Photos and videos from all countries

Photos and videos for #bazaarpaknil

PUNCA SUSAH NAK HAMIL . . 📌Masalah kekeringan. 📌Tiada nafsu. . . 👉Tahukah anda kerak2 keputihan, sisa2 lendiran,kotoran yg melekat pada lipatan faraj, saluran servik dan dinding rahim. Jika tidak diservis akan menebal dari bulan ke bulan, tahun ke tahun. . . 📌Hasilnya, kitaran haid pula menjadi tidak teratur.. . Habis tu, bagaimana proses persenyawaan nak berlaku? . Servis laa rahim anda!!! Rahim sihat rahim subur!!! . Camaner nak servis??? Guna JPD la sayang-sayang.. . PM kak ann utk sebarang pertanyaan 📲 017 9032210 . JAMU PENGANTIN DARA - RM65/10 KAPSUL . #jamususukdara #jamupengantindara #jpd #jamuterbaikjsd #tarikkeputihan #instafamous #bisnesonline #shoppingonline #trustedseller #usahawanmuda #jutawanmuda #terapiinstagram #ukhwahti #youcanduit #eusahawan #erezeki #sayajual #sayajualjsd #jsd #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #freereview #sabah #sarawak #puchong #teamjsdiman #empireaurafidarich

2 0 Oct 22, 2017

~ RAHIM KEMBANG ~ Akan mengakibatkan masalah terkucil bg golongan wanita.... Ini tanda penting . Penggunaan JPD atau JAMU PENGANTIN DARA dapat mengatasi masalah ini. Sesuai dengan sifatnya. . JAMU PENGANTIN DARA - RM65.00 (10 Kapsul) 🍂Merapatkan/mengetatkan faraj 🍂Mengembalikan dalaman faraj yg berpasir 🍂Meningkatkan kegelian ketika bersama 🍂Meningkatkan/menguatkan kemutan 🍂Menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku 🍂Mengecutkan rahim dan batu meroyan/darah bantal 🍂Menyuburkan rahim 🍂Merawat masalah kentut vagina . CARA GUNA JPD 🍀Malam Pertama🍀 👉Insert 2 biji kapsul (1biji tolak belah kiri dan 1biji tolak belah kanan) 👉Makan 4 biji dan minum 3 gelas air . 🍀Malam Kedua🍀 👉Makan 2 biji kapsul dan 3 gelas air . 🍀Malam Ketiga🍀 👉Makan 2 biji kapsul dan 3 gelas air . . 📌PENTING📌 Selepas 72jam @ 3hari baru korek segala apa yang ada dalam vagina tu sampai bersih dan dah tak ada apa2 lagi dan buang @ snap utk testimoni . PM kak ann utk sebarang pertanyaan 📲 017 9032210 . JAMU PENGANTIN DARA - RM65/10 KAPSUL . #jamususukdara #jamupengantindara #jpd #jamuterbaikjsd #tarikkeputihan #instafamous #bisnesonline #shoppingonline #trustedseller #usahawanmuda #jutawanmuda #terapiinstagram #ukhwahti #youcanduit #eusahawan #erezeki #sayajual #sayajualjsd #jsd #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #freereview #sabah #sarawak #shahalam #teamjsdiman #empireaurafidarich

7 0 Oct 22, 2017

Regrann from yan_zehan_shop - [MINYAK SAPU BIDARA RUQIAH OLEH USTAZ ISMAIL KAMUS - USAHA PENYEMBUHAN] : KELEBIHAN DAUN BIDARA Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir. Kaedah menggunakan daun bidara ini telah diamalkan oleh para ulama terdahulu sebagai bahan utama rawatan. : Tanda-tanda sihir dan gangguan 1.Emosi tidak stabil 2.Panas baran dan mudah marah 3.Badan lemah dan lesu 4.Kerap sakit kepala 5.Telinga berdesing 6.Sendi-sendi sakit 7.Dada berdebar-debar 8.Gemar menyendiri 9.Haid tidak teratur 10.Lambat jodoh 11.Rumahtangga berantakan 12.Perniagaan musnah : Dan macam-macam lagi tanda yang tidak masuk akal.Dan biasanya kita tidak perasan yang kita disihir atau ada gangguan. : KOMEN PENGGUNA : 1. Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur 2. Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena 3. Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi 4. Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi 5. Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan 6. Setiap hari sentiasa bersemangat : CARA GUNA MINYAK SAPU : Minyak ini utk kegunaan luaran shj. Sapukan di setiap sendi2 dan pelipat2 ketika hendak tidur. Sapukan minyak pada tempat2 yg sakit dan diperlukan. Boleh digunakan dlm bilasan terakhir mandian Titiskan 1-3 titis dalam baldi utk dijadikan bilasan terakhir In sya Allah.. Boleh digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi.(utk perlindungan dari gangguan makhluk halus). Sblm guna bacakan bismillah dan al-fatihah dan berdoa minta kesembuhan dan perlindungan dari Allah... Yakin Allah sebaik2 penyembuh, pelindung dan penolong... Aamiin.. : #erezeki #bidarasyifa #saka #gangguan #selangor #ruqyah #sihir #santau #youcanduit #jin #buatansendiri #bukuislamik #kulit #ajimaura #ekzema #sunnah #sakitkepala #instafamous #sayajual #repost #bukuislami #kanser #bukuislam #bazaarpaknil #terapiinstagram #sifucilik #dukunsaka #rawatankulit #produkselamat #cikguseo

