Photos and videos from all countries

Photos and videos for #arganoil

" DAH GUNA MACAM-MACAM CARA DAH UNTUK ATASI MASALAH KULIT KERING NI, TAPI TAK ELOK-ELOK JUGAK " . Jangan risau sis-sis semua. Kami sedia membantu.😘 . Kalau sebelum ni, hari-hari pening fikir masalah kulit muka kering & menggelupas sampai malu nak keluar jumpa orang tapi sekarang tak lagi selepas adanya ARGAN WHITENING MOISTURIZER ! . Betul ke ? . Ya, betul. 😍 Sehingga ke hari ini, alhamdulillah ramai customer kami yang telah memberikan feedback yang positif selepas gunakan Argan Whitening Moisturizer ni. . Sapukan moisturizer dua kali sehari, InsyaAllah kulit muka kekal lembap dan sekaligus buatkan kulit anda semua nampak lebih segar. Selamat tinggal KULIT KERING. 😝 . Jadi apa tunggu lagi ? Tengah ada offer Aidilfitri sekarang ni. Cepat grab. Rugi sangat tau kalau anda tak ambil peluang ni. . Dah guna sekali, comfirm berpuas hati, terus nak repeat order. . Nak CUBA? Wassap 📲 http://www.wasap.my/60182946400/SayaNakArganMoist . . #Arganwhiteningmoisturizer #nurraysahq #MinyakArgan #ArganOil #ArganMoisturizer #KulitKering #KulitMenggerutu #KulitMerekah #TumitKakiPecah #bazaarpaknil

0 0 Aug 24, 2017

KEBAIKAN I FLAWLESS UNTUK PENJAGAAN KULIT : 🎀 Melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak 🎀 Kulit jenis berminyak kembali normal 🎀 Mengecutkan jerawat 🎀 Mengurangkan parut jerawat 🎀 Mengecilkan liang pori-poriKulit lembut halus gebu macam baby 🎀 Awet muda 🎀 Menenangkan (Kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) 🎀 Bibir munggil & tiada lagi pecah2 🎀 Boleh digunakan pada mana-mana bahagian kulit badan bermasalah termasuk rambut BERMINAT NAK DAPATKAN IFLAWLESS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #iFlawlessMinyakArganEmas #MinyakArgan #iFlawless #MinyakArganEmas #ArganOil #SayaJual #ShopWithUsMy #Moisturizer #MoistSkin #KulitBerminyak #MakeUpBase #ParutJerawat #Jerawat #KulitKering #iFlawlessFestosa #FestosaPremiumEdition #iFlawlessFestosaPremiumEdition #InstaBeauty #VeviousSerum #MUABella #InstaBeauty #SayaJualProdukKecantikan #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation

0 0 Aug 24, 2017

AVAILABLE AND VERY LIMITED 😱😱 . Limited Edition Cleamsing Water ( Hermosa x Pinkboxcereal ) . Super Ingredients; - Argan Oil - Aloevera - Chamomile Extract . . Benefits; - Suitable for dry and sensitive skin - Treat a sensitive skin - Waterbase cleanser - Powerful makeup remover - Can be used frequently without drying you skin. . . Price : RM55 ( excluding postage ) . Berita baik; Sepanjang bulan OGOS sehingga 2 SEPTEMBER 2017, Pembelian RM50 dan ke atas akan dapat FREE POSTAGE. Its a MERDEKA RAYA SALE darling 😍 Tunggu apa lagi? Grab or cry??!! . Whatsapp 0109483878 untuk order . . #hermosabybelinda #hermosamalaysia #hermosacleansingwater #limitededition #pinkboxcereal #verylimited #agentsabahhermosa #teamainie #trustedseller #waterbase #cleanbeauty #doublecleanser #acne #sensitiveskin #dryskin #arganoil #merdekarayasale #ogos2017 #september2017 #merdekasale #rayasale

