Photos and videos from all countries

Photos and videos for #alovera

Happy Friday Wishing you an amazing day. Lets make it fun and awazome Sharing with you my simple applejuice recipe. So easy to make and lots of bebefits. Recipe;10 red apple 1 tbsp cinnamon2-3 cups alovera waterPearl and chop the apples and add the cinnamon. Boil for about 20 min. Add the alovera water. Enjoy! #aplejuice #juice # plant #plantbased #plantpowered #buzzfeedfood #fit #bbg #yahoofood #bbggirls #fitfood #eatplants #Friday #weekend #sunny #joy #spring #norway #maitland #traveling #travelingpictures #healthy

livingjeanette

Carlos de Alovera (Guadalajara)aceptó el reto de los tres dias!!! Imparables!!esto está que arde!! Cada vez más gente se une a la nutricion celular!! Y tú a qué esperas prueba con el pack de tres dias!! ENVIO GRATIS A TODA ESPAÑA!! #nutrición #retodivertido #reto3dias #95paises #alcalá #madrid #mundo #argentina #reducetallas #subemasamuscular #subepeso #llamame680609367 #llamame680609367ycambiahabitosya #fueragrasa #atopeconherbalife #vidasanaalcaladehenares #alcaladehenares #alcalá #alcala #alcalà #alovera #guadalajara #guadalajaraespaña #busquemosnuestramejorversion

hippiechicbolsos

Jabones amaneties. Gilecerina vegetal de rosa Mosqueta & glicerina vegetal de algas. #handmade #soap #organic #natural #jaboneseco #navit #alovera

navit_ecoproductos

Fest på jobbet ! Fest fest fest fest! #nobe #alovera #partyatwork #totalycrazy #workboost

mr.bengtzzon

# #lr #alovera #mikrosilver #racines #bakim #guzellik #starparfumleri #deluxe #mak #makyaji #set #ZEİTGARD2 #zeidgard1 #zeitgardserox #bilgi sipariş Üyelik indirimler kampanyalar cilt bakımı ürün tavsiyeleri cilt problemlerinize çözüm önerileri iletişim Whatsapp 05456645741 dm mesaj ulaşabilirsiniz

lrsaglik.kozmatik.danismani

Oooo fancy a bit of luxury?... this is a small selection of our luxury range here at Tabaibaukdistribution we do LOADS of Aloe Vera products... go on.. give us a visit, you might just find something you like. #alovera #luxury #faceandbody #skincare #treatyourself #body #softskin #giftideas #moisturiser #loveit #loveyourself #lush #skinsosoft #greatproduct

tabaibauk

Kuaförlerin vazgeçemeyeceği LR ürünü zeıtgardlar # #lrsaglikkozmatikdanismani #zeitgard1 #Zeitgard2 #zeitgardserox #deluxeseries #deluxemakyaj #kozmatik #slow #alovera #starparfumler #kuaför #makyöz #güzellik #guzelliksalonlari #bilgi sipariş Üyelik indirimler kampanyalar cilt bakımı ürün tavsiyeleri cilt problemlerinize çözüm önerileri iletişim Whatsapp 05456645741 dm mesaj ulaşabilirsiniz

lrsaglik.kozmatik.danismani

Pewiit Skincare New!!!! KandunganKandungan Sabun/Day Cream/ Night Cream extract bunga cengkih selepas hujan extract kulit kayu manis turun temurun tok extract collagen extract gluta vitamin A C E extract alovera extract tomato 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 4 gluta = melembabkan kulit wajah 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulitUntuk dapat harga promosi boleh follow cara dibawahHantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira) #azanis #glowing #putih #parut #glutacaps #azanis #hilangjeragat #satinskincare #satinskinz #signorassecret #collagen #wonderglow #aurawhite #tabita #trigold #vimax #dexandra

pewiit_skincare_hq_

Pewiit Skincare New!!!! KandunganKandungan Sabun/Day Cream/ Night Cream extract bunga cengkih selepas hujan extract kulit kayu manis turun temurun tok extract collagen extract gluta vitamin A C E extract alovera extract tomato 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 4 gluta = melembabkan kulit wajah 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulitUntuk dapat harga promosi boleh follow cara dibawahHantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira) #azanis #glowing #putih #parut #glutacaps #azanis #hilangjeragat #satinskincare #satinskinz #signorassecret #collagen #wonderglow #aurawhite #tabita #trigold #vimax #dexandra

