Photos and videos from all countries

Photos and videos for #berkhatan

Gambar kiriman pelanggan. Terima kasih sudi menempah. . Tempahan bulan December dah penuh ye. Untuk bulan Januari masih available. . 💢Harga tanjak budak RM40 exclude postage. Pos semenanjung RM10. 💢Tambah sampin hanya RM30-40 (siap dalam 2-3 hari) . 💡Berminat whatsapp +60179573613💡 #tempahtanjak #tanjakbudak #jahittanjak #songket #dastar #sampin #tengkolokbaby #sampinbudak #tanjakbaby #Tengkolok #sampinbaby #aqiqah #majlisaqiqah #tengkolokbudak #tanjaksiap #Aqiqahbaby #Khatan #MajlisKhatan #Berkhatan

6 0 Dec 15, 2017

Ya Allah, ampunilah dosa Muhammad Imtiyaaz, dan panjangkan umurnya dalam kebaikan, murahkan rezekinya dan jauhkanlah dia dari malapetaka. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui lagi Maha Bijaksana. #imtiyaaz7yo #berkhatan #semogadiberkatiallah #imammudakami

7 0 Dec 15, 2017

today anak buah berkhatan,,😆 #anakjantancute #berkhatan✂

16 0 Dec 15, 2017

Gambar kiriman pelanggan. Terima kasih sudi menempah. . Tempahan bulan December dah penuh ye. Untuk bulan Januari masih available. . 💢Harga tanjak budak RM40 exclude postage. Pos semenanjung RM10. 💢Tambah sampin hanya RM30-40 (siap dalam 2-3 hari) . 💡Berminat whatsapp +60179573613💡 #tempahtanjak #tanjakbudak #jahittanjak #songket #dastar #sampin #tengkolokbaby #sampinbudak #tanjakbaby #Tengkolok #sampinbaby #aqiqah #majlisaqiqah #tengkolokbudak #tanjaksiap #Aqiqahbaby #Khatan #MajlisKhatan #Berkhatan

1 0 Dec 15, 2017

Terima kasih sudi menempah. . Tempahan bulan December dah penuh ye. Untuk bulan Januari masih available. . 💢Harga tanjak budak RM40 exclude postage. Pos semenanjung RM10. 💢Tambah sampin hanya RM30-40 (siap dalam 2-3 hari) . 💡Berminat whatsapp +60179573613💡 #tempahtanjak #tanjakbudak #jahittanjak #songket #dastar #sampin #tengkolokbaby #sampinbudak #tanjakbaby #Tengkolok #sampinbaby #aqiqah #majlisaqiqah #tengkolokbudak #tanjaksiap #Aqiqahbaby #Khatan #MajlisKhatan #Berkhatan #Testimoniterataksongket

5 0 Dec 15, 2017

Luka berkhatan sembuh cepat & cantik je. Gatal pun tak ada...alhamdullilah. Bestnyer dpt testimoni mcm ni #testimoni #berkhatan #bersunat #kulitcantik #takgatal #dalampantang #kedah #perak #makanansunnah #tabletkurma #sayajual #onlineshopping #onlinestore

4 0 Dec 14, 2017

Sudah sunat sepupu ceq sorang ni..takut sungguh laa.takpa lepas sunat mesti hensem macam abg pidot okay.gagahha.untungla lepas sunat dapat mcd. #nadabahagia #hensemboy #hensemboy #berkhatan #parang

69 1 Dec 14, 2017

Alhamdulillah.. selamat dah berkhatan.. nornaufalafif #berkhatan #khatan #bersunat #sunat #cutisekolah #anakmanjamama #14122017

18 0 Dec 14, 2017

Gunakan Zahra VCO untuk membantu penyembuhan luka berkhatan. Ia kaya dengan unsur antibakteria dan antiradang. Boleh didapati di Farmasi Az Zahrah, Farmasi Megaklinik Zahran dan kiosk di Seksyen 9 Bandar Baru Bangi. klik insta Zahra VCO azimpro_zahravco

6 1 Dec 14, 2017

Sempat tengok tak tadi Dr Ahmad Syukri di TV3? Antara perkongsian doktor mengenai penjagaan selepas berkhatan : 1. Ambil ubat tahan sakit 2. Ambil makanan yang berkhasiat. Tidak perlu pantang ayam dan telur. Protein dan vitamin C sangat bagus untuk fasa penyembuhan. 3. Lakukan rendaman sitz bath sebaiknya menggunakan garam epsom. 4. Sapu minyak kelapa dara (VCO) untuk mencepatkan penyembuhan. 5.Jangan lasak pada awal berkhatan

12 1 Dec 14, 2017

Panning. Kedahan and Sarawakian. My lil cousins. #kampungboy #holiday #xiaomi4x #berkhatan

16 1 Dec 13, 2017

Demam berkhatan masih belum habis lagi. Bagi ibubapa yang bakal dan sudah menghantar anak untuk berkhatan, temui Dr Ahmad Syukri di kaca TV esok pagi untuk perkongsian tips penjagaan sebelum dan selepas berkhatan. Ingat temujanji kita.

11 1 Dec 13, 2017

I get emotional when i repeatedly watched this video. The bonding between father and son from day 1 until today and they are like twin brothers. Main games, tgk horror movie, namakan jer lah apa sahaja activity mesti diorg nak buat sama2. Doa mama nak anak lelaki sulung dulu untuk baba ada best friend Alhamdulillah jadi kenyataan. Hope satu hari kiki tgk video ni kiki tahu how much we love you no matter what. Big boy please dont cry kaey. Dah jadi abang2 lepas sunat ni. So dh tak leh kememeh sangat. Part paling epic semalam masa sunat kiki boleh jerit kat doktor, " ABANGGGGGG (doctor) tolong jangan sunat sayaaaaa saya sakittttt nii" 😂😂😂 takkan kami lupakan . . #rizkyOHrizky #ilhamrizky #berkhatan #121217 #diaingatdoktornakpotongsemuabebirddia shahrirramly

86 17 Dec 13, 2017

#throback abg Aliff mlm khatam al-Quran, esok kenduri pagi hingga ptg, lusa abg Aliff #berkhatan #3tahunlepas 🙈😲😂😜😥

51 2 Dec 13, 2017

#throback abg Aliff mlm khatam al-Quran, esok kenduri pagi hingga ptg, lusa abg Aliff #berkhatan #3tahunlepas

68 4 Dec 13, 2017

#throback abg Aliff mlm khatam al-Quran, esok kenduri pagi hingga ptg, lusa abg Aliff #berkhatan #3tahunlepas

67 0 Dec 13, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.