bersenam Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #bersenam

Assalamualaikum dan selamat pagi....X sempat nak pergi gym?..Tak ada tempat nak bersenam?Tak ada masa nak bersenam?.Syarat untuk bersenam bukan perlu ada masa atau tempat ok...bersenam boleh dibuat dimana-mana dan bila-bila masa....Ni saya belanja simple workout..boleh buat dimana-mana dan bila-bila masa..baru bangun tidur pon boleh terus buat... .Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINEPendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka... #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun #herbalifenutrition #herbalifecoach

4g_fit

Cuba kita tengok balik apa yang kita makan sebelum dan selepas bersenam... Kita bersenam dah macam atlet...tapi badan masih tak turun dan tak ade potongan... Jadi betulkan balik...apa yang kita makan sebelum dan selepas bersenam....Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINEPendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka... #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun

4g_fit

.9 tahun yang lalu bolehlah kurus cengkung hari2 masuk dapoq bersenam uruskan #hanakitchen #gambarpemberisemangat #bilanakcengkungbaliknih #tolonglahbagisemangat

farhanaliyana.mr.official

Niat nak bersenam tu ada..TAPI jejak jer atas ni aku jadi MALAS! #kucing #senaman #sihat #kesihatan #love

kopiahterbang

PENTING KE BERPELUH BILA BERSENAM ?? ..Haaa ni KZ ada explain dlm video di ats. .Apa yg penting dalam senaman, adalah kualiti senaman >> refer kpd heart rate. Sebaiknya gunakan fitness tracker yg dpt detect heart rate. Ad byk yg jual. X perlu mahal2 sgt pun. ..Sgt penting utk kita pantau heart rate spnjg workout. Tapi kan kalau nak kurus kena bersenam hari2 ker??? Haaa utk soalan ni kita jawap nnti....Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINEPendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka... #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun

4g_fit

Terperanjat dengan berat anda? Tak percaya? Sedih? Tapi saya suka makan! Saya tak suka bersenam

magicslimscyberjaya

[QM]Zaman trend sekarang orang ramai dari pagi hingga malam asyik busy je memanjang.. Ada masa ke untuk bersenam? Ada? Paling singkat 5 minit kot sebab dah letih dengan seharian jadual kerja kan

jutawanmutiaraqm

thank you my dear lovely girl!sape sape yang ada masalah:• berat badan berlebihan• bentuk badan tak seperti yang di idamkan• TAKDE MASA nak bersenam.JANGAN RISAU .slimrich boleh bantu anda!!!dengan slimrich, anda boleh kurus pada: .• seawal penggunaan• takperlu diet• takperlu bersenam• tak selalu buang air besar or seangkatan dengan nya• slimrich KAWAL SELERA MAKAN JE!..jom wassap saya untuk mengetahui slimrich lebih lanjutapprove by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak?.Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah . kegemukan terlampau/ kegemukan.perut buncit. paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

happy nye kakak kita sorang ni sape sape yang ada masalah:• berat badan berlebihan• bentuk badan tak seperti yang di idamkan• TAKDE MASA nak bersenam.JANGAN RISAU .slimrich boleh bantu anda!!!dengan slimrich, anda boleh kurus pada: .• seawal penggunaan• takperlu diet• takperlu bersenam• tak selalu buang air besar or seangkatan dengan nya• slimrich KAWAL SELERA MAKAN JE!..jom wassap saya untuk mengetahui slimrich lebih lanjutapprove by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

Nak dapatkan BMI yang ideal kena rajin bersenam, jaga pemakanan.minum air lemon dengan serbuk lemon ni bantu anda seharian. badan lebih selesa dan ringan setiap kali lepas makan. hubung kami di sini --> +6010-5666465

lemon_detox

TURUN 23KG!!!! .Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak?.Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah . kegemukan terlampau/ kegemukan.perut buncit. paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

TURUN 8KG!!! .Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak?.Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah . kegemukan terlampau/ kegemukan.perut buncit. paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

TURUN 32KG!!!! .Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak?.Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah . kegemukan terlampau/ kegemukan.perut buncit. paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

TURUN 10KG!!!! .Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak?.Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah . kegemukan terlampau/ kegemukan.perut buncit. paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

Ade beza tak? Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak? Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah kegemukan terlampau/ kegemukan perut buncit paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

