Photos and videos from all countries

Photos and videos for #berus

Nak tanya mommies berapa berus botol susu ada? Kalau yg tak hantar baby ke pengasuh 1 berus cukup dah. Tapi yg hantar ke pengasuh 1 berus mana cukup. Sekurang2nya kat pengasuh kena ada 1 berus kat rumah 1 berus. Takdelah susah2 nak angkut ulang alik kan.Susah ke nak cari berus botol tommee tippee? Jangan pening2.. sis ada jual.

madam.zuriey

We are now the Official Dealers for Keating Supercars for the Southern Area of the UK! We will be selling the Berus, A handmade bespoke UK super car, and offering full servicing and Dealer support! #keatingsupercars #beecoolperformance #officaldealers #berus #supercar

bee_cool_performance

[PROMO CNY FOR 2 WEEKS]1. Minat mekap? Nak Cuba beli berus?2. Cari berus yang lembut Dan halal?? Untuk masa terhad sahaja 26 Jan sehingga 8 Feb Preorder!!!! WhatsApp: 0176213161 #berushalal #berushalalmurah

ehmekap

[PROMO CNY FOR 2 WEEKS]1. Minat mekap? Nak Cuba beli berus?2. Cari berus yang lembut Dan halal?? Untuk masa terhad sahaja 26 Jan sehingga 8 Feb Preorder!!!! WhatsApp: 0176213161 #berushalal #berushalalmurah

ehmekap

[PROMO CNY FOR 2 WEEKS]1. Minat mekap? Nak Cuba beli berus?2. Cari berus yang lembut Dan halal?? Untuk masa terhad sahaja 26 Jan sehingga 8 Feb Preorder!!!! WhatsApp: 0176213161 #berushalal #berushalalmurah

ehmekap

[PROMO CNY FOR 2 WEEKS]1. Minat mekap? Nak Cuba beli berus?2. Cari berus yang lembut Dan halal?? Untuk masa terhad sahaja 26 Jan sehingga 8 Feb Preorder!!!! WhatsApp: 0176213161 #berushalal #berushalalmurah

ehmekap

[PROMO CNY FOR 2 WEEKS]1. Minat mekap? Nak Cuba beli berus?2. Cari berus yang lembut Dan halal?? Untuk masa terhad sahaja 26 Jan sehingga 8 Feb Preorder!!!! WhatsApp: 0176213161 #berushalal #berushalalmurah

ehmekap

[PROMO CNY FOR 2 WEEKS]1. Minat mekap? Nak Cuba beli berus?2. Cari berus yang lembut Dan halal?? Untuk masa terhad sahaja 26 Jan sehingga 8 Feb Preorder!!!! WhatsApp: 0176213161 #berushalal #berushalalmurah

ehmekap

Sebelum tido jangan lupa berus gigi tau .Haaa.. ni saya jumpa cara berus gigi bila pakai braces.Gosok tuh.. guna #IVTBRIGHT lagi bagus. Putih jer gigi.. ..Semoga bermanfaat untuk semua insyaAllah.. .Tgk betul2 ye

ivmist_rawdahkirin.golden

Must have! Berus pun kena mandi taw. Boleh pakai lama ni. Cuma spray je pada berus tu, then ambil towel kecil, tenyeh2 sampai puas! Gitu! .Daily makeup brush cleaner.Price: RM43 exclude postage..Whatsapp 014-9209707 to purchase. #thebalmpersonalshopper #thebalmcosmetics #sephorapersonalshoppermalaysia #hudabeautyeyelashesmurah #hudabeautygoldpalette #urbandecayprimer #urbandecaypersonalshoppermalaysia

adinda.makeup

TIPS CARA MENGGUNAKAN IV T BRIGHT===================================== calit sedikit IV T BRIGHT pada berus gigi yang kering berkumur berus gigi seperti biasa kekerapan penggunaan adalah sama seperti anda memberus gigi setiap hari guna lebih kerap untuk kesan yang lebih cepatWA 016-3532769 #IVTBright #gigiputihgusisihat #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

ivmist_rawdahkirin.golden

MASALAH WHITEHEAD DAN BLACKHEAD TAK AKAN KEMBALI LAGI Dengan penggunaan berus ajaib ini, insyaAllah segala kotoran yang ada di wajah akan hilang kerana berus ini boleh membuat putaran 400 kali dalam seminit! berus ini mengurut wajah dengan lembut bagaikan berada di spa. Tahukah anda, urutan yang baik akan melancarkan peredaran darah-- dan seterusnya akan membuatkan wajah kita lebih sihat, segar dan berseri berus ini akan membantu menyucikan wajah dan mengeluarkan segala blackhead dan whitehead yang terperangkap di dalam kulitHaaaa rugi tau tak cuba Warranty satu tahun, didatangkan bersama bateri dan dua head brush. Bila dah kotor boleh ganti yang baru. Kalau kotor lagi, baru beli yang loose pack punya.BERBALOI LA!! SEMUA ORANG WAJIB ADA SATU Nak berus ajaib ini? Hubungi sayaFatihah0148056848Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.COD Bayan Baru/Bayan Lepas.. #MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay  #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu #MaryKayKelantan #bazarpaknil #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia

