Photos and videos from all countries

Photos and videos for #berkhatan

Hei korang nak merasai sendiri roti berintikan kacang merah ni? Meh serbu Kedai Kerepek Kunyah Kunyah Miskiah Tanjong Karang sekarang. Terhad kepada 50 orang terawal sahaja... Cik Kiah nak kasi FREE...... 😄😄😄 Sila ambil dengan gembira... dannn jangan lupa borong produk produk Kunyah Kunyah Miskiah ye... macam macam hado 😘 . Tak tau lokasi kami kat mana? Whatsapp 017-6619525 Whatsapp 017-6619525 Whatsapp 017-6619525 . #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

20 0 Oct 20, 2017

Encik Razak dan isteri datang dari Ampang untuk borong kerepek di kedai Kerepek Kunyah Miskiah. Alhamdulillah banyak En Razak borong kerepek, nak berniaga katanya. Bila kami tanya daripada mana En Razak tahu mengenai kedai kami, melalui internet katanya. Alhamdulillah syukur... Kami doakan semoga dipermudahkan segala urusan En Razak dan isteri dalam perniagaan. Kami juga doakan semoga jualan kerepek En Razak laris macam goring pisang panass gituu. . Kalau korang nak mencari pendapatan sampingan dengan berniaga kerepek bolehlah datang ke kedai kami di Tanjong Karang atau whatsapp hotline kami untuk tempahan dan mendapatkan lokasi : ATAU Kalau korang mencari kerepek dan kekacang untuk dijadikan goodies atau door gift untuk majlis perkahwinan pun boleh whatsapp hotline kami juga di: Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Thank you tau korangggg.... Pe2 whatsapp tau... Jangan lupa #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

23 2 Oct 19, 2017

Alhamdulillah meriah kedai Kerepek Kunyah Miskiah kerana menerima kunjungan warga Kolej Vakasional Sungai Buloh. Terima kasih korangg kerana singgah ke kedai kami dan shopping kerepek banyak2. . Tengok tu muka diorang memang happy sebab dapat rasa on the spot kerepek kami. Dah rasa kerepek yang memang terbaekk, diorang pun apa lagi shopping banyak2 lah. Korang memang terbaekkk dan happening, Cik Kiah bagi lima bintang. . Kalau korang mencari kudap kudapan yang boleh dimakan sambil tengok tv musim cuti2 sekolah ni, bolehlah datang ke kedai kami di Tanjong Karang atau whatsapp hotline kami untuk tempahan dan mendapatkan lokasi : ATAU Kalau korang nak jadikan goodies atau door gift untuk majlis perkahwinan pun boleh whatsapp hotline kami juga di: Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Thank you tau korangggg.... 😘 #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

16 2 Oct 18, 2017

Selamat bercuti dengan keluarga tersayang koranggg… Timo kasih banyok Fadlie Abu Sadin sekeluarga sebab mari ke kedai Kerepek Kunyah Kunyah Miskiah. Jauh tu mari daripada kota bharu. Almaklumlah loni kea musim cuti sekoloh, sekali bawok habis anak beranok mari shopping kerepek. Ole ole dari Tanjung Karang untuk ore kampung raso sikit sore lahhh. En Fadlie sekeluarga memea terbaikkkk lahh. Doh lah ramoh, best jee dapat sembang nge En Fadlie dan keluarga. Kalau korang mencari kudap kudapan yang boleh dimakan sambil tengok tv musim cuti2 sekolah ni, bolehlah datang ke kedai kami di Tanjong Karang atau whatsapp hotline kami untuk tempahan dan mendapatkan lokasi : ATAU Kalau korang nak jadikan goodies atau door gift untuk majlis perkahwinan pun boleh whatsapp hotline kami juga di: Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Thank you tau korangggg.... 😘 #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #deepavali2017 #hargaborong #kelantan

18 1 Oct 18, 2017

. Assalamualaikum semua HYE!!! 👋🏻👋🏻👋🏻 . Tengah cari doorgift ke tu . ✔️Tarikh wedding dah ada ✔️Tempat dah ada ✔️Calon pon dah ada. Eh! 😉 . Tapi . DOORGIFT TAKDE LAGI. 😱😱😱 . Dont worry, be happy Tempah saja dengan kami . . 🍿Free sticker dengan 1000 pcs 🍿Harga RM 1.60 sahaja . . 🚗DELIVERY DI KL & SELANGOR *caj akn dikenakan 🚗Selfpick up di JALAN SUNGAI BESI . WS kami ☎️ 012 - 9167834 #doorgiftpopcorn #doorgiftpopular #doorgiftbajet #doorgiftmurah #doorgiftunik #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #doorgiftkl #doorgiftselangor #doorgiftbangi #doorgiftmelaka #doorgiftseremban #doorgiftperkahwinan #doorgiftperak #kahwinbajet #berkhatan #jamuanakhirtahun #babyshower #birthdayparty #majliskesyukuran #majlisharijadi #popcornmurah #jomkahwin #malaywedding #sayajualmurah #sayajualpopcorn #tambahyakin #50sen #popuolls #memorikemanisanmajlis