Tiada masa untuk bersenam, lemak makin menebal...Jom singkirkan lemak dengan kemam #Gulagulakurus .Mudah2an #mince serasi dengan badan anda...+6017.399.5914. #GulaGulaKurus #DiMar #SayaNakKurus #sayanakslim #sayajual #sayamakansayajual #produkkurus #produkkecantikan #kuruscepat #cantik #candykurus #testimonikurusmenawan #terapiinstagram

kurus.untuk.ibumenyusu

.Bosan lemak-lemak bertepek kt perut dan pinggang ?.Nak pakai baju fit pun malu sebab perut ke depan, nie semua gara gara lemaklah tebal terutama kt perut dan pinggang..Bro boleh guna Elite Rasp nie sebab nie barang khas buang lemak lemak degil terutma kat perut dan pinggang..Just makan 2biji je sebelum exercise, .Fungsi Elite Rasp Membakar lemak lemak degil terutama kt bahagian Perut , pinggang dan peha Meningkatkan tenaga masa bersenam supaya anda dapat bersenam lebih lama Meningkatkan stamina. Menurunkn bErat badan sampai berat badan ideal Melancarkan pengaliran darah.( 90biji didalam untuk 2 bulan penggunaan ). Free Ebook Free Tshirt Free postage.Berminat whtsp 013-9179902..www.deegymsupplement.com.. #Tipsdeesupplement #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #supplementmurah #abangsado #tegaptv #tegaptvmalaysia #supplementmurah #deegymsupplement #aestheticMalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #eliterasp #eliteraspfatburner #temerloh #kualaterengganu #baranggym #susugym #susuprotein

deegymsupplement

wahhhh dapat feedback dari customer kita ni .TURUN 3KG dalam masa SEMINGGU JEEE!!!!!! .Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak?.Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah . kegemukan terlampau/ kegemukan.perut buncit. paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

With mdanishhaikal Nakal dia smlmSemua org naik Lif masa nk balik smlm tpi Kita org je turun guna tangga Haikal ckp dia nk bersenam sikit sbb berat badan dia dh naik katanya haha #wkturns17 #waniturn17

nazarulaiman16

wah TURUN 10KG?!!!!.amboi akakkkkkk mcm kembali jadi anak dara balik heheheheAde beza tak? Pernah dengar Simrich Botanical Slimming tak? Product #slimrich nie memang terbaik untuk korang yang ade masalah kegemukan terlampau/ kegemukan perut buncit paha besar / lengan besar / betis besar dll. selalu kena ejek gemuk. nak muka runcing / pipi tembam. nak menawan hati suami dgn bentuk badan. nak naikkan self confidence. nak kurus cepat tapi malas bersenam. suka makan banyak dan tak pandai kawal nafsu. suka makan banyak tapi nak kurus. busy dan tak sempat nak bersenam. nak kurus tapi taknak cirit birit. nak turun 5-15 kilogram sebulan! Wajib!. hari pertama guna, nak nampak kesan. nak kawan - kawan, suami puji kita kurus.Slimrich botanical slimming memang sesuai dengan korang. kami dah berjaya membantu ribuan wanita lelaki dan pengguna yg ingin kurus dengan cepat tanpa bersenam namun sihat!.approve by KKM ofkos la Halal original ? YES ORIGINAL ..0123079617 NADyour slimming expert #slimrich #slimrichchoc #slimrichpower #slimrichgreentox #slimrichmurah #slimrichlover #kuruseawalseminggu #slimrichbotanicalslimming #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #kuruscepat #kurus #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichsemenyih #slimrichsprayserum #slimricheksklusif #slimrichspray #SLIMRICHCHOC #SLIMRICHGREENTOX #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichmurah #slimrichlover #slimrichpromosi #slimrichproducts #slimrichslimming #slimrichsprayserum #produkkurus #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurusraya #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimrichdropship #kuruseawalseminggu #kuruscepat #kurus #kuruskanbadan

slimrichbynadiaaa

Jom!!!bersenamrobik pagi2 nii dengan #premiumbeautifulJangan tak tau yang pb ni boleh membakar sebanyak 900 kalori pada 1jam pertama pemakaian...jadi takyah susah2 nak bersenam... #pbexpert #premiumbeautiful #pbexpertkl #longgirdle #longbra #waistnipper #locklemak #membakarkalori #tanpasenaman #tanpadiet #igdaily #igmalaysia #pbmurah #tsunamipb #topagent #topleaderscircle011-390 52174

