Photos and videos from all countries

Photos and videos for #buasir

'Minum AD ni boleh putih tak ❔ ' Rasa-rasa hampa macam mana? Mestilah boleh sayang (ni bukan jawapan sebagai nak pelaris produk tau). Setiap kali nak minum AD ni kena consume air putih banyak-banyak. Air putih ni membantu lagi proses penghadaman makanan tu. Minum air putih dapat melembabkan kulit, rasa segar, lembut, bercahaya dan halus. Racun dalam badan pulak boleh buatkan kulit menjadi radang, pori pori tersumbat dan jerawat. Minum air putih banyak boleh meningkatkan proses pengeluaran racun melalui peluh secara lancar & kulit menjadi cerah serta lembut. So dalam masa yang sama 2 kebaikan yang kita dapat. Dalaman yang sihat & luaran yang cantik. Tak perlu lagi dah nak cucuk vitamin C kalau rajin minum air putih . . #aijuicedossierdetoxviral #détox #viral #kurus #sihat #dalaman #2017 #perutkempis #selülit #sembelit #gemuk #buasir #tenaga #kulitsehat #kulitcantiksihat . . 📲whatsapp 011-36287019 . 011-36287019 . 011-36287019

3 0 Oct 23, 2017

#copydariFounder BUASIR BERDARAH..😔😔 DAH SEMBUH DAN TERUS AMALKAN🤗🤗 . . MS.JANE DAH 10 TAHUN BUASIR BERDARAH.. BELI 2 SET...1 UTK KAWAN & 1 STOK SENDIRI..👍👍 . . AMAT PUAS HATI KLU BLH NK SEMBUH TERUS... TERUS AMALKAN MINYAK & SERBUK .. TERIMA KASIH KERANA KENALKAN DR.B PADA KAWAN2..👏👏👏👍👍 . PENAWAR BUASIR DR.B . Kalau serasi satu hari dah nmpk kesan..sembuh dlm 3-7 hari ..blh stop klu dah ok puas hati. 018-3274802 (athirah) #buasir #buasirberdarah #buasirhamil #buasirtahap4 #buasirgatal

1 0 Oct 23, 2017

💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖 . ✳100% organik ✳Semula jadi ✳Bebas bahan kimia ✳Lulus KKM . Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi 🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS! 🌟Boleh sembur seperti air 🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas. . Merawat/Menyembuh: 💖 Jerawat 💖 Migrain 💖 Selsema 💖 Resdung 💖 Batuk 💖 Gatal2 muka 💖 Jerawat 💖 Jeragat 💖 Buasir 💖 Sakit gigi 💖 Sakit sendi 💖 Gout 💖 Kuku cekam 💖 Panas badan 💖 Kekejangan, sakit urat & sendi 💖 Sakit pinggang 💖 Senggugut 💖 Kurap, panau 💖 Gigitan serangga bisa 💖 Mengawal rambut gugur . I WANT IT !! 🙋🙋 . . RM25 sebotol ✅ Postage rm8 sm/rm11 ss . WhatsApp 📲 012-348-2466 . #ivmistteamnadeela #resdung #gout #buasir #bersin #kukucekam #sengugut #pening #demam #selamatpagi

2 3 Oct 23, 2017

Sebelum ni cyst 4cm di ovari. Kini sudah tiada 😊 #KapsulBijiAprikot #KapsulBijiAprikotRM50 #NdLife #Kanser #Cyst #Fibroid #Haid #Senggugut #Kesuburan #Gastrik #Resdung #Alahan #Buasir

0 0 Oct 23, 2017

KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL . *Resdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk, *Sakit Kepala / Migrain berpanjangan, *Kahak yang banyak dan berlendir *Selsema yang berpanjangan *Melegakan Asthma / Lelah *Ketidakselesaan akibat tidur yang berdengkur *Sengal –sengal badan, otot, sendi, *Kegatalan pada mata, hidung dan muka, *Membantu Mempercepatkan Perlangsingan badan, *Gigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi CARA PENGGUNAAN IV MIST MAGIC OIL 1.Resdung dan Selsema Cara Rawatan : Sembur ditangan dulu dan sapu ditepi hidung, jolok dalam hidung sikit, sapu didahi, celah antara 2 kening, dan spray di leher dada dan sapu sampai rata dan spray atas kepala untuk meringankan. 2.Jerawat Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi yang ada jerawat hidup/baru/bernanah insyaALLAH dalam beberapa jam akan surut dan kering 3.Sakit Gigi Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipu kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang letakkan IV MIST pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau dilubang gigi yang sakit. 4.Buasir Luaran Cara Rawatan : Sapukan pada putik kapas dan sapukan pada buasir luaran atau masukkan sedikit putik kapas ke dalam lubang dubur 5.Stress,Pening Kepala dan Migrain Cara Rawatan : Spray atau sapu di atas kepala keseluruhan insyaALLAH akan melegakan dan menyegarkan. 6.Sakit leher dan sakit bahu Cara Rawatan : Spray di leher dan sapu keseluruhan leher dan bahu dan urutan ringan sedikit. 7.Astma, Semput, Hidung Tersumat & Selsema Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki. 8.Sakit Sendi,terseliuh dan bengkak Cara Rawatan : Spray dan sapu tempat sakit tersebut dan urutan ringan. 9.Gatal-gatal,kurap dan panau Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat gatal dan kurap dan jika panau pastikan kikis atau sapu dengan sesuatu yang kesat/kasar agar lapisan panau terkesan dan sapu IV MIST . 📲 Whatsapp "IVMIST" ke 013-2440603 #ivmist #selesema #lelah #asthma #batuk #kurap #panau #terseliuh #sakitgigi #senggugut #migrain #gout #pening #alahan #resdung #gatal #jerawat #buasir #jeragat #sayajualivmist #ivmistmurah #titiancinta