4 0 Aug 24, 2017

SIAPA YG SESUAI PAKAI MINYAK ARGAN IFLAWLESS NI ? . 🍓 Wanita yg suka makeup ala-ala natural 🍓 Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundation 🍓 Wanita yg menghadapi masalah muka cepat berminyak lepas makeup 🍓 Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey 🍓 Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles jeee 🍓 Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam 🍓 Wanita yg mengalami bibir merekah dan berdarah BERMINAT NAK DAPATKAN IFLAWLESS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #iFlawlessMinyakArganEmas #MinyakArgan #iFlawless #MinyakArganEmas #ArganOil #SayaJual #ShopWithUsMy #Moisturizer #MoistSkin #KulitBerminyak #MakeUpBase #ParutJerawat #Jerawat #KulitKering #iFlawlessFestosa #FestosaPremiumEdition #iFlawlessFestosaPremiumEdition #InstaBeauty #VeviousSerum #MUABella #InstaBeauty #SayaJualProdukKecantikan #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation

1 0 Aug 24, 2017

SOALAN TENTANG ARGAN WHITENING MOISTURIZER: Q: Apakah fungsi utama Argan Whitening Moisturizer? A: Fungsi utama Argan Whitening Moisturizer adalah untuk melembapkan dan mencerahkan kulit. Q: Adakah Argan Whitening Moisturizer ini mengandungi bahan pemutih kulit? A: Ya, boleh. Argan Whitening Moisturizer boleh membantu dalam mencerahkan kulit. Q: Berapa lama tempoh yang perlu diambil untuk nampak keberkesanan produk ini? A: Ia bergantung kepada masalah kulit individu dan cara pemakaian. Walau bagaimanapun, anda boleh nampak hasil seawal 2 minggu. Q: Adakah pelembap ini melekit pada kulit? A: Tidak melekit kerana ianya waterbase dan mudah menyerap ke dalam kulit. Q: Waktu bilakah saya sesuai pakai Argan Whitening Moisturizer? A: Anda boleh pakai pada waktu sebelah pagi sebelum pakai Treatment Serum atau krim. Q: Jika saya pakai produk lain dalam masa yang sama saya pakai Argan Whitening Moisturizer, adakah ia meninggalkan apa-apa kesan pada kulit wajah saya? A: Tidak digalakkan untuk bercampur dengan produk lain kerana dibimbangi akan memberikan tindak balas seperti naik jerawat. Q: Jika saya pakai Argan Whitening Moisturizer dengan Collagen Soap, adakah ia boleh membantu masalah kulit saya yang berjerawat ini? A: Ya, ia membantu kerana Collagen Soap bertindak membersih kulit dari bakteria dan mengeringkan jerawat, manakala Argan Whitening Moisturizer bertindak sebagai pelembap dan mengurangkan parut jerawat sedia ada. #AnisTeamBeautyEMPIRE #TeamShaBeautyOHSEM #NurraysaBeauty #ArganMoisturizer #ArganOil #MinyakArgan

1 0 Aug 24, 2017

下記のクーポン利用で1,000円オフ! 8/31までのキャンペーンです☆ ボディマッサージや、髪の保湿ケアに人気の『超高圧熟成アルガンオイル』 サンプルパックを販売してほしい! 酸化しないように少量で使いたい!と多数ご要望いただき、使いきりの個包装を30袋セットで販売いたします。 エステサロン様やネイルサロン様、美容院でのご利用におすすめです。 下記のクーポンを一緒にご利用いただくと、8/31まで1,000円OFF! ぜひご利用ください☆ クーポンコード 『arg30』 ▼▼『超高圧熟成アルガンオイル 個包装30袋セット』はこちらから▼▼ http://shop.toyosuppli.com/item/argan_individualpac30/ お支払い方法選択画面にてクーポンコード 『arg30』 を入力ください。 お電話での注文の際は、クーポンコードをお申し付けください。 ※2017年8月31日までご利用いただけます。 ※クーポンのご利用は1回のみとなります。 ※他クーポンとの併用はできません。 #クーポン #超高圧 #東洋サプリ #東洋高圧 #超高圧熟成アルガンオイル #アルガンオイル #arganoil #美髪 #ツヤ髪 #ボディマッサージ #エイジングケア #使い切りスキンケア #ネイルケア