3 0 Oct 22, 2017

Dari PENGASAS JSD . Khas utk wanita yg mengalami masalah period . 1- Insert SUSUK KEKAL DARA (SKD 2) untuk buang KEPUTIHAN terperap, mana tahu terselit - selit. banyak air. kita tak sedar dia ada, tapi kita boleh paksa KEPUTIHAN itu keluar, biar herba - herba ni sedut lendir - lendir KEPUTIHAN tu. SKD 2 bukan sekadar boleh menyerap segala KEPUTIHAN malah, dapat mengetatkan cik V..---> ramai yg takut nk insert tp ketat nak..😂😂 . 2- Makan secubit COKLAT LOVE HABIBI (CLH) untuk melancarkan datang bulan. Untuk memanaskan rahim agar mudah darah nak bergerak keluar. CLH juga berfungsi membuang angin dalam badan dan sgt sesuai kpd mereka yg selalu penat.. . 3- Telan JAMU JALINAN CINTA (JJC) yg skrg ni dikenali sbg JAMU INDAH KELUARGA (JIK) untuk memastikan kesihatan rahim, membuang lendir - lendir dan lebihan air dalam rahim. melancarkan darah, dan merawat luka - luka rahim, luka jerawat dan gatal - gatal. pada masa yang sama ianya juga boleh membantu memejalkan aset wanita. . 3 benda ni (SKD 2,CLH,JIK) utk wanita yg mementingkan kesihatan dalaman & yang paling penting utk kebahagian rumah tangga.. Untuk wanita,jangan lah duk pentingkan muka je cantik pastu nk kurus tp bab2 dalaman tak jage..muka cantik,kurus tp dalaman bermasalah... . Jangan smpai suami komplen,buat hal baru nak jge... Dah lama sy dalam JSD...mcm2 cerita rumahtangga dah sy dengar.. . Pernah customer cerita suami komplen itu ini..siap ade yg smpai nk cerai sbb tak puas dgn layanan isteri.. . So plss...jangan ambil mudah.. Kalau sayangkan rumahtangga.. sayang suami dan anak2,jagalah dalaman kita..nak pakai lama tuuu dik non... . Jaga RAHIM anda.. . PM Hani utk details & order 📲 019.2592.921 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129/50 KAPSUL . #jamususukdara #jamuindahkeluarga #jik #jamuberpantang #jamuharian #darahbantal #makjamu #aurainsta #terapiinstagram #instashop #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #freereview #sabah #sarawak #shahalam #teamjsdiman #empireaurafidarich

5 0 Oct 22, 2017

Kalau dalam pantang, awak tak amalkan makan JAMU, segala darah kotor tak habis keluar. Bila makan JAMU INDAH KELUARGA, baru keluar DARAH BANTAL. Baru lega.. . So, sila jangan ambil mudah bab nak jaga dalaman awak selepas bersalin. Nanti dah tua, baru nampak kesan baik @ tak dalam penjagaan dalaman & luaran tu. 😊😊😊☺😉 . Dengan #jamuindahkeluarga awak memang berpuas hati. 👍👍👍 . WhatsApp kak ann utk details & order 📲 017 9032210 . JAMU INDAH KELUARGA - RM129/50KAPSUL . #jamususukdara #jamuindahkeluarga #jik #jamuberpantang #jamuharian #darahbantal #makjamu #aurainsta #terapiinstagram #instashop #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #freereview #sabah #sarawak #puchong #teamjsdiman #empireaurafidarich

9 0 Oct 22, 2017

. ⌚️G DW6900 Jelly Copy 1:1⌚️. . Spec ringkas 👇🏻. 6️⃣bulan engine warranty . 🔂tukar 1:1 lau rosak in 1 week . 📦dapat tin ,tag ,manual ,paperbag ,warranty card . . ⏰All function . 🗜Rubber straps . . Harga kasih sayang 😘. 👉🏻R M 1 2 0 skali pos . . #igersmalaysia #fastshipping #igshopmalaysia #malaysia #vscocam #bazaarpaknil #jammalaysia #jammurah #gshockmurahmalaysia

0 0 Oct 22, 2017

. ⌚️G DW6900 Jelly Copy 1:1⌚️. . Spec ringkas 👇🏻. 6️⃣bulan engine warranty . 🔂tukar 1:1 lau rosak in 1 week . 📦dapat tin ,tag ,manual ,paperbag ,warranty card . . ⏰All function . 🗜Rubber straps . . Harga kasih sayang 😘. 👉🏻R M 1 2 0 skali pos . . #igersmalaysia #fastshipping #igshopmalaysia #malaysia #vscocam #bazaarpaknil #jammalaysia #jammurah #gshockmurahmalaysia

