Photos and videos from all countries

Photos and videos for #cantik

Hai hallo.. Jangan lupa cuci mukanya yaa dears setiap pagi dan malam pake cleanser.. Aku pake cleanser Jafra untuk kulit normal/kombinasi.. paket kumplit banget.. kulit cantik dan sehat.. yaa Jafra 💜 yuk samaan.. 😍 Wa:085782758614 #jafra #jafraindonesia #jafrabogor #jafrabekasi #jualjafra #jaframurah #mudmaskjafra #kosmetikherbal #wanitacantik #jafrabandung #jafrajakarta #tipscantik #cantikalajafra #tipskecantikan #cantik #perawatanjafra #skincare #lipstikjafra #parfum #jualskincare

0 0 Feb 20, 2018

MAHARANI HERBA KEMBALI PERAWAN 😍😍 . . 1. Ramuan herba Maharani terbaikkk untuk remaja dan wanita yg dah berkahwin 2. Isteri sentiasa MAK DARA jerrr 3. Suami pun senyum xpandang lain dah 4. Yang remaja lagilah meletop . . ✔️Dapat merawat masalah dalaman dan mengurang kan masalah2 remaja di awal datang period ✔️mengurangkn senggugut ✔️Sangat terbaik maharani ni..untuk yg dah kawin lama belum dapat anak..boleh juga cuba.. In Shaa Allah dgan izinNya ada rezeki . . Ikhtiar lebih baik daripada menunggu xbuat ape2.. umur semakin meningkat.. apa tunggu lagi...Jom cuba... 😊 . . Zu 01129234213 #projekSTG #herbamoden #herbaterunggul #rahsiaintimwanita #herbamurah #wanitamoden #herbaperawan #jamumoden #hargamurah #cantik

0 0 Feb 20, 2018

. ADM 1 = STORE Gamis Balotelli motif tangkai LD 100 PB 135 * Bahan adem, gak nerawang, tali pinggang, busui friendly,tangan rempel kancing Harga/idr : Rp. 95.000/95k . Order👇 📲 WA 087710545689 KEEP=TRANSFER KEEP NO CANCEL happy shopping dear 💖 . #gamis #gamisbalotrlli #gamismurah #gamismurah banget #gamiselegan #dress #gamismewah #gamiskatun #gamismonalisa #gamisset #gamissetmurah #khimar #muslimah #cantik #murah #bajumurah #gamisonline

3 0 Feb 20, 2018

💢SET PERFECT LADY💢 ❣️BC cream ❣️Brush ❣️Face Mist 👱🏻‍♀️let's cantik dengan DYXY 😍 Sapu-sapu dan terus cantik 😱 semudah A B C 😎 ‼️Pm 011-37967631 ‼️ ‼️Pm 011-37967631 ‼️ ‼️Pm 011-37967631 ‼️ ‼️Pm 011-37967631 ‼️ ‼️Pm 011-37967631 ‼️ ‼️Pm 011-37967631 ‼️ ‼️Pm 011-37967631 ‼️ #dyxy #dyxybasiclady #dyxymurah #dyxyoriginal #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningoriginal #dyxysabah #dyxymelaka #dyxyjohor #teamdyxy #cantik #babydoll #teamMiezah #mycikyafamily #boosterwhiteningpremium #jomcantik #dyxymalaysia #boosterwhiteningmalaysia #dyxyperfectlady

0 0 Feb 20, 2018

FENOMENA SERUM VIRAL . TAK SANGKA CANTIK SELEPAS GUNA SERUM NI! WALAU HARGA MURAH TAPI KESAN SANGAT BERKESAN. TITIK KIRI KANAN ATAS BAWAH DAH SIAP MUDAH SANGAT NAK DAPAT KULIT GLOWING DAN FLAWLESS MACAM DOLL... . Formula terbukti berkesan anda tak perlu pakai skincare lagi utk merawat kulit menghilangkan parut , jeraaagat, kulit kusam, jerawaat kronik, Lebam bawah mata, kulit berminyak dan liang pori terbuka boleh dirawat seawal 5 hari. anda tak perlu risau dengan keselamatan sebab formula yg di kaji dan diluluskan telah banyak membantu beribu testimoni. siapa nak oder ? Nak cantik sepantas 5 hari nak buang jauh2 jeragaat & jeraawat kronik.. Tekan link ni skrg atau boleh wasap segera untuk dapatkan serum viral ni sebelum kehabisan stok. Harga saya jamin murah. Dan gerenti berkesan . NAK ODER ?? TEKAN DISINI WASAP SAYA http://www.wasap.my/601126205665/sv http://www.wasap.my/601126205665/sv http://www.wasap.my/601126205665/sv . #secretofbeautyskincare #sob #putehpearl #tipskecantikkan #petuaawekkorea #putihgebu #comel #cantik #gebu #glowing #serumviral #serum #pelembabmuka #artismalaysia