2 0 Aug 24, 2017

Minyak Argan adalah minyak yang dihasilkan dari biji pokok argan yang penuh dengan khasiat semulajadi untuk kecantikan. Kebaikan Minyak Argan digunakan sejak ratusan tahun dahulu untuk kecantikan, kelembapan wajah dan Anti-Penuaan kulit di Negara Morocco. Minyak Argan mengandungi nutrisi semulajadi Vitamin E, Vitamin A, Omega 6 dan 9 Asid Lemak Tak tepu untuk memerangi radikal bebas, kelembapan kulit wajah dan sebagai Anti-Penuaan. iFlawless memberikan nafas baru kepada Minyak Argan supaya ianya lebih memberikan manfaat berganda-ganda kepada pengguna. iFlawless menggabungkan Minyak Argan bersama dengan emas 24K dan Essential oil seperti Lavender, Rose & Jasmine. iFlawless menjadi pilihan artis, makeup Artist serta penggemar makeup kerana iFlawless menjanjikan hasil makeup yang sempurna, segar, eksklusif, tahan lama dan foundation tidak crack. iFlawless, you ade? BERMINAT NAK DAPATKAN IFLAWLESS ? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #iFlawlessMinyakArganEmas #MinyakArgan #iFlawless #MinyakArganEmas #ArganOil #SayaJual #ShopWithUsMy #Moisturizer #MoistSkin #KulitBerminyak #MakeUpBase #ParutJerawat #Jerawat #KulitKering #iFlawlessFestosa #FestosaPremiumEdition #iFlawlessFestosaPremiumEdition #InstaBeauty #VeviousSerum #MUABella #InstaBeauty #SayaJualProdukKecantikan #Vitamins #Skincare #BeautyCare #BeautyAddict #HyperPigmentation #Exfoliate #SkinRejuvenation

1 0 Aug 24, 2017

*MAKE ME BLUSH - FURAIHA BLUSHER*. . Berat : 6g. . Ada 2 code warna : Orangy Pinkish . Active ingredients: Fragrance, beeswax, colour pigment, beta carotene, squalane, tocopherol, . Tocopherol tu macam vitamin E, organic dan function lebih kepada antioxidant . Squalane oil bantu tegangkan wajah, pudarkan jeragat dan mainly function anti aging juga . Beta carotene untuk warna . Cara pakai yang efektif : . 1. Tips sewaktu pakai senyum dan tulang pipi akan naik. . 2. Dot dot kan pada tulang pipi. Dengan menggunakan jari, blend dengan lembut agar sekata warna nya di pipi. *Extra tips* Untuk finishing yang shimmering dan glowing, boleh dotted #makemeblush selepas memakai DD cream Furaiha atau Satin skin cushion Foundation Furaiha. #glitters you all 😍😍😊 Boleh juga sapu di hidung untuk dapatkan efek seperti barbir doll. Wow!! . Best sangatkan?So,awak nak.order boleh wasap admin terus👇 . 013-6341 961 013-6341 961 013-6341 961. . #FuraihaTvAlhijrah #ejenMenawan #FatonahEmpire #FuraihaPremiumCosmeticBrand #syarifahfuraiha_Founder #Metro_Furaiha #Wanita_Furaiha #Viral_Product #NaturalBeauty #HantaranSkincare #FlawlesswithOrganicProduct #Habbatussauda' #MarulaOil #MuslimProduct #InternationalBrands_ #ArganOil #BlackSeed #AlphaArbutin #VitaminE #DdCream #satinSkinCushion #Lipcream #EJENMENAWAN #FATONAHEMPIRE

2 0 Aug 24, 2017

How to use Argan Oil 👆 😍 . Banyak kegunaan dia tau. Mcm2 cara. Boleh google je semuanya. Hihi. . #arganoilmalaysia #arganoil #arganoilmurah #arganoilmy #minyakargan #sayapakaisayajual #sayajual #isell #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lofattah

1 0 Aug 24, 2017

How to use Argan Oil 👆 😍 . Banyak kegunaan dia tau. Mcm2 cara. Boleh google je semuanya. Hihi. . #arganoilmalaysia #arganoil #arganoilmurah #arganoilmy #minyakargan #sayapakaisayajual #sayajual #isell #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lofattah

1 0 Aug 24, 2017

How to use Argan Oil 👆 😍 . Banyak kegunaan dia tau. Mcm2 cara. Boleh google je semuanya. Hihi. . #arganoilmalaysia #arganoil #arganoilmurah #arganoilmy #minyakargan #sayapakaisayajual #sayajual #isell #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #lofattah