8 0 Oct 23, 2017

TANDA - TANDA FIBROID DAN CYST DALAM RAHIM YANG BERMASALAH ✔ Gangguan Haid ✔ Keputihan ✔ Masalah ketidaksuburan ✔ Kemandulan di kalangan wanita ✔ Hubungan suami isteri yang dingin atau sakit ketika bersama serta ada darah slps bersama(tanda awal cancer serviks) ✔ Perut kembang ✔ Angin yang keluar dari vagina (Kentut Vagina) ✔ Rasa gatal dan keluar bau kurang enak pada vagina ✔ Kerap membuang air kecil ketika batuk, berlari dan berlompat ✔ Kerap letih dan lesu ✔ Sakit lutut dan tumit ✔ Kesejukkan kaki dan tanggan ✔ Kekejangan otot dibawah betis (simpul mengkarung) ✔ Kerap keguguran ✔ Ketumbuhan fibro dan cyst http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+kapsul+aprikot Aprikot NDLife? Itulah solusi. #ndlife #kapsulaprikot #bijiaprikot #vitaminB17 #istihadah #senggugut #gastrik #ubatkanserdarah #ulser #cyst #fibroid #ubatleukimia #manjakani #polip #hempedubumi #ubatkanser #penawarkanser #ubatanpakimia #ubatbatukarang #tonsil #batuhempedu #pecahbeling #daunbetik #ubatdenggi #tunjuklangit #sembelit #buasir #alergik #darahtinggi #kencingmanis

2 0 Oct 23, 2017

CARA MENJAGA BIKINI LINE SUPAYA SENTIASA BERSIH DAN CERAH 💋 . Ikut step di bawah ye 👇👇👇👇👇 . Semasa mandi, cuci sekitar miss v dan bikini line utk merawat masalah keputihan sekaligus membunuh bakteria dan fungus yg boleh menyebabkan gatal² di kwsn tersebut. . . Lap miss v dengan kain bersih. Ambil masker dan sapu di area bikini line. Scrub (gosok) sehingga daki² hitam keluar. . . Penggunaan yg konsisten dapat mengelakkan gatal yg mengakibatkan ketidakselesaan yg menyebabkan kita menggaru. . . Garu akan menyebabkan kawasan bikini line akan menjadi hitam dan hodoh. . . Jangan berkira ye utk penjagaan intim kita. Selamat mencuba Set Basic JSD FEMININE WASH MASKER VAGINA RM100 sahaja . . ORDER? . Whsap sarah k😘 📲0102762069 Agent Sah JSD . . MY VERIFIED IG: jsd.sarah . . #jsd #kualalumpur #shahalam #sabah #sarawak #jerawat #milkbooster #setberpantang #bengkung #setbersalin #vitaminc #barutbaby #bedungbaby #collagen #parutmuka #pengantin #anakdara #sethamil #sembelit #keputihan #senggugut #ikhtiarhamil #esp #shakleeshahalam #daftarahlishaklee #sakitlutut #buasir

6 1 Oct 23, 2017

KAWAL KOLESTEROL DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE. . Haritu sya buat check-up dengan doktor. Alhamdulillah result blood test semua ok, cantik. Cuma, tahap kolesterol tinggi sikit. Masih ditahap tak merbahaya cuma kena berhati-hati lah. . Walaupun ditahap tak merbahaya tapi masih menimbulkam kerisauan dihati. Takut kalau tak dikawal dari awal akan timbulkan masalah dikemudian hari. . Kata doktor, tak kira badan kurus ke gemuk keduanya berisiko tinggi mempunyai kolesterol tinggi dalam badan. Penyakit dalam senyap ni bahaya. . Kandungan kolesterol yang terlalu tinggi akan meningkatkan risiko penyakit jantung dan angin ahmar (stroke). . 2 JENIS KOLESTEROL: . Terdapat 2 jenis kolesterol utama dalam darah: . 1. LDL (Lipoprotein ketumpatan rendah – kolesterol jahat) . 2. HDL (Lipoprotein ketumpatan tinggi – kolesterol baik) . Jadi, apa yang amalkan sya rajin bersenam diwaktu petang. Tak dapat setiap hari, dalam seminggu 2, 3 kali pun dah ok. Buat kerja rumah pun dah berpeluh-peluh kan. Kira exercise letew setiap hari. Jaga pemakanan sudah tentu. . Selain itu, sya kawal paras kolesterol dengan minyak ikan Omega Guard Shaklee. Yang ni memang tak tinggal. Bukan je bagus untuk kawal kolesterol tapi sangat bagus untuk kesihatan jantung, salur darah, mengelak sembelit dan effect kulit glowing gitu. . Acaner lah tak jatuh cinta dengan Shaklee ni. Nak selesaikan 1 masalah tapi masalah yang bertingket-tingket lain pun terselesai sama. Tak gituu. 😊 . Korang yang ada masalah kolesterol jangan diabaikan ye. Ketik la link ini 📲http://tanyasyafia.wasap.my untuk selesaikannya. ♥️ . #smartliciousfamily #StarGazer . #omegaguardshaklee #omegaguard #minyakikanmurah #minyakikanomega3 #suplemen #vitaminterbaik #shakleemalaysia #pengedarshaklee #trustedseller #turunkankolestrol #turunkanberat #kawalkolestrol #sakitjantung #sembelit #buasir #sakitdada #semput #asthmaattack #pengedarshakleenilaislimrivertgmalim #pengedarshakleetgmalim #pengedarshakleeslimriver #pengedarshakleenilai #shakleenilai #shakleeslimriver #shakleetgmalim

