Photos and videos from all countries

Photos and videos for #arosa

let this scrub treat u like a queenSalah satu bahan yg ada dlm face scrub Arosa ni adalah Japanese PiteraJapanese Pitera tu apa??haa..sat lagi sis update nahhni sis bagitau dulu kelebihan2 Face scrub Arosa Facescrub - Mengurangkan jeragat- Sesuai untuk masalah pori2- Untuk maintain kulit muka agar sentiasa cantik & segar- Melembut & menghaluskan kulit- Kegunaan muka sahaja #arosa #irissentialbeauty #irissential #facescrub #facescrubarosa

irissential_mirasu

let this scrub treat u like a queenSalah satu bahan yg ada dlm face scrub Arosa ni adalah Japanese PiteraJapanese Pitera tu apa??haa..sat lagi sis update nahhni sis bagitau dulu kelebihan2 Face scrub Arosa Facescrub - Mengurangkan jeragat- Sesuai untuk masalah pori2- Untuk maintain kulit muka agar sentiasa cantik & segar- Melembut & menghaluskan kulit- Kegunaan muka sahaja #arosa #irissentialbeauty #irissential #facescrub #facescrubarosa

irissential_mirasu

let this scrub treat u like a queenSalah satu bahan yg ada dlm face scrub Arosa ni adalah Japanese PiteraJapanese Pitera tu apa??haa..sat lagi sis update nahhni sis bagitau dulu kelebihan2 Face scrub Arosa Facescrub - Mengurangkan jeragat- Sesuai untuk masalah pori2- Untuk maintain kulit muka agar sentiasa cantik & segar- Melembut & menghaluskan kulit- Kegunaan muka sahaja #arosa #irissentialbeauty #irissential #facescrub #facescrubarosa

irissential_mirasu

Arosa Sport – создай команду мечты! Активная часть отдыха с Arosa Slalom – это уникальная возможность создать свою команду из 5 человек и принять участие в состязании по слалому между непрофессиональными командами из России и Швейцарии. Это не только прекрасный способ отдохнуть с друзьями и показать себя на склоне, но и отличный вариант для тимбилдинга – как известно, стремление к одной цели сплачивает участников команды и дарит волю к победе и вне соревнований!//Arosa Sport - create a dream team! The active part of the holiday with Arosa Slalom - a unique opportunity to create a team of 5 people and take part in the competition in slalom between non-professional teams from Russia and Switzerland. This is not only a great way to relax with friends on the slopes, but also great for team building - as you know, desire for one purpose rallies team members and gives the will to win out of competition! #arosaslalom2017 #switzerland #srort #arosa #dreamteam

travel_adv

Coffee scrub Arosa let this scrub treat u like a queen - Sesuai sesuai semua jenis kulit- Melembut & melicinkan kulit- Menghilangkan parut & jerawat- Mengurangkan selulit- Glowingkan muka- Kegunaan muka & badanWhatsapp 0134453829 #arosa #irissential #irissentialscrub #irissentialmirasu #coffeescrub #coffeescrubarosa #facescrub #facescrubarosa #lipscrub #lipscrubarosa #bodyscrub #bodyscrubarosa #ricemilksoap #ricemilksoaparosa #yogicsleep #bodymist #bodymistarosa #jeylitaskincare #jeylita

irissential_mirasu

Coffee scrub Arosa let this scrub treat u like a queen - Sesuai sesuai semua jenis kulit- Melembut & melicinkan kulit- Menghilangkan parut & jerawat- Mengurangkan selulit- Glowingkan muka- Kegunaan muka & badanWhatsapp 0134453829 #arosa #irissential #irissentialscrub #irissentialmirasu #coffeescrub #coffeescrubarosa #facescrub #facescrubarosa #lipscrub #lipscrubarosa #bodyscrub #bodyscrubarosa #ricemilksoap #ricemilksoaparosa #yogicsleep #bodymist #bodymistarosa #jeylitaskincare #jeylita

irissential_mirasu

Coffee scrub Arosa let this scrub treat u like a queen - Sesuai sesuai semua jenis kulit- Melembut & melicinkan kulit- Menghilangkan parut & jerawat- Mengurangkan selulit- Glowingkan muka- Kegunaan muka & badanWhatsapp 0134453829 #arosa #irissential #irissentialscrub #irissentialmirasu #coffeescrub #coffeescrubarosa #facescrub #facescrubarosa #lipscrub #lipscrubarosa #bodyscrub #bodyscrubarosa #ricemilksoap #ricemilksoaparosa #yogicsleep #bodymist #bodymistarosa #jeylitaskincare #jeylita

