Photos and videos from all countries

Photos and videos for #b��nk

ASSALAMUALAIKUM SY NK OPEN PAKEJ UTK Y BRU NK MULA B,NIAGA MIN BAJET RM180 UTK SET MAKE UP SHJ.... INI CTH SET MAKE UP B,NILAI RM180 X TRMASUK POSTAGE LEH PLIH YE NK LBH LIPSTIK KE, NK BYK BLUSHER KE, EYESHADOW KE....TQ BOLEH PM/WHATSAPP SAYA 011-33418168 #mai2singgah #bazaarbeautyproduct #pemborongkosmetik #pemborongmalaysia #pemborongmurah #marimulaberniaga #cepatdapatkansegera #produklakukeras #sementarastokmasihada #cod #bandarsriputrabangi #bandarbarubangi #bukitmahkotabangi #nilai3 #negerisembilan #saujanaputra #cepat2sebelumhabis #muahhhhh

bazaarbeautyproducts

nk tak bljr business online? nk x thu psl google, wechat beetalk, instagram.. nk x thu mcm mne org dpt like yg ramai, follower yg ramai.. nk x nk x? klw nk pm tepi... sy sedia mmberi tunjuk ajar... #yiimy #datapreneur #onlinebusiness

mohamad_noraini

Nk conteng muka malas.. xlarat nk cuci satg.. mood nk selfie pn x dk.. conteng tangan ja lah.. . #mencariilham #siscuba

roseshema.touch

Sape nk Try ? Xsabar nk pakaikan kt guest reen ni sabtu ni Sape lg nk jd Model reen or nk free trial ?? Jom booked date kita main2 make up !!! #iambeautyconsultant #makeupclasskualalumpur #makeupclassampang #makeupfreetrial #marykaymalaysia #Marykayampang #marykaykualalumpur #marykaycheras #marykaycosmetic #marykaycareerpath #whatsapp0122544005

reendnan

Da Série: Os carros são como barcos... Suzuki jimny do rafaeloff______________________________________Sigam o parceiro:. b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie .."Nenhum de nós é maior do que todos juntos." aligadoinsta

roadsofmud

Ranger do transchulz de Sinop/MT_____________________________________Sigam o parceiro:. b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie b.collie .."Nenhum de nós é maior do que todos juntos." aligadoinsta

roadsofmud

U olls bila nk jumpaks lg mcm nie em dh lh pakat pakat dok jaohh mmg pyah ha nk jumpak ann btw xpa nnty kalau nk jumpak roger aww kita set siap siap muahwakmuaaa #muahU #fhnz #mygegirls #terlalurindu #bila #nk #jumpak #lagi

thefhnz.official

nah uolss..2 weeks jer..da x togel da bulu mata .. if nk buh kt kening pun blh..sapu ikut bentuk yg uolss nk..so xyh da nk lukis2 bgai

cik_sue_beauty

Mungkin dah terlewat nk ucap but still nk ucap "selamat berpuasa kwn2 dan jgn lupa bertarawih bertadarus"... mungkin terlalu awal untuk ucap but still nk ucap gak "selamat hari raya, maaf klu ada kata2 yg menguris hati tu, percaya lah tu semua just nk bergurau je" #gapyong #ezzathepengarah #nexttimepokerlagi #그만자라고 #pitpitboomboom #bbqsmpisahur

farhan_sabri99

Ni B-Complex...Ramai sesangat consume vitamin ni..Sebab ape tau?? Sebab dia ada 8 vitamin B & yg lebih penting dia ada asid folic.. slalu asid folic bg yg pregnant wajib amik untuk baby.. pastu sgt sesuai untuk kita yg duk slalu stress ni.. memanjang stress kn? Hahaha.. Ok.. sape lg yg perlu kn B-Complex ni? mereka yg terdedah dgn sinaran matahari bg mereka yg stress dgn tekanan kerja / beban kerja yg terlalu byk yg ada kencing manis, migraine & tekanan darah tinggi mereka yg susah nk focus dalam pekerjaan mereka yg nak jg kecantikan tubuh bdn mereka yg nk nampak cantik dan muda mereka yg mengandung & menyusukan anak wanita yg mengambil pil perancangBg kita yg nk jd superwoman ni.. elok amik B-Complex ni utk lebih bertenaga, sihat, ceria & yg lebih penting mood jadi lebih stabil.. di samping menjd wanita paling jelita.. hehe.. Teruja kan baca??Ape tunggu lg.. jom grab B-Complex ni.. Meh roger sy.. 0126756272 #sayajualshaklee #shakleejimat #supplementuntukstress #supplementuntukcantik #supplementuntukrambut #supplementuntukpreggywoman #supplementuntukmigrain