3 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

2 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

6 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

4 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

4 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

3 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

3 0 Oct 23, 2017

SET LENGKAP BERKAHWIN: SET LENGKAP BERKAHWIN💏 Set untuk cantik, wangi, ketat, segar dan bersih seluruh badan untuk dipersembahkan kepada suami😍 #susukkekaldara2 : RM45/5 biji 👍Mengetatkan Miss V tanpa perlu guna daya #kemutan ketika bersama 👍Menarik lebihan air, sisa2 air mani, #keputihan lama, dan darah beku 👍Merawat #rahimkembang, dan #missvbecak dan berbau (servis rahim). 👍Merawat #kentutvagina 👍Merawat #kegatalan dan #keputihankronik 👍Memberi kepuasan kepada suami 👍Digunakan sebagai #ikhtiarhamil Skd boleh dua cara: Insert 1 biji sahaja seminggu. Tolak sejauh mungkin. 1. If nak bersama lepas insert, insert 1jam or 30 minit sebelum bersama. Lepastu korek Atau 2. If xnak bersama, lepas insert korek lepas 24jam ,if nak buat pembersihan betul2 biar lama at least 3 hari baru bersihkan #femininewashjsd : RM68 ~ merapatkan dan menyegarkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kulat dan fungus ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 3 bulan penggunaan. ~Wangian /bau FW Jsd mampu menggoda nafsu suami . #MaskerVagina JSD: Rm25 👍Merawat #keputihan & kegatalan miss v 👍Merapatkan Miss V sepantas 2 minit 👍Mencerahkan kembali bibir Miss V 👍Merawat kentut Vagina 👍Menyembuhkan #buasir & #luka MV boleh pakai tiga cara : 1. Untuk ketat: Sapu 30 minit sebelum bersama. Lepas bersama baru meruang. Atau 2. Untuk rawat keputihan: Lepas mandi boleh sapu2 mv di area miss v.(hingga aras 1 untuk Anak dara, aras 3 utk berkahwin). lepastu biarkan.lepas 3-4jam boleh meruang Atau 3. Untuk cerahkan miss v/scrub : gosok2kan area miss v.biarkan 3-4minit lepastu bilas. . #anggunpesonasoap : RM46 ⭐Memudarkan selulit, parut dan kawasan celah2 gelap: ketiak dan celah peha. ⭐Anti bakteria/kulat. ⭐Merawat masalah kulit & hilangkan bau badan ⭐Melicinkan dan menegangkan kulit, anti penuaan. ⭐Merawat masalah jerawat badan ⭐Membuang daki2 badan lebih efektif Cara Guna APS ☀Scrub ditempat yang banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit. ☀Biarkan beberapa minit supaya meresap pada kulit, serta sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan parut kudis-kudis lama boleh hilang. ☀Kemudian bilas Wasap kak ann. 📲017 9032210

2 0 Oct 23, 2017

Min kaffe kopi garam buluh yg anda perlu tau khasiatnya... . 1)ANTIPENUAAN – agen antioksida yang baik. . 2)MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah,kolestrol dan lain-lain. . 3-)MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine,kanser dan lain-lain masalah kesihatan. . 4-)MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi. . 5) Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI. . 6-) Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. . 7) Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan. . Tak perlu susah susah nk operate sana sini dengan kos yg tinggi... hanya perlu amalkn minum #minkaffe jer... Harga mampu milik tanpa membebankn... sebarang pertanyaan boleh hubungi liya kay maslia zaini /018-3833635 imannajiyyah.blogspot.com #premiumbeautifulportdickson #minkaffe #kopigarambuluh #agenportdickson #topleaderscircle #kopitenaga #codseremban #codportdickson #codspringhill #no1certifiedpremiumbeautifulexpert #cdpbytlc #buasir #darahtinggi

0 0 Oct 23, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.