1 0 Feb 20, 2018

SELAMAT PAGI !!! ada lagi ke yang belum order ainaa serum ??? Klik terus link di bio utk whatsapp dan fast respond 💕. . . #nsabeuaty #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #serum #serummurah #jelita #cantik #ootd #tipscantik #tipskecantikan #cream #putih #lawa #collagen #abangnaktegur #trending #serummalaysia #branding #gucci #kpop #kpoplover #kpopers #shawl #bawal #tudung

2 0 Feb 20, 2018

Uda diet nyiksa cuma turun dikit?? Uda olahraga cape2 juga belom ada perubahan?? Uda coba product ini itu belom juga ad hasil?? Cobain nih slimaker 99% smua org puas ama hasilnya ampe repeat order terussssssss... Tuh liat smua orang puas dengan hasil dr slimaker 😍😍😍 kapan giliran kamuuuuu??? Mau? Chat me yaaaaa https://api.whatsapp.com/send?phone=6285649151554&text=Halo+Admin+Saya+Mau+konsultasi #diet #dietkurus #slim #slimaker #kurus #cantik #putih #jerawat #kulit #bebasjerawat #isnowalgae #ladiesv #omegaspin #cerah #herbal #alami #putihalami #kurusalami #hits #lvjakarta #keputihan #brandid #stjc #orang ketiga #

1 0 Feb 20, 2018

OPEN ORDER ! Ready stock suplement!! 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉pemutih 👉pengecil perut 👉menghilangkan jerawat 👉mata minus 👉insomnia 👉asam urat 👉kolestrol 👉diabetes 👉stroke 👉pembalut 👉aura & energy stone 👉pembesan payudara & pengencang 👉program kehamilan 👉matras kesehatan Dll Atau ada keluhan lain? Konsultasi dengan kami yang siap melayani anda:-):-) alasan memilih produk kita ✅BPOM. ✅PENGHARGAAN INTERNASIONAL. ✅AMAN KARRNA HERBAL. ✅TIDAK KETERGANTUNGAN. ✅HALAL MUI Yok order mumpung lagi promo konsultasi gratis!! #peninggibadan #penggemuk #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onelineshop #pelangsing #cantik #olshop #polisi #diet #tentara # #singapure #malaysia #brunei #love #natashawilona12 #artis #anaklangit #bramastavrl #siapatakutjatuhcinta Free ongkir ke seluruh indonesia🚛🚚 pembayaran via🏧 BANK BRI/WESTERNUNION &pengiriman ke seluruh wilayah!! Contac us now!! ☎WA :+6282273343565 ☎BBM : 5999434D ☎LINE : HERBAL_TRUSTED / ihk2236j (Pakai @)

1 0 Feb 20, 2018

Rahsia Kehebatan Wanita Dengan #maharani 💕 . . Pm utk consultation 01129234213 #maharani #herbamoden #jamumodenmurah #cantik #herbaperawan #herbamaharani

0 0 Feb 20, 2018

SELAMAT PAGI !!! ada lagi ke yang belum order ainaa serum ??? Klik terus link di bio utk whatsapp dan fast respond 💕. . . #nsabeuaty #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #serum #serummurah #jelita #cantik #ootd #tipscantik #tipskecantikan #cream #putih #lawa #collagen #abangnaktegur #trending #serummalaysia #branding #gucci #kpop #kpoplover #kpopers #shawl #bawal #tudung