0 0 Oct 22, 2017

. ⌚️G DW6900 Jelly Copy 1:1⌚️. . Spec ringkas 👇🏻. 6️⃣bulan engine warranty . 🔂tukar 1:1 lau rosak in 1 week . 📦dapat tin ,tag ,manual ,paperbag ,warranty card . . ⏰All function . 🗜Rubber straps . . Harga kasih sayang 😘. 👉🏻R M 1 2 0 skali pos . . #igersmalaysia #fastshipping #igshopmalaysia #malaysia #vscocam #bazaarpaknil #jammalaysia #jammurah #gshockmurahmalaysia

3 0 Oct 22, 2017

Uniqlo tshirt❗️ Saiz XL Made in CHINA🇨🇳 Condition masih ok tak menjejaskn bila nak berlari anak Rm20 + Airwalk JP longsleeve tshirt❗️ Saiz M Made in Japan🇯🇵 Condition masih ok tak menjejaskn bila nak berlari anak Rm15 + postage Ws +601123836892 . #thegobokbundle #bundlekl #bundlemelaka #bundlemurah #bundlemalaysia #bazaarpaknil #daf5a2017 postage Ws +601123836892 . #thegobokbundle #bundlekl #bundlemelaka #bundlemurah #bundlemalaysia #bazaarpaknil #daf5a2017

1 0 Oct 22, 2017

Good morning everyone Don’t forget to visit us at #Bazaarpaknil Komplex PKNS Shah alam booth no 5 Or Call 019 272 4959

0 0 Oct 22, 2017

. SWAROVSKI GRED AA SINGLE TIME STEEL STRAP ------------------------------------ RM85.00 Free Postage ------------------------------------ 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 ------------------------------------ #sayajualjam #sayajualjammurah #bazaarpaknil #bazaaronline #prelovedjamtangan #jamtangangshock #jamgchockmalaysia #gshockgredAAA #gshockAA #politeknik #uitm #uum #jaminisex #jammurah #jampumacouplemurahmalaysia #jamtimberlandmurah #jammalaysia #jamfossilgredAAA #jamfossilgredaaa #soonswatchmalaysia #jammampumilikmalaysia #jamperempuan #jamperempuanmurah #jam #jamtanganmurah #jualmurah2 #jualjamtangan #jualjam

2 0 Oct 22, 2017

. SWAROVSKI GRED AA SINGLE TIME STEEL STRAP ------------------------------------ RM85.00 Free Postage ------------------------------------ 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 ------------------------------------ #sayajualjam #sayajualjammurah #bazaarpaknil #bazaaronline #prelovedjamtangan #jamtangangshock #jamgchockmalaysia #gshockgredAAA #gshockAA #politeknik #uitm #uum #jaminisex #jammurah #jampumacouplemurahmalaysia #jamtimberlandmurah #jammalaysia #jamfossilgredAAA #jamfossilgredaaa #soonswatchmalaysia #jammampumilikmalaysia #jamperempuan #jamperempuanmurah #jam #jamtanganmurah #jualmurah2 #jualjamtangan #jualjam

4 0 Oct 22, 2017

. SWAROVSKI GRED AA SINGLE TIME STEEL STRAP ------------------------------------ RM85.00 Free Postage ------------------------------------ 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 📱www.wasap.my/601121684913 ------------------------------------ #sayajualjam #sayajualjammurah #bazaarpaknil #bazaaronline #prelovedjamtangan #jamtangangshock #jamgchockmalaysia #gshockgredAAA #gshockAA #politeknik #uitm #uum #jaminisex #jammurah #jampumacouplemurahmalaysia #jamtimberlandmurah #jammalaysia #jamfossilgredAAA #jamfossilgredaaa #soonswatchmalaysia #jammampumilikmalaysia #jamperempuan #jamperempuanmurah #jam #jamtanganmurah #jualmurah2 #jualjamtangan #jualjam

3 0 Oct 22, 2017

Morning ullos. . Jom sarap dengan sebijik syaqish capsule cute miut ni. . Rahsia awet muda giteww. . #aurainsta #aurainstabatch7 #igmashup #awetmuda #jamu #whitening #booster #syaqishwhiteningbooster #bruneidaily #singapore #bazaar #bazaarpaknil #mutiara

3 0 Oct 22, 2017

Admin anak sulung(Tekan link di ig admin untuk membuat pendapatan secara online dan free) Kredit to @ Follow empayarkomik . Tag Rakan Korang👇. . Follow juga⇩ lawaknegara lawak.dab lawak_fun_tastic ◇ PAID REVIEW RM 10 =5 SLOT ○ #lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah

55 0 Oct 22, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.