irissential_mirasu

YeaahoooHati ada bunga-bunga.Seronok bila tau ada kawan lama yang sebenarnya dah lama pakai produk Arosa sejak dari zaman Iris lagi (Arosa formerly known as Iris). Hanya yang dah cuba je tau betapa besttttnya produk Arosa ni tau.Walaupun ni 1st time order dengan kakak. Tapi kakak hantar khas Face Scrub idaman ramai ni sampaiiii ke Perlis ye Yeayyy jimat postage!.Ada orang-orang Peghelih yang nak join order? Mai order lekaih mai. Toksah membaziaq bayaq postage. Cuma mai self-pick up kat Taman Kemajuan ja nanti na

eela_ruslan

Sape sape kekeringan idea nk bg barang untuk buat hantaran. Boleh la beli AROSA.AROSA ni umpama spa di rumah. Tak perlu pegi spa semata mata untuk facial n scrub dah. Jimat dan tahan lama lagi tau.Malah lelaki pun boleh pakai tau. Whatsapp sis jika berminat +60193936250 #baranghantaran #arosabeauty #bodyscrubarosa #facescrubarosa #lipscrubarosa #bodymistarosa

arosa_agentpenang

JANGAN SCRUB MUKA TERLALU KERAP.Kakak tau dik scrub Arosa semua best-best macam nak scrub muka 5 minit sekali.Tapiiii BIG NO ye! Maximum 3 kali je seminggu tau. Sebab tu berbaloi beli scrub Arosa sebab tahan lamaaaaa. Dah la mampu milik harga dia.Luxe Coffee Scrub RM 27Face Scrub RM 29Whitening Body Scrub RM 20Rice Milk Soap RM 18Lip Scrub RM 9.Murah ke murah? Mana nak dapat scrub bawah 30hengget tapi kualiti tip top tahap sekali cuba jatuh cinta #ForeverLove .Whatsapp kakak ye. Kakak tungguuuuuu.012-6459085. #scrub #coffeescrubarosa #whiteningbodyscrubarosa #facescrubarosa #ricemilksoaparosa #lipscrubarosa #scrubmuka #scrubbadan #organicscrub #homemadescrub #arosa

eela_ruslan

JOM MENGENALI HOMEMADE FACE SCRUB AROSA.Fungsi utama Face Scrub:.Menghaluskan kulit wajah sehalus kulit bayiMenjadikan pipi kemerahanMengurangkan jeragat & garis halusMembantu memudarkan parut.Mengecilkan poriAnti agingMembersihkan liang pori yang tersumbat.Cara penggunaan:. Basahkan muka Gosok Face Scrub perlahan-lahan dimuka Terus bilas tanpa perlu tinggal lama dikulit muka Digunakan 2-3 kali semingguMengandungi: Japanese pitera Aloe vera Rice seedDah tau kandungan Face Scrub kan? Cer google keistimewaan setiap ramuan tu. Mesti teruja!.Nak glowing skin?? RM29 SAHAJA untuk kulit yang sihat.AROSA, slowly but surely.012-6459085. #facescrubarosa #facescrub #skrubmuka #scrubmuka #glowingskin #kulitsihat #organicproduct #homemadeproduct #homemadescrub #hilangkanjeragat #arosa

eela_ruslan

Hai hai haiiii ! •Tercari cari produk apa yg natural & berkesan? Taknak lah yang ada merkuri bagai sis. Tapi nak yang berkesan..•Jangan risau..AROSA kan ada! dihasilkan daripada bahan bahan semulajadi dan selamat, AROSA adalah produk homemade yang dihasilkan sendiri di production house kami setiap hari barulah sentiasa fresh kann !•Harga nya pun murrr murr jer. Tidaklah sampai beratus ratus pun. Complete Set kita macam gini scrub from head to toe baru Rm128 exc postage termasuk dgn body mist VIRAL kita sekali tau •Kalau korang nak beli terusss whatsapp nina 0145276302 #TEAMDAYAH #arosa #naturalscrub #bodyscrubarosa #coffeescrubarosa #lipscrubarosa #facescrubarosa #arosamilksoap #bodymistarosa #scrubhomemade

amanina_auni

Before ski day with the Boss!! #Arosa #swiss #prätschlistall #prätschli

sassacha
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.