4 0 Oct 17, 2017

Cerita beberapa hari yang lalu.... #mandikolam #panggangayam #berkhatan✂ #syabasalong #syabasangah #syabasfaris

13 0 Oct 16, 2017

Yeayyyyy cuti skolah datang lagiii.... Bila sebut cuti sekolah automatically anak2 kita pon dok kat rumah... so bila dah dok kat umah.. ibu2 tau lah kan anak2 mesti nak "kunyah kunyah".. so tak payah susah susah.. kat kedai kami ada pelbagai jenis kerepek yang boleh dijadikan sebagai bahan "kunyah kunyah" ..anak anak anda pasti suka kan nya... 😄😄😄 . Thank you so much Puan Yusnita dan keluarga datang jauh dari Melaka kerana nak borong Kerepek Kunyah Kunyah Miskiah. Dua beg besar tu Puan Yusnita borong kerepek kami untuk dijadikan buah tangan buat keluarga di Melaka. Tq puan.. lain kali datang lagi ya.. . Kalau korang mencari kudap kudapan yang boleh dimakan sambil tengok tv musim cuti2 sekolah ni, bolehlah datang ke kedai kami di Tanjong Karang atau whatsapp hotline kami untuk tempahan dan mendapatkan lokasi : . ATAU . Kalau korang nak jadikan goodies atau door gift untuk majlis perkahwinan pun boleh whatsapp hotline kami juga di: . Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Thank you tau korangggg....😘😘 . #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

21 1 Oct 16, 2017

Pre n post #berkhatan Get well soon yer sayanggg..

22 6 Oct 15, 2017

Thank you very much Sis Zahida dari Kuala Selangor yang datang bersama ibunya tersayang ❤️ . Sisturrr Zahida sangat peramah dan periang orangya, best je dapat sembang dengan dia dan emaknya. . Actually Sis Zahida ni datang beli kerepek ni untuk kenduri, almaklumlah sekarang dah start musim cuti sekolah, maka ramailah yang buat majlis kenduri kendara. So sesuai sangatlah bagi kerepek sebagai door gift. . Kalau korang plan nak mencari apa yang sesuai untuk dijadikan goodies atau door gift majlis perkahwinan, bolehlah beli kerepek kami. Kalau nak kami pek kan cantik2 untuk korang pun boleh... . Untuk mendapatkan lebih info berkenaan pakej2 goodies kerepek whatsapp ke: . Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 . Jangan lupa whatsapp tau... Thank you uolssss 😘 . #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

12 2 Oct 14, 2017

Thank you very much Puan Aisyah dari Shah Alam datang beli kerepek di Kunyah Kunyah Miskiah. Semoga Puan Aishah dirahmati dan diberkati olehNYA. Actually Puan ni datang jauh dari Shah Alam sebab dia dapat tahu dari kawan dia, katanya ada kerepek kat sini yang sedap dan rangup. So, apa lagi Puan Aisyah terus drive datang sini borong kerepek banyak banyak, tengok tu berbakul bakul sekali borong. Kalau korang nak jadikan goodies atau door gift untuk majlis perkahwinan pun boleh. Tunggu apa lagi cepat2 singgah di kedai kami ATAU whatsapp ke: . Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 Whatsapp 0176619525 #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

16 1 Oct 14, 2017

CREAM BIOEVER PLUS...mudah diguna..sapu jerrr..insyaallah sihat dengan izin Nya..aamiin 1 botol 50 grm harga RM268 Wasup.my/60194489665 #gout #luka #kenaairpanas #sakitmata #tiroid #buasir #asthma #sakitsendi #berkhatan #terseliuh

7 0 Oct 12, 2017

Thank you very much Sis Nurul dari Majlis Daerah Kuala Selangor order 40 peket Kerepek Ubi Lada Hitam untuk program esok. Semoga berpuas hati ya 😊 . . Nak order pek macam ni juga? Whatsapp 017-6619525 Whatsapp 017-6619525 Whatsapp 017-6619525 . #kunyahkunyahmiskiah #kunyahnonstop #pengusahakerepek #pengilangkerepek #pemborongkerepek #sayajual #sayajualkerepek #sayajualroti #ilovekerepek #yummy #delish #delicious #crunchy #muslimproduct #malaysianfoodlovers #goodiesbudget #goodieskerepek #doorgiftkerepek #hamperkerepek #aqiqah #berkhatan #cukurjambul #weddingplanner #tourism #selangortourism #bazaarpaknil #hargaborong #niagakerepek

25 0 Oct 12, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.