marykay.teha

MASALAH WHITEHEAD DAN BLACKHEAD TAK AKAN KEMBALI LAGI Dengan penggunaan berus ajaib ini, insyaAllah segala kotoran yang ada di wajah akan hilang kerana berus ini boleh membuat putaran 400 kali dalam seminit! berus ini mengurut wajah dengan lembut bagaikan berada di spa. Tahukah anda, urutan yang baik akan melancarkan peredaran darah-- dan seterusnya akan membuatkan wajah kita lebih sihat, segar dan berseri berus ini akan membantu menyucikan wajah dan mengeluarkan segala blackhead dan whitehead yang terperangkap di dalam kulitHaaaa rugi tau tak cuba Warranty satu tahun, didatangkan bersama bateri dan dua head brush. Bila dah kotor boleh ganti yang baru. Kalau kotor lagi, baru beli yang loose pack punya.BERBALOI LA!! SEMUA ORANG WAJIB ADA SATU Nak berus ajaib ini? Hubungi sayaFatihah0148056848Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.COD Bayan Baru/Bayan Lepas.. #MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay  #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu #MaryKayKelantan #bazarpaknil #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia

marykay_teha

15 PCS brushes ACEVIVI yang oseemmm ..Brush ni sangat lah lembut dan mudah nak apply kat skin muka kteee....Korang,kalau nak maintain tetap helok brush nih,lepas guna kne la rajin clean pastu letak la kat dry place.. gitteww....So material dy : Nylon hair and plastic handle..Color : Black,pink, purple black,purple coffee.. #berus #berusmakeupmurah #berusmakeup #berusmakeupmalaysia #berusmekap #berus #berusmurah #makeupartistmalaysia #muamalaysia #berusmekapmurah #berusmekapmalaysia

goboksd.co

Kevään merkki Parolan harjulla. #vipera #berus #kyy #parola #parolanharju #hattula

timotlampinen

#HelloSis Nah tuk sis kegunaan berus makeup yg wajib korang tahu

hellosista_

BULU MATA LEBAT MELENTIK.KEDIP KEDIP MATA... MEMUKAU... DHIA MENAWAN MASKARA Berkualiti TINGGI.Sangat mudah dipakai.Ringan & Tidak Berat.Tahan lama.Mudah di cuci.Menjadikan bulu mata lebih lebat dan panjang. ======================== #TipsKecantikan #CaraGunaMaskara.1. Tarik berus maskara dgn perlahan. Jangan goncang supaya bakteria tak masuk & utk elak dari bergumpal.2. Mulakan memberus bulu mata dr dalam ke atas, dari akar ke hujung luar bulu mata. Guna kaedah zig zag. 3. Tunggu 30 saat supaya maskara melekat & kering pada bulu mata. 4. Berus sekali lagi utk kesan lebih dramatik. Bulu mata akan kelihatan lebih lebat & panjang. ========================= Jangan lupa, berus maskara wajib dibersihkan selalu.Untuk elak dr bakteria dan bergumpalan bila nak guna maskara next time. Senang je nak bersihkan berus maskara.Celup2 berus dalam air hangat. Bersihkan dgn perlahan. Keringkan dgn tisu bersih.Nak tak bulu mata LEBAT HITAM LEBAT MELENTIK MEMUKAU MENAWAN?Hubungi kami untuk info lanjut: WhatsApp +6017 892 6994WhatsApp +6017 892 6994WhatsApp +6017 892 6994 #teamDKMD #srikandimerahteam #produkMenawanDunia #kosmetikMenawanDunia #DhiaMenawanMaskara #lentikYou #cantikluardandalam #cantikpikatsuami #pikatpasangan #kesihatandankosmetik #kesihatandalamanMantap #jamulakularis #jamujamumurah #instashopmalaysia #instashop #onlineshop #onlineshopping #bazaronline #bazarpaknil #agentBATUPAHATjdt #agenSAHmenawandunia #maiWhatsappWhatsapp #wasap0178926994