pewiit_skincare_hq_

Pewiit Skincare New!!!! KandunganKandungan Sabun/Day Cream/ Night Cream extract bunga cengkih selepas hujan extract kulit kayu manis turun temurun tok extract collagen extract gluta vitamin A C E extract alovera extract tomato 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 4 gluta = melembabkan kulit wajah 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulitUntuk dapat harga promosi boleh follow cara dibawahHantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira) #azanis #glowing #putih #parut #glutacaps #azanis #hilangjeragat #satinskincare #satinskinz #signorassecret #collagen #wonderglow #aurawhite #tabita #trigold #vimax #dexandra

pewiit_skincare_hq_

Pewiit Skincare New!!!! KandunganKandungan Sabun/Day Cream/ Night Cream extract bunga cengkih selepas hujan extract kulit kayu manis turun temurun tok extract collagen extract gluta vitamin A C E extract alovera extract tomato 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 4 gluta = melembabkan kulit wajah 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulitUntuk dapat harga promosi boleh follow cara dibawahHantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira) #azanis #glowing #putih #parut #glutacaps #azanis #hilangjeragat #satinskincare #satinskinz #signorassecret #collagen #wonderglow #aurawhite #tabita #trigold #vimax #dexandra

pewiit_skincare_hq_

Pewiit Skincare New!!!! KandunganKandungan Sabun/Day Cream/ Night Cream extract bunga cengkih selepas hujan extract kulit kayu manis turun temurun tok extract collagen extract gluta vitamin A C E extract alovera extract tomato 1 bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu 2 kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik-bintik hitam 3 collagen = mencantikan kulit dan mencerahkan kulit 4 gluta = melembabkan kulit wajah 5 vitamin A C E = menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati . 6 alovera = merawat kulit dan mengecil pori kulit wajah . 7 tomato = astringen untuk menghapuskan minyak berlebihan , dan vitaman A ,C untuk mencerahkan kulit kusam dan mengembalikan keremajaan kulitUntuk dapat harga promosi boleh follow cara dibawahHantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira) #azanis #glowing #putih #parut #glutacaps #azanis #hilangjeragat #satinskincare #satinskinz #signorassecret #collagen #wonderglow #aurawhite #tabita #trigold #vimax #dexandra

pewiit_skincare_hq_

Pewiit skincare 5in1 *NEWDalam 1set ada1sabun kulit kayu manis(50grm)Day cream 20grm++ ( uv protaction)Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)cream treatment 20grm ++ (mencerah dan mengurangkan melanin) (teknologi korea & jepun)pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)FREE pellavina toner facial collagen (125ml)Pewiit skincare 3in1 (LESS 50Dalam 1set ada1sabun kulit kayu manis(50grm)Day cream 20grm++ ( uv protaction)Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)2bulan pengunaan (bergantung kepada penggunaan)Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : menghalang sel melanin hitam dari merebak.menghilangkan jerawat batumenghilangkan parut jerawatmenghilangkan kesan jerawatmemutihkanmengecilkan pori kulitmenyihatkan kulitmuka anda berasa segar .glowingmenghilangkan jeragatmenghilangkan kulit kusamuv protectionmengekalkan kelembapan kulitwhatsapp 0132987687 #nmit #bvrc #bvrcmalaysia #daitv3 #ubatparut #wiramalam #mazimoutlet #uitmdungun #uitmsarawak #dnarsskincare #gymmalaysia #maskvietnam #bellaammara #bellaammaralovers #utusan #quputeh #quputehmurah #azanisscarserum #clinicaacneserum #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #tatiskincare

pewiitraudhahnaufal

Pewiit skincare 5in1 *NEWDalam 1set ada1sabun kulit kayu manis(50grm)Day cream 20grm++ ( uv protaction)Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)cream treatment 20grm ++ (mencerah dan mengurangkan melanin) (teknologi korea & jepun)pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)FREE pellavina toner facial collagen (125ml)Pewiit skincare 3in1 (LESS 50Dalam 1set ada1sabun kulit kayu manis(50grm)Day cream 20grm++ ( uv protaction)Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)2bulan pengunaan (bergantung kepada penggunaan)Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : menghalang sel melanin hitam dari merebak.menghilangkan jerawat batumenghilangkan parut jerawatmenghilangkan kesan jerawatmemutihkanmengecilkan pori kulitmenyihatkan kulitmuka anda berasa segar .glowingmenghilangkan jeragatmenghilangkan kulit kusamuv protectionmengekalkan kelembapan kulitwhatsapp 0132987687 #nmit #bvrc #bvrcmalaysia #daitv3 #ubatparut #wiramalam #mazimoutlet #uitmdungun #uitmsarawak #dnarsskincare #gymmalaysia #maskvietnam #bellaammara #bellaammaralovers #utusan #quputeh #quputehmurah #azanisscarserum #clinicaacneserum #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #tatiskincare

