Photos and videos from all countries

Photos and videos for #bluehour

We had two morning hours before checking out, on the last day in Catania. Perfectly enough for visiting the observatory on the dome of the chapel of Santa Agata Monastery. The effort of walking up the steep steps was well rewarded by unforgettable views. Sicilia bedda, will come back soon! . #italy #italia #igerssicilia #sicilia #sicily #lovesicily #ig_italy #instaitaly #instaitalia #bellaitalia #instatravel #traveler #madeinsicily #viagens #churches #duomo #southitaly #madeinsicily #ig_sicily #arteitaliana #instasicily #loveitaly #travels #italien #crepusculo #sunrise #bluehour #architecture #architectural #siciliabedda

18 0 Jan 23, 2018

Punggol at blue hour. . . #Punggol #Singapore #punggolwaterway #thisishome #bluehour

1 0 Jan 23, 2018

#Bluehour #singapore #skyline #view view from the highest public housing building in singapore

4 0 Jan 23, 2018

Neist point light house - not really sure about this capture but wanted to share it as it’s a stunning location. The weather was some of the worst I had ever been in here. Wind was about 75pmh and I had to sit behind rocks on the edge to take this image. It was well past sunset and near the end of the blue hour and exposure time was about 20seconds. This is as sharp as could get it it was that windy! Sharing it mostly to show not all images are perfect but I like the mood of this. #lighthouse #rocks #sea #seascape #sky #ocean #landscape #landscapephotography #landscapelover #landscapehunter #ig_captures #ig_photooftheday #ig_shotz #earthpix #bluehour #nature #naturephotography #naturelovers #cliff #photographer #photography #canon #canonphotography #instalike #instagood #instagram #travel #scotland

80 2 Jan 23, 2018

//View from the vatican Patio Octogonal towards the Piazza del Risorgimento. - 2018// #Rome #vatican #travel

22 1 Jan 23, 2018

2018/01/11 location: Osaka, JAPAN. 過去pic。中之島公会堂。 . 風邪もぼちぼち治ってきました。 明日あたりまたカメラ持って散歩したいですね。 そろそろ在庫もなくなります。 . EOS M6 + EF 24-105mm F4L IS USM . #中之島公会堂 #大阪市中央公会堂 #散歩 #ブルーアワー #bluehour #夜景 #japan_night_view #ptk_night #東京カメラ部 #tokyocameraclub #Lovers_Nippon #icu_japan #japan_osaka_city #キタムラ写真投稿 #photo_shorttrip #ig_good #ig_osaka #ファインダー越しの私の世界 #ダレカニミセタイケシキ #大阪カメラ部 #関西カメラ部

20 0 Jan 23, 2018

🕔 #bluehour 🇲🇹

23 3 Jan 23, 2018

#LetMeTellYouAStory . Dari awal datang sampai sekarang, #Jogja ujan dan mendung melulu. Akibatnya, mau motret pun susah karena jatohnya flat. Pernah gak kalian kayak gitu? Jalan-jalan, terus sedih karena semuanya tampak gloomy dan flat dan warna yang cemerlang gak keluar? . Well, saranku yang pertama, jangan larut dalam kekecewaan. Mendingan ya udah, nikmati yang ada. Toh kita nggak bisa mengatur kapan alam harus cerah, kapan hujan. Suasana mendung bisa kok disulap jadi foto yang dramatis atau malah moody. . Yang kedua, mainlah ke tempat-tempat indoor, yang menyenangkan. Misalnya, ke museum. Atau ke cafe yang interiornya kece. . Yang ketiga, kalau memang kepengin banget motret dengan hasil bagus, tunggu sampai blue hour. Apa itu blue hour? Kalau saat sunset itu disebut magic hour atau golden hour, maka 10-20 menit setelah sunset, itu lah si blue hour. Nggak peduli semendung apa pun, fotomu akan menghasilkan langit yang biru. . Contoh: foto ini, di thewestlakeresort. Aslinya mendung dan sudah agak gelap. Namun, karena sudah memasuki blue hour jadinya nggak ada masalah sama sekali. Nah, pokoknya jangan buru-buru kabur setelah sansetan di suatu tempat, ya. Tinggal aja selama setengah jam, you’ll see the magic of the sky. Sekian dan salam #bluehour! 🤗 . #yogyakarta #KecantolWestlake

1970 19 Jan 23, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.