ayiedauniamni

"Tensionnyeee asyik kena berus gigi setiap 2-3 jam sekali. Apalah punca mulut berbau agaknya, malu nak tanya dengan kawan-kawan. Ok, lunch break ni kena pergi farmasi, cari listerine. Bagi wangi sikit mulut ni"Sakit hati & segan nak bercakap dengan orang sebelah-menyebelah bila jadi macam ni.. kalau mulut berbau di awal pagi tuh memang normal. Tapi, ini tidak.Nafas masih cepat berbau sepanjang hari walaupun rajin membersihkan mulut.Tahukah anda punca mulut berbau walaupun rajin memberus gigi?2. TIDAK BERUS LIDAHPermukaan lidah menyimpan banyak bakteria. Bersihkan lidah dengan berus gigi atau tongue scraper. #mulutberbau #perfumemulut #noraessentialmurah #noraessentialmurahgila #noraessentialpromosi #mulutberbau #breathspray #mouthspray #mouthperfume #terapiinstagram #serikembangan #pewangimulut #mulutwangi #mrtbk5 #codkl #codselangor #giantbandarkinrara #freegift #perfumemurah #Malaysia #kl #Selangor #pewangimulut #washmouth #chewinggum #DemiSekepingRoti #bazarpaknil #ceritakita #mouthodour #noraessential #tipsmulutwangi #tips

tipsmulutwangi_noraessential

SKINVIGORATE CLEANSING BRUSHJust nak share 12 sebab mengapa berus ni best sangat. .Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. .waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh .Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.. Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. .Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. .Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. .Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. .Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. .Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada gerenti 90 hari.Jgn lupa hubungi saya utk free konsultasi... With loveZiraMary Kay Independent Beauty Consultant0133408281 #berusmuka #pobling #melacep #timewise #skinvi #kulitcerah #jeragat #serum

maryk_feb

SKINVIGORATE CLEANSING BRUSHJust nak share 12 sebab mengapa berus ni best sangat. .Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. .waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh .Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! ..Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. .Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. .Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. .Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. .Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. .Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. .Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada gerenti 90 hari.Jgn lupa hubungi saya utk free konsultasi... With loveZiraMary Kay Independent Beauty Consultant0133408281 #berusmuka #pobling #melacep #timewise #skinvi #kulitcerah #jeragat #serum

maryk_feb

BULU MATA HITAM MELENTIK.KEDIP KEDIP MATA... MEMUKAU... DHIA MENAWAN MASKARA. Berkualiti TINGGI.Sangat mudah dipakai.Ringan & Tidak Berat.Tahan lama.Mudah di cuci.Menjadikan bulu mata lebih lebat dan panjang. ======================== #TipsKecantikan #CaraGunaMaskara.1. Tarik berus maskara dgn perlahan. Jangan goncang supaya bakteria tak masuk & utk elak dari bergumpal.2. Mulakan memberus bulu mata dr dalam ke atas, dari akar ke hujung luar bulu mata. Guna kaedah zig zag. 3. Tunggu 30 saat supaya maskara melekat & kering pada bulu mata. 4. Berus sekali lagi utk kesan lebih dramatik. Bulu mata akan kelihatan lebih lebat & panjang. ========================= Jangan lupa, berus maskara wajib dibersihkan selalu.Untuk elak dr bakteria dan bergumpalan bila nak guna maskara next time. Senang je nak bersihkan. Celup2 berus dalam air hangat. Bersihkan dgn perlahan. Keringkan dgn tisu bersih.Nak tak bulu mata LEBAT HITAM LEBAT MELENTIK MEMUKAU MENAWAN?Hubungi kami untuk info lanjut: WhatsApp +6017 892 6994 #TeamDKMD #srikandimerahteam #produkMenawanDunia #kosmetikMenawanDunia #DhiaMenawanMaskara #cantikpikatsuami #cantikmenawan #kesihatandankosmetik #kesihatandalamanMantap #instashopmalaysia #instashop #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #followig ayiedauniamni #likepage auni amni shoppe #wasap0178926994 #wasap0178926994 #wasap0178926994

ayiedauniamni

.CLEARANCE OFFERStock terhad.. Offer sehingga stock masih ada!!!. MIXIU FOUNDATION Clearance Price : RM19. Limited Stock. No Booking. No Backout Buyer. 1ST COME, 1ST PAY, 1ST SERVE .=====================================.KEISTIMEWAAN MIXIU FOUNDATION. 2 in 1 foundation + berus. Berus yang sangat padat untuk meratakan foundation. Sangatt soft bila diblend. 3 kod warna. Kod 1, kod 2, kod 3.=====================================. PERTANYAAN & ORDER . Untuk sebarang pertanyaan, Sila DM/PM saya.. Untuk Order, sila whatsapp di no, 013-4222667.. #sayajual #sayajualmurah #produkkecantikan #visitmig #instashop #instashopmurah #instashopmalaysia #elzibeautyhouse #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igseller #igsellermalaysia #mixiu #mixiumurah #mixiulelong #mixiufoundation #mixiufoundationmurah #foundationmurah #foundationmixiu

elzibeautyhouse
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.