pewiitraudhahnaufal

Siapa pernah try Aloe Vera Gel Forever Living ni? Ni bukan produk baru tau..Memang dah ramai yang guna.Pernah tengok ada orang share gambar usus yang berkerak..kan?Minum ni setiap hari untuk dapatkan usus yang sihat ,Badan pun slim la.. Ada banyak lagi kelebihan mengamalkan Aloe Vera Gel ni..Jangan buat muka takut nak minum ye sebab benda ni sedap.Sekali teguk je..Dulu saya pernah terbaca kat mana entah kalau dia minum rasa pahit ke masin ke tu maknanya dia ada masalah kesihatan..Pi la buat pemeriksaan kesihatan ye..Nak tau pasal produk ni boleh tengok sini:- FACEBOOK : Health & Beauty Products Alovera Iera -flp (https://www.facebook.com/foreverdetox91/ )FACEBOOK : Iera Flp - Makanan Sunnah Terbaik Alovera(https://www.facebook.com/foreverlivingdetox91/ )FACEBOOK : Sya`hirah Sabarudin(https://www.facebook.com/syahirah.sabarudin ) syera_sabarudinNO.TEL :( +60175034579 ) #aloeveraproduct #foreveraloevera #foreveraloeveraiera #foreveraloeveragel #maiceqmaibeli #maiforeveriera #jomdetox #makanansunnah #foreveraloeveragelperak #healthandbeautyproductaloeveraieraflp #dianarashiddotcom #lifestyleblogger #bloggermalaysia #malayblogger Ki

dianarashid80

Want your pets to have more time for love? Try this DIY Anti-itch, Cooling Spray. 4tbsp witch hazel, 4tbsp fractionated coconut oil, some aloe Vera gel from the garden, 6 drops of lavender oil, 4 drops of frankincense oil, 6 drops of cedarwood oil. For dogs only - cats and cedar oil . #lucyandnellie #cheapfix #dogremedy #naturalremedy #antiitch #fleabites #petlove #doterraoils #lavenderoil #alovera #frankincense #witchhazel #allergies #beavet

bathtubgardens

Bismillahirrahmanirrahim..Alhamdulillah KINI TELAH DIBUKA Cawangan Kedua Kedai Jamu Kami...Jom pakat ramai2 orang #rawang #kuang #kundang #kampungsetia #sungaibuloh #tasikbiru #bukitrahmanputra #kepong #kampungcempedak..datang melawat kedai kami dapatkan dengan harga PROMOSI TERMURAH SEHINGGA 30 MAC 2017 ..Promosi setiap pembelian RM50 ke atas akak bagi Freegift Lipstik Alovera ok.. .. #kedaikesihatandankecantikan #kedaijamu #jamu #kosmetik #makeup #perapat #manjakani #tongkatali #dherb #quputih #jamujelita #vasia #

nur_beauty_house

ลาเวียร์**** ไม่อยากเป็นฝ้า หน้าดำ ตกกระ เชิญทางนี้จ้า ต้องใช้ครีมกันแดด ทุกวันก่อนออกบ้านนะ บางคนไม่ชอบทาเพราะกันแดดบางยี่ห้อ เหนียว เกลี่ยยาก ซึมช้า หน้าวอก หน้าเทา แต่.... #lavierge primersunscreen เนื้อซิลิโคลบางเบาไม่เหนียวใช้แทนไพรเมอร์ได้ ซึมเร็ว SPF50+PA+++ มีส่วนผสมวิตามิน C,E,Alovera,และพืชแชมรอค,คามิเลีย,แคนเดีย(นำเข้าจาก 4 ประเทศ) สินค้ามีอย.และได้มาตราฐาน GMP ISO และเครื่องหมาย Thailand Trust mark ส่งออกได้เลย ตรวจสอบมั่นใจได้ พิเศษราคาโปรโมชั่น 290บาท จาก 390 บาท ในปริมาณ 22 กรัม #laviergesunscreen #laviergeofficial #primersunscreen #skincare #สุขข้ามปีกับลาเวียร์สั่งซื้อสอบถาม/ปรึกษาฟรีLine ID:prangpay2526https://www.facebook.com/cuteslimclubs/https://www.facebook.com/maprangsop