1 0 Aug 24, 2017

Alhamdulillah banyak dapat feedback positif dari client yang mintak sampel sabun Aqua Furaiha dan alhamdulillah ada yang dah order dah. . Sebab sabun Aqua ni memang banyak sangat mafaatnya untuk uolls👇 . SABUN AQUA HABBATUS SAUDA' by FURAIHA SKINCARE. . 👉kulit sentiasa lembab setiap kali menggunakannya 👉menanggalkan kotoran degil di wajah 👉merawat jerawat serius 👉merawat jeragat 👉merawat kulit kering & kusam 👉menanggalkan minyak berlebihan 👉menjadikan kulit sentiasa segar 👉mencerahkan kulit 👉menghilangkan black / white head 👉menanggalkan sisa kotoran dari dalam 👉merawat resdung 👉mesra solat 👉mengecilkan liang pori 👉meratakan tona kulit 👉merawat sunburn 👉membuang segala toksin (hasil daripada produk berkimia yg anda pernah gunakan ) . Best sangatkan?So,awak nak.order boleh wasap admin terus👇 . 013-6341 961 013-6341 961 013-6341 961. . #FuraihaTvAlhijrah #ejenMenawan #FatonahEmpire #FuraihaPremiumCosmeticBrand #syarifahfuraiha_Founder #Metro_Furaiha #Wanita_Furaiha #Viral_Product #NaturalBeauty #HantaranSkincare #FlawlesswithOrganicProduct #Habbatussauda' #MarulaOil #MuslimProduct #InternationalBrands_ #ArganOil #BlackSeed #AlphaArbutin #VitaminE #DdCream #satinSkinCushion #Lipcream #EJENMENAWAN #FATONAHEMPIRE

2 0 Aug 24, 2017

Meluncur lagi minyak argan ke bogor😁😁 #testi #minyakargan #arganoil #arganflidmoroccan #rembang #yanyan_colection #online #shop

1 0 Aug 24, 2017

FACES Glow Drop Elixir contain pure Argan, Lemongrass & Orange Peel Oil with Vit E and 24k Gold. Suitable for daily moisturiser and mixing with your favourite foundation 😊💕💕 . RM 80 per bottle Postage RM8/RM13 Dm or whatsapp 0192694028 to order #facesbywatieyabdullah #glowdropelixir #faceoil #faceserum #beautyoil #arganoil #arganoilemas #makeup #makeupartist #makeupartist #makeupbyasmawati #makeupbynazzdarus

3 0 Aug 24, 2017

Tidak semua minyak argan sama. Tidak semua biji argan sama. Tidak semua proses, walaupun cold pressed "by hand", adalah sama Terdapat lagi beberapa aspek penting dalam pembuatan minyak argan yang menjadikan kualiti minyak argan LallaNour adalah yang terbaik di pasaran Pertama sekali adalah biji2 argan yang dikutip perlu diasingkan antara yang fresh, busuk, dan yang telah di cerna oleh kambing. Wanita Berber di koperasi pengeluar kami hanya memilih biji argan yang fresh secara manual dan ini memerlukan satu kemahiran yang terlatih Kedua, biji argan tersebut walaupun dipilih dan dikopek secara manual, proses cold pressed digunakan dengan bantuan mesin. Ini kerana cold pressed by hand adalah lebih tradisional dan "glamour", menghasilkan minyak argan yang sedikit keruh dan agak kuat baunya Ketiga, faktor yang mempengaruhi kualiti minyak argan adalah faktor di luar kawalan iaitu alam semula jadi. Minyak argan berbeza bau & warna mengikut musim dan dari tahun ke tahun Demikian sedikit sebanyak perkongsian dari mat argan semasa melawat koperasi pengeluar di Agadir, Morocco. Setakat ini mat argan dan ramai pengguna kita sepakat bahawa kualiti minyak argan LallaNour adalah terbaik di pasaran PRICE LIST 👉 Pure Argan Oil 60ml RM70 👉 Pure Argan Oil 30ml RM50 👉 Rhassoul Clay 200g RM50 👉 Pure Distilled Rose Water RM50 COMBO SET PROMO 👉 Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g RM110 👉 Pure Argan Oil 60ml + Rhassoul Clay 200g + Pure Distilled Rose Water RM150 Shipping RM8 SM, RM12 Sabah Sarawak Order melalui Shopee untuk dapatkan Free shipping: www.shopee.com.my/lallanour DM @ Whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #ArganOil #arganoilmalaysia #jerawat #Eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater #organicmalaysia #facialcare

3 0 Aug 24, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.