Photos and videos from all countries

Photos and videos for #anta

Maybe the best colorway of Anta KT2 seen on court. Thompson wears this in tonight easy win over Hornets. #nba #nbafeet #anta #kt2 #antabasketball #goldenstatewarriors #warriors #antakt2 #hornets #charlottehornets

nba_feet_

Salam Jumaat .. Baru siap anta bekas hantaran utk sis sg.retang.. Jumpa kat kedai je..Jom anta suami ozbarbershop p masjid pulak.. #sewabekashantaran #gubahanhantaran #sewabekashantaranjerantut #hantaranareajerantut #hantaranmurah #hantarankawin #hantaranbertunang #bekashantarankayu #bekashantarankayupallet

noah_isiz

Клэя Томпсона ещё не выбрали на Матч Всех звёзд. Но это не остановило компанию Anta, выпустившую расцветку All Stars для его именных KT 2. #krossovkinet #krossovki_net #anta #antakt2 #klaythompson #nba #allstar

krossovkinet

CERPEN SENTAP-Tengah sembang-sembang dengan seorang ikhwah tentang dakwah, kerjaya dan beberapa perkara lain, tiba-tiba dia masuk satu point yang membuatkan sampai sekarang saya masih tertanya-tanya dan saya rasa ia sangat MISTERI.-Apa yang dia cakap dan nasihat kepada saya adalah,-."Shukery, anta nanti kahwin jangan letakkan expectation bahawa zaujah anta tu Miss Perfect 10. Jangan anggap dia perfect. Kalau anta anggap macam tu, anta akan kecewa selepas kahwin..Anggap perfect ni maksudnya zaujah anta hebat memasak, rajin mengemas, amal bab dakwah tarbiah level legendary, hari-hari jaga tahajud, al Quran fis sudur, cantik manis, menjaga kesopanan kesusilaan kedaulatan undang2 (tetiba), sehebat sohabiyyah, ada ciri-ciri isteri Rasulullah dan segala punya perfect..Jangan anggap begitu. Sebab apa? Sebab anta kena ingat, anta berkahwin dengan PEREMPUAN AKHIR ZAMAN. Dan anta juga kena ingat bahawa anta juga adalah LELAKI AKHIR ZAMAN. Zaujah anta BUKAN bidadari, dan anta BUKAN malaikat..So expect sajalah yang zaujah anta manusia akhir zaman dan bukan bidadari. Penuh dengan kekurangan dan kelemahan sana sini..Apa yang anta kena buat adalah, TAMPUNG kelemahan dia dengan KELEBIHAN anta. Dan dia juga akan tampung kelemahan anta dengan kelebihan dia. Bak kata orang putih,Complement each other." Dia tersenyum. .Saya pun tersenyum dan angguk. Kemudian saya cakap dalam hati, ."Okay.. Tapi kenapa tiba-tiba je masuk bab ni?" Maka misteri itu masih belum terjawab sehingga ke hari ini. Disebabkan saya malas nak fikir kemisterian tersebut, akhirnya saya pun simpan saja nasihatnya di dalam hati.Berminat untuk mendapatkan buku Cerpen Sentap ? WhatsApp 0104696741. #sayajualtarbiahsentap #sayajualbuku #sayajualbukumurah #cerpensentap

calailmiah_

CERPEN SENTAPTengah sembang-sembang dengan seorang ikhwah tentang dakwah, kerjaya dan beberapa perkara lain, tiba-tiba dia masuk satu point yang membuatkan sampai sekarang saya masih tertanya-tanya dan saya rasa ia sangat MISTERI.Apa yang dia cakap dan nasihat kepada saya adalah, ."Shukery, anta nanti kahwin jangan letakkan expectation bahawa zaujah anta tu Miss Perfect 10. Jangan anggap dia perfect. Kalau anta anggap macam tu, anta akan kecewa selepas kahwin. .Anggap perfect ni maksudnya zaujah anta hebat memasak, rajin mengemas, amal bab dakwah tarbiah level legendary, hari-hari jaga tahajud, al Quran fis sudur, cantik manis, menjaga kesopanan kesusilaan kedaulatan undang2 (tetiba), sehebat sohabiyyah, ada ciri-ciri isteri Rasulullah dan segala punya perfect. .Jangan anggap begitu. Sebab apa? Sebab anta kena ingat, anta berkahwin dengan PEREMPUAN AKHIR ZAMAN. Dan anta juga kena ingat bahawa anta juga adalah LELAKI AKHIR ZAMAN. Zaujah anta BUKAN bidadari, dan anta BUKAN malaikat. .So expect sajalah yang zaujah anta manusia akhir zaman dan bukan bidadari. Penuh dengan kekurangan dan kelemahan sana sini. .Apa yang anta kena buat adalah, TAMPUNG kelemahan dia dengan KELEBIHAN anta. Dan dia juga akan tampung kelemahan anta dengan kelebihan dia. Bak kata orang putih,Complement each other." Dia tersenyum. .Saya pun tersenyum dan angguk. Kemudian saya cakap dalam hati, ."Okay.. Tapi kenapa tiba-tiba je masuk bab ni?" Maka misteri itu masih belum terjawab sehingga ke hari ini. Disebabkan saya malas nak fikir kemisterian tersebut, akhirnya saya pun simpan saja nasihatnya di dalam hati.Berminat untuk mendapatkan buku Cerpen Sentap ? WhatsApp :-.01119675927-khaijo01119675927-khaijo01119675927-khaijo. #cerpensentap #jombeli #borongsakan #khaijoshop #tarbiahsentap #inspiraseee