maprang_prangpay

Assalamualaikum.Ni haa rahsia #sahilover bertenaga sepanjang hari oke. Kalau hampa konsisten plus minum air kosong yg cukup, insyaAllah dapatlah rasa kebaikannyaaa. Dah banyak #testimonisahi #feedbacksahi nih !! Nak taw lebih lanjut or nak try #sahisarangburung ni?Whats App 014-212 9793. COD: Sungai Petani... #feedbacksahi #testimonisahi #sahiwawa #elfiraloy #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungwalet #saranburungmalaysia #teamsahi #sahikedah #makanansunnah #maquiberry #buahtin #kurma #alovera #madu #kismis #sakura #probiotic #ricebran #branberas #nocollagen #ma7boutique

ma7boutique

Istimewanya apa si Lufra ini!? Lufra butiran scrubnya terbuat dari butiran cangjkang walnut yang di giling halus dan rata sehingga tidak menyebabkan isritasi kulit, sedangkan but8ran scrub pada lulur produk lain umumnya terbuat dari butiran PLASTIK.Dikolaborasikan dengan extract aloevera ( alovera beneran nih bukan aloevera2an) melembabkan dan memberikan nutrisi kulit.Tidak menyebabkan abrasi dan iritasi kulit.Pemakaian dengan rutin dapat mencerahkan tampilan kulit. #nuskin #nuskinbodylufra #lufra #lulur #lulurbadan #lulurherbal #lulurbagus

nu_nicka

Danmarks bedste, er hvad vi stræber efter. Vi elsker alle vores kunder og takker jer for altid at efterlade vores personale med et smil må læben, og vi håber at vi opnår det samme hos jer Her er en lille preview af vores menukort, hvor vi fremviser en lille del af det vi tilbyder Ring ind på -81909001 og reserver jeres bord Cafe Arguileh #cafearguileh #cake #dessert #chocolate #cph #mojitos #milkshake #molo #amager #alovera #amagerbrogade213 #vip #vandpibe #vandpibecafe #justsmoke #justsmokedk #kaffe #knoppers #københavn #k #oreo #chailatte #coffeetime #c #kaffe

cafe_arguileh

Pewiit Skincare !!!!!!!...... Dalam 1set ada : 1 sabun kulit kayu manis day cream (uv protection)night cream (alovera + vit A ,C & E)Kelebihannya sngt ajaib... menghilangkan jerawat batu menghilangkan parut jerawat menghilangkan kesan jerawat memutihkan kulit wajah mengecilkan pori kulit menyihatkan kulit muka anda berasa segar glowing menghilangkan jeragat menghilngkan kulit kusam uv protection mengekalkan kelembapan kulitUntuk dapat harga promosi boleh follow cara dibawahHantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira)Hantar "Skin" ke 0135166400(ira) #azanis #glowing #putih #parut #glutacaps #azanis #hilangjeragat #satinskincare #satinskinz #signorassecret #collagen #wonderglow #aurawhite #tabita #trigold #vimax #dexandra

pewiit_skincare_hq_

Moisturizer Gel by Ulfa Beauty. Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN! Tiada bahan kimia. semuanya natural!.KANDUNGAN :. Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!! 50gm Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !!.10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :.1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata8. Merawat Eczema9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi10. Merawat Kulit Sensitif.HARGA?RM20 + postage (RM8sm) (RM12ss)COD UUM/CHANGLUNWhatsapp 01121004478.  #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #pelembapmuka #pelembab #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #kulitkering

_farhana.fana_

Moisturizer Gel by Ulfa Beauty. Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN! Tiada bahan kimia. semuanya natural!.KANDUNGAN :. Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!! 50gm Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !!.10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :.1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata8. Merawat Eczema9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi10. Merawat Kulit Sensitif.HARGA?RM20 + postage (RM8sm) (RM12ss)COD UUM/CHANGLUNWhatsapp 01121004478.  #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline

_farhana.fana_

Moisturizer Gel by Ulfa Beauty. Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN! Tiada bahan kimia. semuanya natural!.KANDUNGAN :. Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!! 50gm Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !!.10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :.1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata8. Merawat Eczema9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi10. Merawat Kulit Sensitif.HARGA?RM20 + postage (RM8sm) (RM12ss)COD UUM/CHANGLUNWhatsapp 01121004478.  #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline

_farhana.fana_
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.