Photos and videos from all countries

Photos and videos for #berita

:Krew Kongsi Berita bertungkus lumus menyediakan bahan menarik utk tontonan anda semua..Kongsi Berita bakal menemui anda dengan perkongsian berita berita menarik, trending dan terkini..Nantikan siarannya setiap isnin dan selasa jam 9:30malam hanya di Tv Alhijrah saluran 114. #islamisfirstclass #kongsiberita #kongsidenganberhemah #sabarsabardulubos

kongsi_berita

Proses tapping BBS News yg dipandu oleh salah satu presenter BBS TV Madiun....Presenter berita adalah orang yang membawakan atau mengantarkan acara berita di televisi atau radio. Istilah ini biasa dipakai di industri televisi di Indonesia dan merupakan padanan penyiar berita yang juga banyak dipakai di radio. Secara internasional dikenal tiga kategori yakni pembaca berita (newsreader), penyiar berita (newscaster), dan jangkar berita (anchor)....BBS TV Madiun, Inspirasi Keluarga #bbstvmadiun #inspirasikeluarga #bbsnews #news #presenter #programberita

biostv_madiun

:Krew Kongsi Berita yang sedang bertungkus lumus di set pengambaran bersama joosmycun.Terus setia bersama kongsi berita untuk berpeluang memenangi pelbagai hadiah MENARIK! Kongsi berita bakal menemui anda dengan perkongsian berita menarik, trending dan terkini..Nantikan siarannya setiap isnin dan selasa jam 9:30malam hanya di Tv Alhijrah saluran 114. #islamisfirstclass #kongsiberita #kongsidenganberhemah #sabarsabardulubos #joosmycun #joostokguru

kongsi_berita

#Repost from adam_cetta ・・・Tolong yang udah posting ini, tolong di hapus karna berita ini HOAX, dan ini berita lama yg di plitir sama oknum yg tidak bertangguang jawab.... Regrann from mengendus_asap - Semakin hari semakin meluas aja ne berita infodunia.id sekali kali main lah kemari.. Kasian tu publik pada ngosumsi berita HOAX .. . . pangeran212_ pangeranmuda54 remajamodern_muslim litllemujahid #Mengendusasap #menolakbungkam #MPI #turnbackhoax #hoax #InstaSaveApp

pembela.alquran

#Repost kongsi_berita with repostapp・・・:Krew Kongsi Berita yang sedang bertungkus lumus di set pengambaran bersama joosmycun.Terus setia bersama kongsi berita untuk berpeluang memenangi pelbagai hadiah MENARIK! Kongsi berita bakal menemui anda dengan perkongsian berita menarik, trending dan terkini..Nantikan siarannya setiap isnin dan selasa jam 9:30malam hanya di Tv Alhijrah saluran 114. #islamisfirstclass #kongsiberita #kongsidenganberhemah #sabarsabardulubos #joosmycun #joostokguru #viral #tular #sabarituindah

hajifauzihashimjoostokguru

Mencintai kamu tanpa memiliki, bagaikan hompimpah tanpa alayium gambreng.Membaca berita tanpa sumber informasi yang jelas, bagaikan indonesia tanpa adat budayanya. Mari kita jadi pengguna media sosial yang baik. Karena berita HOAX itu menyesatkan dan memecahkan persatuan bangsa #polisiindonesia #abdinegara #cintaabdinegara #Berita #Hoax #poldajateng #polresbanjarnegara

firmanhidayat146

Ingin terhindar dari berita hoax? Yuk cek berita dan info yang didapat sebelum share. Jika video ini bermanfaat, silakan direpost sebanyak-banyaknya... #AntiHoax #Infid #jaringangusdurian

jaringangusdurian

Assalamualaikum dan salam ceria kepada semua penonton-penonton kongsi berita! Terus setia bersama host anda wasirilaswad di kongsi berita untuk pelbagai berita viral dan terkini! Jangan lupa temujanji kita pada malam ini jam 9:30malam hanya di TvAlhijrah 114 jumpa malam ni okayPenaja busana : ua_butik #kongsidenganberhemah #sabarsabardulubos #kongsiberita #uabutik #joosmycun #joostokguru

kongsi_berita

Assalamualaikum, Saya ada 2 berita yang hendak disampaikan. 1 berita kurang baik 1 lagi berita baik. Berita kurang baik adalah stok HB Mini Lipcream Kit berkemungkinan lambat atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan . Berita baik adalah tarikh preorder HB Mini Lipcream Kit DILANJUTKAN lagi ... Sesiapa yg berminat untuk memiliki Mini Lipcream Kit by heidaia_beauty boleh pm saya atau whatsapp www.wasap.my/60129237551For those of you who want to order the #heidaiabeauty #MiniLipcreamKit , preorder is still open as ETA of new stocks will be early April. PM or whatsapp me now to get yours #CrueltyFree #Vegan #Halal #KKMcertified #labtested #noalcohol #noparabens #nolanolin #nophtalates #nomineraloil #nomercury #noplumbum #nourea #nocarmine #nolead #noanimalderivaties