noralissapauzi

Ade sape2 nk x yg half ni...cust last minit cancel....ade hal yg x dpt dielakkan pulak...sape2 nk meh pm biha...nak jual murah2 je...nk mkn sendiri xlarat nk mkn da....hihihi.......sape nk pm biha ye....tq u olls.... #homemadebrowniesbybiha #sapenakordermehlapm #brownies #freshfromoven #bihajualmurah2je #bihajualhalfbrownies #brownieskedut #brownieskedutsedap #browniessedap #brownieschewwy #browniesfudge #browniesgilesedap #browniesmurah #brownieskedutmurah #brownieshalal #browniesampang #browniesaddicted #codampang #browniesohhbrownies #0183971633

nabihahrosli_beesbrownies

Kite tak nk mknlah..tp mknn tu yg suruh kite mkn..tak baik tolak rezeki kn..bile nk diet ni.tak lame lg nk raye cina..nnti cheongsam tak muat lak.. #familytime #dinnertime #diethancus

azu_reiny

nk ikut xdan tgh tepi tido x starang..bru nk on westgate # #anaksedara

har_dgun88

#Aydahtaksabar for #cinta40era tomorrow !!!!.Ok nk pikir pikatline jap, nk Tweet bnyk2 kasi trending . #pwincesssuhada

angah_ajs

Loving that mango juice from barejuiceco big shout to the thevapequarter for hooking me up with this.. coilbuilderj_v.b.c  the_ohm_ranger_v.b.c ukvapouraid_v.b.c  mobyvapes_v.b.c dirtylittlevapist_v.b.c

uk_vapour_shaper_v.b.c

Ukhuwah yoLama nk jumpe bruh ni , Dia nk jumpe ana. Ana pon nk jumpa .Alhamdulillah rezeki KKP lps dpt jumpe bruh AZHAR ni.. akhtar_deen See u in KESUNAS in shaa Allah... #muslehkita #kkp17 #smihjb #krsm #smaz #dakwahthroughsport

official_arifj

Bosan... xtau nk buat pa Shine bright like a diamond uolls... haha tin pun nk brsinar #xdekejenakbuat #ideaxdak

norainyusuf

Rm80 himggit oke!So nk suh aku isi 150 ke baru nk penuh??! #ron97 #respectmypm #ilovemalaysia #najibrazak #rakyatmarhaen

rezzan_zaman

FENOMENA GEBUSKINCARE dah melanda.. Nk kekal cantik??Nk murah tapi berkesan??Nk jerawat mengecut?? x de bahan kimia??Nk kulit putih dan glowing??Lulus KKM?? Ini lah rahsianya.. SET GEBU RM40 include :Gebu cream + Gebu soapSET MIRACLE RM40 include :Beauty Mist + Miracle MistLoose item :Gebu Soap-RM15Gebu Cream-RM35Beauty Mist-RM20Miracle Mist-RM20 #DS02 Najla #0179029772 #codsungaibesi

nabf90

Nk cantik nk lawa pakai la nurraysa collagen soap #rm100 #3kotak #promosi.. #daftardropshippercuma #agen #stokis #diperlukanWasap segera 01111800809

nurraysa_bangi_mesra_solat

FENOMENA GEBUSKINCARE dah melanda.. Nk kekal cantik??Nk murah tapi berkesan??Nk jerawat mengecut?? x de bahan kimia??Nk kulit putih dan glowing??Lulus KKM?? Ini lah rahsianya.. SET GEBU RM40 include :Gebu cream + Gebu soapSET MIRACLE RM40 include :Beauty Mist + Miracle MistLoose item :Gebu Soap-RM15Gebu Cream-RM35Beauty Mist-RM20Miracle Mist-RM20 #teamnajla #testimonidsnajla #DS02 Najla #0179029772 #codsungaibesi

nabf90

M y B e s t B u d B a l i B o y! ! ! #lilbaliboy #thankful #mansbestfriend #mybubbas

bwalck23

Eh nk lebih kure tinggi...Ada can nk jd pemain bola jgk ni...hehehe #redwarrior #piya16 #captain #kelantanfc #igkelantan #siairport

i_sept94

Haii la anak. Xtau nk marah ke nak sedih ke nk gelak. Saje la tu. Nk suh daddy beli kasut baru. Mentang2 daddy baru je sebut psl kasut skolah die hari tu. #abangayyan #budakbijak #matilanakkk

haiza.umar

B.Duck Backpack 2,050 บาท.สินค้านำเข้าจากฮ่องกง ลิขสิทธิ์ B.Duck แท้ !.ตอนนี้มีโปรโมชั่นเพียงซื้อครบ 1,000 บาท แถมฟรี ! ปฎิทิน B.Duck Pop up สุดน่ารัก.สามารถสั่งซื้อสินค้าออนไลน์ได้ที่inbox FB : B.Duck Thailand line : b.duckthailand (มี@ด้วยนะคะ) #bduck #bduckth #bduckthailan

bduck_th
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.