khaijo.shop

CERPEN SENTAPTengah sembang-sembang dengan seorang ikhwah tentang dakwah, kerjaya dan beberapa perkara lain, tiba-tiba dia masuk satu point yang membuatkan sampai sekarang saya masih tertanya-tanya dan saya rasa ia sangat MISTERI.Apa yang dia cakap dan nasihat kepada saya adalah, ."Shukery, anta nanti kahwin jangan letakkan expectation bahawa zaujah anta tu Miss Perfect 10. Jangan anggap dia perfect. Kalau anta anggap macam tu, anta akan kecewa selepas kahwin. .Anggap perfect ni maksudnya zaujah anta hebat memasak, rajin mengemas, amal bab dakwah tarbiah level legendary, hari-hari jaga tahajud, al Quran fis sudur, cantik manis, menjaga kesopanan kesusilaan kedaulatan undang2 (tetiba), sehebat sohabiyyah, ada ciri-ciri isteri Rasulullah dan segala punya perfect. .Jangan anggap begitu. Sebab apa? Sebab anta kena ingat, anta berkahwin dengan PEREMPUAN AKHIR ZAMAN. Dan anta juga kena ingat bahawa anta juga adalah LELAKI AKHIR ZAMAN. Zaujah anta BUKAN bidadari, dan anta BUKAN malaikat. .So expect sajalah yang zaujah anta manusia akhir zaman dan bukan bidadari. Penuh dengan kekurangan dan kelemahan sana sini. .Apa yang anta kena buat adalah, TAMPUNG kelemahan dia dengan KELEBIHAN anta. Dan dia juga akan tampung kelemahan anta dengan kelebihan dia. Bak kata orang putih,Complement each other." Dia tersenyum. .Saya pun tersenyum dan angguk. Kemudian saya cakap dalam hati, ."Okay.. Tapi kenapa tiba-tiba je masuk bab ni?" Maka misteri itu masih belum terjawab sehingga ke hari ini. Disebabkan saya malas nak fikir kemisterian tersebut, akhirnya saya pun simpan saja nasihatnya di dalam hati.Ha, awak berminat untuk mendapatkan buku Cerpen Sentap ? Whatsapp 013 254 3578 sekarang #sayajualbukuislamikonline #bukuislamik #cerpensentap #tarbiahbasah #tarbiahsentap #dakwah #usrah

ghajore.calligraphy

Currrent chupinchali anta devuda

crazieee_dubs

ANTA KT 2 #ANTAKT2 #KLAYTHOMSONสวยจัง อยากได้เลย

sakon_skoln

Yeees, dags att anta nästa utmaning‍ #lesmillstrainer #lesmillssprint

emiliedock

Siamo dei ventenni con 20 anni di esperienza! Benvenuti negli "anta" amici

mirtadelfavero

Nodona est Jana after March jio SIM madtira anta. #swatimuttu #follow #Karavalikannadiga #Karnataka #kkk

karavali_kannadiga

小開箱!因為毒液5突然就脫膠了,只好再尋覓下一雙。KT2在國外評價還不差,入手價格也算便宜!(下單後賣家過幾天就調整代購價了…有種小賺的感覺) 找時間再來試試看啦! #antakt2 #anta #kt2 #klaytompson #timetoplay

lordjesusray

E a vida se faz na merda! Estrume de Anta! #bioconsultoriaambiental #fauna #campo #vida #natureza #hamaliha

getuliogurgel
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.