cintazril

Selamat datang keluarga baru di SPOT NEWS semoga selalu terdepan, tercepat dan semangat mengejar berita.. ......Di mana ada berita, Di situ KAMI ada... #BacktoBlack #BacktoBasic #MoreThanCrew #IkomChannelDaily

wnsinta

NANTIKAN Team Kongsi berita akan membawa anda kepada sesuatu yang baru dan menarik! Teruskan bersama kami, kongsi berita isnin dan selasa 9:30malam di TvAlhijrah114 #kongsidenganberhemah #comingsoonproject #teamkongsiberita #KongsiBeritaXUTM

kongsi_berita

Mereka ga butuh berita jessica ato mirna mati, mereka butuhnya berita kalau tembakau laku di pasaran, biar mereka tau besok emak bisa ngasih uang saku buat sekolah apa nggak. Hehehe #damaiboss #exploretemangggung

annisa.sulistyorini

Salam Aidilfitri dari kami team bnbbc.my.Semoga Aidilfitri kali ini lebih bermakna buat anda semua.Layari portal kami untuk berita-berita terkini #Aidilfitri #bnbbc #Hariraya

bnbbc.my

"Nikmatilah dan Semua akan Menjadi lebih Ringan" - sebagai si pencari berita, jadwal ambyar yg berubah2, sudah biasa... Hanya perlu dilakoni, dinikmati, dan dicintai.. ---- #yaksip #liputan #waiting #jurnalist #media #berita #cafe #klinikgigi #sidoarjo #surabaya #majalah

dionysiadewi

BERITA BAIK!! BERITA BAIK!! PROMOSI NURRAYSA DILANJUTKAN SEHINGGA 28 FEB!! BEST KE BEST??! Jap lagi sis up stok yg available k! Kena cepat sbb stok sgt terhad!! p/s: DROPSHIP DIPERLUKAN!! JOM LA #whatsapp0186650103 #whatsapp0186650103 #whatsapp0186650103

nurraysa_agent_kuantan

Buat Sahabat Sonora yang pernah menerima pesan WA seperti yang tersebut, kami klarifikasi bahwa kami TIDAK PERNAH memberitakan hal tersebut. . Kami menghimbau Sahabat Sonora atau Masyarakat apabila menerima berita-berita meresahkan yang sumbernya tidak jelas dan tidak terpercaya agar melakukan penyaringan dulu dan tidak langsung menyebarkannya. . Terima kasih atas perhatiannya. . . #hoax #StopHoax #BeritaSonora #InfoSonora #sampaikankebenaran #saring #berita #WA #damaiindonesia

sonorafm92

MOGA MENJADI INGATAN BERSAMA, SALAM CERIA DARI TEAM KONGSI BERITA :)______________________Untuk perkongsian tular yang lebih menarik jangan lupa saksikan Kongsi Berita setiap hari Isnin dan Selasa jam 9:30 malam hanya di Tv Alhijrah 114 ! #kongsiberita #kongsidenganberhemah #tvalhijrah114 #sabarsabardulubos #KongsiBeritaQuotes

kongsi_berita

30/12/2016. -Thanks to Berita Harian, Berita Harian Online sudi jadikan sy sebagai Inspirasi dalam surat khabar anda..The end of year 2016. Wish 2017 more brighter to help people who need my coaching to guide their journey in losing weight and be fit people! #bhplus #beritaharianonline #inspirasi #gadistonggas #hakaktonggas #crossfitgirls #crossfitter

coach_fitmimi

Berita(gak)PENTING!!(INDOSUB)ngawurAbaikan jika maknae membacakan berita tentang twin hyungnya sendiri yang kampret*just for fun videoEdited video by me #yibo #seungyoun #UNIQ #videofunny #kpop #fun #funny #lol #laugh encung.1106 callmesalia fangirl_ina12 namin_kim7 viika_10969 mnr_1708 penikmat_oppaa ekaa_safitrii98 meti__apriyani96 vio_line adellavltn ersa_adisty9457 hyuk2jae real__fdr xodamba xolovehanee6969 liu92l amazingsouth nadahsnh

alena.uniq

Terus pancarkan kecantikanmu beautylovers dan jadilah pusat perhatiannya! Have a wonderfull dayDan terus kunjungi Fanpage serunya The Clinic Beautylosophy Bandung, supaya kamu gak ketinggalan serunya berita-berita terbaru seputar dunia kesehatan dan kecantikan.The Clinic Beautylosophy BandungRuko Paskal Hypersquare Blok B No 18(022)86060959/081214088688

theclinicbdg

Boys and Girls, merhatiin gak sih, hari gini berita hoax gampang banget kesebar di social media?!.Tapi gak usah khawatir, karena radio selalu kasih info dan berita yang akurat. Yuk dengerin radio!.Hayoo ngaku siapa yang lagi dengerin Mustang 88 FM? .. #radio #prssni #mustang88fm #jakarta

mustang88fm

Aku bukan youtubers bukan juga selebgram cuman pelajar yang berkreasi dengan alat seadanya . Masih di event Sumedang Lawan Hoax, lawannn berita berita hoax!!! karena hoax bisa memecah belah negeri ini #Sumedangtandang #inimahsumedang #dronesumedang #smantura #dronepilot #goprohero4 #djiphantom4pro #djiworld #xiro4k #xirodrone #iamdronepilot #rnzphotography7 #sumedang #polressumedang #HPN2017 #pwisumedang