lynna_hazlina

Gemuk. Apa itu gemuk? Gemuk dalam fahaman masyrakat sekelililing ia adalah perubahan bentuk badan. Atau berat badan yang lebih dari ukuran ideal. Tentunya kita harus tahu sejauh mana tahap kegemukan diri kita.Ada yang merasakan dirinya gemuk padahal kurus dan cantik. Tak semua badan yang gemuk itu tidak sihat, dan tak semua badan yang kurus itu sihat. Mari kita jadi gemuk dan kurus yang sihat. Bagi mereka yang terlalu sibuk dengan hal keduniaan mencari duit hingga ke malam dan tiada masa untuk bersenam , anda harus bijak mengurus masa untuk keluarkan sedikit peluh agar berat yang ideal dapat dicapai. Diet.Jangan lupa diet juga ia main peranan penting demi kelangsungan perubahan bentuk badan anda.Jangan balik malam malam terus belasah Nasi putih ayam masak kari mamak. Fuh! Habislah diet anda. #Beratideal #kurusdangemuksihat #bersenam #diet #akuyanggemokkoyangkisahkodahkenapa #matiitubenar #pencatatkiridankanan #asyrafnesta

asyrafnesta

Berapa bulan dah tak bersenam? Sakit lutut? Hmmm.. Ada ni solusi.. ramai yg dah boleh berZumba semula.. ada jugak yg blh masuk mcm2 "Run".. famili run, fun run.. run buddy run.. .Jom pakat try... #TaraCocoa #kokokolagenterbaik #cocoacollagen #sakitlutut #sakitsendi #sakittulang

taracocoa_collagen

Berapa bulan dah tak bersenam? Sakit lutut? Hmmm.. Ada ni solusi.. ramai yg dah boleh berZumba semula.. ada jugak yg blh masuk mcm2 "Run".. famili run, fun run.. run buddy run.. .Jom pakat try... #TaraCocoa #kokokolagenterbaik #cocoacollagen #sakitlutut #sakitsendi #sakittulang

tararataventures

SENAMAN UNTUK ATASI MASALAH SAKIT BELAKANG.Bagi masalah sakit belakang bahagian bawah...ada berita baik.Rasa sakit ini boleh dikurangkan dalam masa beberapa hari atau minggu...Biasanya bila sakit belakang ni...orang akan pilih untuk berehat atau kurangkan senaman..kan..Kalau untuk sehari dua mungkin membantu...tapi kalau rehat terlalu lama bole menyebabkan masalah lain dan jadi lebih teruk...Jadi..untuk elakkan daripada masalah ini...bila rasa sakit belakang...cuba bersenam dengan lebih kerap lagi dan berterusan...Sebab ia akan membantu mengurangkan radang dan sakit pada otot dengan cara memastikan darah dan nutrien pergi ke bahagian yang sakit....P/s : apabila bersenam..biasakan mula n habis dengan regangan ok...Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINEPendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka... #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun

4g_fit

Senangnya, pakai #premiumbeautiful niii... tak perlu susah2 nak berjogging atau bersenam, lebih menjimatkan masa bagi mereka yang memang selalu takde masa... just sarung je #premiumbeautiful nii segalanya akan jadi mudah.. #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkl #longgirdle #longbra #waistnipper #locklemak #tanpadiet #tanpasenaman #tsunamipb #topagent #topleaderscircle #igdaily #igmalaysia 011-390 52174

lynna_hazlina

Terutama untuk housewife yg tiada masa nk pergi gym atau bersenam di taman atas sebab tertentu.Senaman fokus untuk bakar kalori dan lemak degil kita.Lagi-lagi kalau kita diet kan..20% dari lose weight datang dari hasil kita berpeluh tu..Tapi dalam masa yg sama,kita boleh bakar kalori tanpa kite sedar..seronok kan.Jom kita ringankan tulang,kemas rumah dan halaman untuk proses bakar lemak cepat.Hasilnya rumah kemas dan proses penurunan berat badan sama cepat dengan orang yg fokus bersenam ditaman atau gym.Ingat,20% bakar kalori adalah dengan pergerakan badan kita.80% adalah dari pemakanan sihat Kepada housewife dan househusband,boleh praktikkan setiap hari..Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINEPendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka... #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun

