeachother #taknakkomenlebih2 #cubatengokavatarbaruselebet #cantiktak #kbyehahaha - #regrann #sitinordiana #alifsatar #resipimemikatisteri

linask2171

olllllssss cantiktak handsockk ni.... 2 warna yang super limited edition...rugilah x grab sekarang....jadikan diri sendiri salah sorang yang memiliki warna limited ni,mungkin selepas ni warna ni hq x keluarkan dahmana tahu kann...kann..kan... Masa tu uolllsss menggigit jari pon tak gunaa!!! kata seorang customer #IedaHijab bila tersarung je handsock ni menjadikan diri bertambah yakin dan bersemangat utk lakukan tugasan harian...mana tak nya apa yang kita pakai merangsang emosi dan perbuatan kita seharian kan.....selain kelihatan anggun,bergaya yang penting suruhan Allah swt kita niatkan awal2 menutup aurat kerana Allah swt.... nak join menjadi agent pon boleh,hanya bermodalkan rm250 anda sudah menjadi #agentIedaHijab...dropship juga diperlukan..... Mana yang berminat cepat2 dapatkan sebelum kehabisan stock,hanya wasap 012-9516654....area kemaman sis menyediakan khidmat cod,atau boleh terus ke #IedaHijabInTheHouse... #HandsockShahiraEkslusif #HandsockKualiti #HandsockMuslimah #HandsockLimited #IedaHijab #PengedarSahShahira #KemamanOnline #BazarOnline #ByIedaHijab #IedaHijabInTheHouse

handsock_niqab_mawaddah
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.