rofy.nzaidaan7

Kabar terkini hari ini! Jangan sampai terlewatkan!List Berita tolak reklamasi1. http://sketsindonews.com/tolak-reklamasi-mahasiswa-gelar-aksi-di-ptun/2. http://unjkita.com/tolak-reklamasi-ketua-bem-unj-orasi-dihadapan-nelayan/3. http://m.republika.co.id/berita/nasional/jabodetabek-nasional/17/03/16/omw9u5382-nelayan-ungkap-alasan-terus-tolak-reklamasi-teluk-jakarta4. http://m.republika.co.id/berita/nasional/jabodetabek-nasional/17/03/16/omw8cy330-mahasiswa-akan-tolak-reklamasi-sampai-kapan-pun5. https://m.kumparan.com/aditiarizkinugraha/kilas-balik-gugatan-reklamasi-teluk-jakarta6. http://m.republika.co.id/berita/nasional/jabodetabek-nasional/17/03/16/omwbjd382-nelayan-jika-reklamasi-lanjut-teluk-jakarta-dihuni-orang-asing-semua #MahasiswaBersamaRakyat #HidupMahasiswa #HidupRakyatIndonesia

rusdyaltz_

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA! INGIN MEMENANGI HADIAH UMRAH PERCUMA DAN PELBAGAI HADIAH MENARIK DARI JOOSMYCUN? TERUS SETIA BERSAMA KONGSI BERITA HANYA "KUMPUL DAN MENANG", ...Untuk perkongsian tular yang lebih menarik jangan lupa saksikan Kongsi Berita setiap hari Isnin dan Selasa jam 9:30 malam #kongsiberita #kongsidenganberhemah #tvalhijrah114 #sabarsabardulubos #joosmycun #beritaviral #joostokguru #saffronmarketing

kongsi_berita

Mau tau berita terkini yang lagi hitz? Dengerin 107.7 fm Radio Tiara di program Trining-Trining. Karena di Trining-Trining kita bakal ngasih berita unik dan paling baru. Jadi buat rekan-rekan Tiara jangan mau jadi kudet ya.... .... #tiaraprogram #tiaranews #tiarainfo #tiaraupdate #tiarafmstei #radio #onair #announcer #music #broadcaster #broadcasting

tiarafmstei

#Repost kongsi_berita with repostapp・・・ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA! INGIN MEMENANGI HADIAH UMRAH PERCUMA DAN PELBAGAI HADIAH MENARIK DARI JOOSMYCUN? TERUS SETIA BERSAMA KONGSI BERITA HANYA "KUMPUL DAN MENANG", ...Untuk perkongsian tular yang lebih menarik jangan lupa saksikan Kongsi Berita setiap hari Isnin dan Selasa jam 9:30 malam #kongsiberita #kongsidenganberhemah #tvalhijrah114 #sabarsabardulubos #joosmycun #beritaviral #joostokguru #saffronmarketing

hajifauzihashimjoostokguru

#Repost kongsi_berita with repostapp・・・ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA! INGIN MEMENANGI HADIAH UMRAH PERCUMA DAN PELBAGAI HADIAH MENARIK DARI JOOSMYCUN? TERUS SETIA BERSAMA KONGSI BERITA HANYA "KUMPUL DAN MENANG", ...Untuk perkongsian tular yang lebih menarik jangan lupa saksikan Kongsi Berita setiap hari Isnin dan Selasa jam 9:30 malam #kongsiberita #kongsidenganberhemah #tvalhijrah114 #sabarsabardulubos #joosmycun #beritaviral #joostokguru #saffronmarketing

hajahhamizahhussinratulelong

Buat kamu yang pengen tau informasi seputar Kabupaten Bogor, kamu bisa tongkrongin radio #temanfm #953fm ada program #BogorHariIni yang membahas berita daerah kabupaten bogor, Berita Nasional, Olahraga dan Musik serta Dialog dengan Narasumber yang Rruaaar Biasaaa...yuuk dengerin di Bogor Hari Ini setiap hari Senin- Kamis .Pukul 12.00-14.00 wib. #kabupatenbogor #kabupatentermaju

temanfmbogor

Scandiplanet was featured on Prime Time Singapore TV 2, yesterday,15 Jan.17 As the show was screened, I had a number of friends and family who beeped me on FB, Whatssapp and some sent me videos of the show. This one was sent by my brother suffian_supani. Thank u, my baby brother. <3 tromsoadventure, thank u for making it happen! #berita.mediacorp.sg #berita #beritasingapura #primetime #primetimetv #tromsoadventure #instatravel #Nordic.addict #northernlightstromso #travelwayssingapore #Norwegiannature #norwaynature #malaysabroad #melayu #melayudirantauan #melayusingapura #travelssbd #sgtravel #sgtravellers #tv #tvcoverage #livelifetothefullest #liveontv

scandiplanet
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.