4g_fit

Dapatkan badan yang kurus tanpa perlu bersenam kuatWhatsapp sekarang ke 0162558814Whatsapp sekarang ke 0162558841Whatsapp sekarang ke 0162558841Produk hebat Thermothunder dari eznutritions_my ini mampu mengubah tubuh anda ke bentuk badan yang diidamkan tanpa perlu bersenam Formula hebat 7 bahan hebat seperti CLA, garcinia cambogia, l-carnitine, extract green coffee dan extract green tea, Guarana dan Vitamin C,, dan berperisa mixed berry telah diformulasi secara klinikal bagi membantu anda untuk turunkan berat badan seawal 5 hariTak perlu bancuh.. diulangi TAK PERLU BANCUH. Koyakkan sachet dan terus consume. Kami mudahkan lagi tranformasi tubuh anda.ThermoThunder dari eznutritions_my ini sangat berkesan dengan gabungan makanan sihat dari ezdiet Untuk dapatkan produk hebat ThermoThunder iniWhatsapp sekarang 0162558841whatsapp sekarang 0162558841Atau boleh buat pesanan pembelian terus di www.eznutritions.com #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdenganselamat #kuruscantik #kuruskanbadan #cantik2 #cantikalami #cantiksehat #cantiknyaberhijab #cantikcantik #cantikskincare #kolagen #eznutritions #putih #putihgebu #putihkulit #sayajual #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #kkmcertified #sayajualubatkurus #sayajualfatburner #slimmingproduct #jomkurus #nakkurus #ubatkurus #fatburner #kuruscepat #kurusmudah

eznutritions_my

PROGRAM KURUS 30 HARI Sesi April sudah dibuka!!! APAKAH CABARAN UTAMA ANDA NAK KURUS? Tak tahu makanan apa yg sesuai untuk kurus Dah kurangkan makan tapi turun sikit je, tak turun langsung, atau naik pulak! Cepat hilang semangat Dah turun berat tapi naik balik lagi senang Tak ada masa untuk masak Tak ada masa untuk bersenam Tak ada bimbinganAndalah yang kami cari untuk sertai Program Kurus 30 Hari bersama Team Suri Kurus! ---------------------------------------------------------- KELEBIHAN PROGRAM SURI KURUS 100% Online. Anda boleh kurus dari rumah! Personalize Mealplan yang mudah untuk anda turun berat. Personal coach Pemantauan pemakanan oleh Coach dalam Group Whatsapp. Coach check food diary! Aktiviti mingguan untuk bakar semangat anda Support group untuk bantu satu sama lain TIDAK PERLU BERLAPAR TIDAK PERLU MASAK jika anda sibuk TIDAK PERLU BERSENAM jika anda sibuk -------------------------------------- APA LAGI YANG ANDA AKAN DAPAT? Turun berat badan! Turun inci! Pakaian longgar. Bukan hanya turun berat. Kulit lebih sihat Produk Makanan Gantian terbaik di dunia Boleh makan NASI!! -------------------------------------- NOTA PENTING!! Penyertaan program kami termasuk PRODUK MAKANAN GANTIAN TERBAIK DI DUNIA.Bangun pagi je makanan lengkap dah tersedia untuk kenyang sampai tengahari. Mudah!Tak perlu masak.Tak wajib bersenam.Boleh tukar gaya hidup tanpa tekanan.Rasa lebih sihat, bertenaga, cergas.BOLEH MAKAN NASI!! Yaaa tak perlu pantang nasi.Yang paling penting, SETIAP MINGGU ADA PROGRESS! --------------------------------------------- JOM MULAKAN SEKARANG!! Herbalife Coach Farah 012-6969609 #ProgramKurus30Hari #HerbalifeMalaysia #CoachFarahouriOnlineCoaching #TeamSuriKurus #KurusLepasBersalin #KurusSebelumRaya

coach_farahouri

TIPS #4.Haaa. Bab ni paling ramai manusia tak suka kan. Sebab ye lah, nak bersukan memang payah. Lagi-lagi kalau busy, betul?..So, kalau ada masa lapang tu rajin-rajinkanlah diri untuk bersenam. Keluar peluh. Pastu mixed pula dengan SW DUAL EFFECT. Confirm jadi punya !.For more details, PM TEPI .atau WHATSAPP 01119946292. #slimmewhitemalaysia #SWRICH116

captainzackofficial

Apartment kira cun dah Tapi mentality masih LOW. Pantang beno tgk org buang sampah merata2 mcm ni. Sebab tu disarankan kerap bersenam sebab bagus utk mental & fizikal kita. kita boleh berfikir lebih waras n pantas selain dpt buat keputusan dgn cepat. Terapkan sikit element disiplin sooo taklah jd mcm ni. Akai xdak!! . #InHouseTrainingScouts #teamscoutsperak #CoachScouts #zoulmdhafitnessdiary #ScoutsGenius

coach_jijoi

Assalamualaikum...morning ..Harini cuti lagi kan? Dah dah bangun bangun..jom kua kan peluh tu. Jangan sayang sangat ngan lelemak tu ya. Kata nak kurus .Sambil bersihkan rumah pun dah macam bersenam dah. Peluh merecik boleh perah. Tak perlu tunggu nak pergi gym utk fit. No excuse k . #morning #gym #gulagulakurus #atymince

senangnya.nak.kurus
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.