0 0 Feb 20, 2018

Tercyduk #friends #hijab #cantik #selfie #four

2 0 Feb 20, 2018

Wedges Wanita Motif Belang SDW71 Pesanan 👠 👠 ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ 👠 👠 Wa 0859 5508 1222 Pesan: BBM klik di sini 👉 http://blck.by/2zLz3aD WA klik di sini 👉 http://bit.ly/2y4SiyJ Deskripsi Produk ** Mohon dibaca ** Update stok : HITAM : 37 38 39 40 Jika size diketerangan produk ini masih tersedia silahkan dapat langsung dipesan. Kami selalu update keterangan ketersedian barang. Kode: SDW71Tinggi 7 cm Bahan canvas + karetMotif wedges belang Mengapa harus belanja di Ratu shop ? - Kualitas lebih baik dapat dibandingkan dengan produk serupa di toko yang lain. - Update stok secara berkala saat ada pengurangan dan penambahan stok pada masing-masing produk, sehingga mempermudah pelanggan untuk cek stok yang tersedia. - Fast Respon baik diskusi dan pesan melayani dengan sepenuh hati. - Dropship dan Reseller aman baik privasi ke pelangan serta menekan minimnya komplain dengan kualitas tidak murahan. - Bertanggung jawab bila produk tidak sesuai pesanan. - Packing paket unik dengan motif batik yang khas indonesia memberikan kesan premium. SIZE STANDAR:36=22cm37=23cm38=24cm39=24.5cm40=25cmMohon sertakan keterangan size dan warna saat order ya guna mempercepat proses pengiriman, Stok tersedia sesuai keterangan ready diatas dan akan kami update secara berkala jika ada pengurangan ataupun penambahan stok. #sandal #sandalwedges #wedges #wedges2018 #wedgesimport #wedgescantik #wedgesjakarta #wedgessurabaya #sandal2018 #wedgesmedan #wedgesbandung #wedgeskeren #sepatu #sepatusandal #cantik #love #sandal2018 #sandalimport

0 0 Feb 20, 2018

SELAMAT PAGI !!! ada lagi ke yang belum order ainaa serum ??? Klik terus link di bio utk whatsapp dan fast respond 💕. . . #nsabeuaty #syafiqahaina #hafizmahamad #ainaaserum #serum #serummurah #jelita #cantik #ootd #tipscantik #tipskecantikan #cream #putih #lawa #collagen #abangnaktegur #trending #serummalaysia #branding #gucci #kpop #kpoplover #kpopers #shawl #bawal #tudung

1 0 Feb 20, 2018

OPEN ORDER ! Ready stock suplement!! 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉pemutih 👉pengecil perut 👉menghilangkan jerawat 👉mata minus 👉insomnia 👉asam urat 👉kolestrol 👉diabetes 👉stroke 👉pembalut 👉aura & energy stone 👉pembesan payudara & pengencang 👉program kehamilan 👉matras kesehatan Dll Atau ada keluhan lain? Konsultasi dengan kami yang siap melayani anda:-):-) alasan memilih produk kita ✅BPOM. ✅PENGHARGAAN INTERNASIONAL. ✅AMAN KARRNA HERBAL. ✅TIDAK KETERGANTUNGAN. ✅HALAL MUI Yok order mumpung lagi promo konsultasi gratis!! #peninggibadan #penggemuk #tinggi #kalsium #herbal #halal #sepatu #dagelan #onelineshop #pelangsing #cantik #olshop #polisi #diet #tentara # #singapure #malaysia #brunei #love #natashawilona12 #artis #anaklangit #bramastavrl #siapatakutjatuhcinta Free ongkir ke seluruh indonesia🚛🚚 pembayaran via🏧 BANK BRI/WESTERNUNION &pengiriman ke seluruh wilayah!! Contac us now!! ☎WA :+6282273343565 ☎BBM : 5999434D ☎LINE : HERBAL_TRUSTED / ihk2236j (Pakai @)

0 0 Feb 20, 2018

DEEPIKA KURUNG SAREE . 🔖 Price adult : RM150 🔖Price kids : RM110 . 🚚 POSTAGE RM10 SEM | RM15 SS subsequeance add RM3 . Material | Embroidery chiffon saree with full lining . Feature | Hidden zip for wudhu purposes . Colours available :- . For order whatsapp 016-7742842 ❤️ . #stepbyrfminikurung #blouses #blousemurah #murahmeriah #sayajualmurah2 #blousecantik #blousejumbo #blousesimple #murahshop #murahhabis #cantik #bajumurah2 #newblouse #minikurung #minikurungmurah #minikurungmodenmurah #minikurungcantikmalaysia #minikurungsaree #kurungsareecantik #kurungsareemurah

0 0 Feb 20, 2018

Sneakers Murah Kaw Kaw! . Kat Kedai RM180, Kami jual 95!! . BIKE ZOOM MAX BLACK WHITE Size : 41-45 Harga :Rm95sm . Hot item!🔥🔥🔥 cepat2! LIMITED EDITION! READY STOCK!! LIMITED STOCK GUYS.. . GRED 1:1!!. Seriusly Selesa 💯 . nak order? tekan link biru di bio . ws (016-8331437) , or pm #sneakersmurah #sneakers #Kasutmurah #kasutlawa #hargamurah #gredcopyori #darikilang #Merdeka #promomerdeka #malaysiamerdeka #sukansea #seagames #sneakercun #murah #cantik #meletop #zanraforever #zanrathebest #zanrafeedback #CNY #chinesenewyear

1 0 Feb 20, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.