Photos and videos from all countries

Photos and videos for #blacklisted

F×××× college. .......must be blacklisted and sealed #ncerc sucks

arunsatish

That one time we headlined the Rosemount as Blacklisted hahah #four5nine #perthmusicscene #theband #perthrock #gunsnroses #deadskull

jd_brook

Iklan....iklan....iklan....Tlg bgtau pd kawan-kawan dan sedara mara, kalau mereka nk beli kereta tapi ada masalah:- Blacklisted- CCRIS / CTOS- Masih berstatus pelajar- Takder slip gaji / Tak bekerja- Bankrap- mcm mcm masalah lain... Meh sini sy tlg promote program ni. Kalau nk more info, sila PM dan sy akan bg link seterusnya. PM: 017-5501769 #belikereta #blacklisted #buatduit #ccris #ctos #usahawan #usahawanbumiputera #projekkeretaimpian #projekduitraya #keretaimpian #kereta

cellmaxx_empire

Tahu aja nih orang, kalau hari ini perpisahan. Tapi geli juga sih dapat sms bginian. Yang lain pasti juga pernah. Tapi gak pernah diekspose. #whatsthis #smsnyasar #smsmenggelikan #howcould #blacklisted

phelique

Born on April 9, 1898, in Princeton, New Jersey, Paul Robeson went on to become a stellar athlete and performing artist. He starred in both stage and film versions ofThe Emperor Jones and Show Boat, and established an immensely popular screen and singing career of international proportions. Robeson spoke out against racism and became a world activist, yet was blacklisted during the paranoia of McCarthyism in the 1950s. He died in Pennsylvania in 1976. #TheUjamaaProject #BlackHistoryMonth #Black366 #BHM

davidlcreme

adambaros_depeche_mode picChapter 14 part 4: sneak peaks #2: Days later, the police comes up to make an investigation to see what really happened that day when Dave and his family were held as hostages from Ryan Sanders and Richard Callahan; however, Ryan was murdered in cold blood and in self defense by Pam, she and Gareth becomes the most wanted CIA agents from the agency and the rest of the authorities, will they prove their innocence? Do you think someone is guilty? #fanfiction #murder #selfdefense #mostwanted #blacklisted #sneakpeaks #thenakedtruth #tensed #angst #weheartfanfiction #dangerous #weapons

schillerivanistandmore

.. Peluang tambahkan PENDAPATAN pasif anda .. ..TANPA HENTI serta BOLEH DIWARISI .. .. Modal RM 100 SEUMUR HIDUP anda .. **SYARAT** ..WARGANEGARA MALAYSIA . 12 tahun dan keatas. ..BUKAN WARGANEGARA MALAYSIA . ada dokumen  pasport/permit  UNCHR card ..Pengguna handphone ..Ada akaun bank di Malaysia ..Blacklisted telco .tiada masalah0172442373 #samasamamakansamasamamerasa #fikirbijakbertindakbijak #ToneGroup #GGUIBORNEO

usahawan_tt

Peluang tambahkan PENDAPATAN pasif anda TANPA HENTI serta BOLEH DIWARISI Modal RM 100 SEUMUR HIDUP anda **SYARAT** WARGANEGARA MALAYSIA 12 tahun dan keatas. BUKAN WARGANEGARA MALAYSIA ada dokumen pasport/permit UNCHR card Pengguna handphone Ada akaun bank di Malaysia Blacklisted telco tiada masalahSayap Putih0172442373 #samasamamakansamasamamerasa #fikirbijakbertindakbijak #ToneGroup #GGUIBORNEO

usahawan_tt

Day 2 in Miri..we took road trip to Brunei!Just drove ur car to sungai Tujuh, then ull meet asean bridge, then of coz imegresen check Malaysia and Brunei(make sure u r not blacklisted!LOL),custom check(just fill up the custom form-info needed, name, address, car reg number, chasis no, engine no, road tax epired date)and then once settled, ull meet tol Brunei(3 Brunei dollar)..Then welcome to Brunei..from border to Bandar Seri Begawan(it tooks 1 and half hour drive on long never ended straight highway) There is a lot of places u can visit in Brunei.. most popular Kampung ayer(u can ride a boat to surf thru kampung ayer), a lots of magnificient mosque(subhanallah), istana like istana nurul iman, beaches also(they r 2 i think if u drive thru highway to bandar seri begawan, there were exit to the beaches) and suprisingly they also have national park. For our trip, we only managed to go to kampung ayer and mosque omar, buy survenior at bintang star trading.. since it was raining the whole day..we forgot to check weather forecast lol..ita ok..mana tau ada rezeki, boleh pergi lagi #chetatravelling #zufikshortnote #bruneidarulsalam #brunei #travellingtips #bandarseribegawan #travelling #travellog

zufik_ita

BLACKLISTTT !!! Ceritanya gini kaka saya Kan order baju ke dia. Totalnya 1,2 jt . Nah pas hari sabtu udah di tf , dia kasihlah resi. Terus setelah dia kasih resi smpe td sore gak d bls2 dri kmren2 . Saya invite pake bbm saya diterima awalnya terus sy pancing2 eh taunya di delcon. Setelah didelcon baru dia balas bbm kaka saya. Bilangnya agennya salah double kirim baju . Jadi dia minta tf uang lagi 1,2 jt. Lha sedangkan uang yg dlu 1,2 jg udah d tf barang belum dtg2 malah minta tf lagi .. Kan aneh. Lama kelamaan ini orang nantang, bilangnya situ yg gak conec lah.. Katanya barang ya ditahan dlu d jne kalo kita gk tf uang lagi. Sedangkan kmren dia kasih resi. Kalo ada resi kan barang udh d krm .. Lha skrg dia krm resi lg. Dan resinya beda dari yg awal dia krm. Udah ketauan bgt kan MENIPU ! Bilangny kita gak nipulah apalah. Pdhl itu kan kesalahan dari agennya dia ..kita blg kalo misalkan memang bajunya double nympe ksni yg stu paketnya itu akn kt krm balik. Malah ngeyel mnta krm uangg lg 1,2 jt. Lu pikirrr enk nyari uang segituh? Dan diakhr kalimat sy katakan akan melaporkan dia kepolisi dan no hp juga no rekening nya udh sy lacak malah disahutin gini kt dia "Lacak aja silahkann,enak ternyata pake rekening org dapat rejeki hahaha" astagfirullah... Sadar mbk, hiduo d dunia hnya smntara. Biar allah yg mmbalas. Biarkan nantii hidupmuu akann lebihbh sakit dari ini. Sy berdoa untukmu untk anak2 dann semua keluargamu kamu akan merasakan kemiskinan yg tdk akan pernah terhingga... Amin fashion_import_bkk fashion_import_bkk #blacklistt #blacklisted #blacklist #jakarta #manggadua #blacklistsupliyer #blacklistolshop #neraka #taik

yaya_ceylin
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.