Photos and videos from all countries

Photos and videos for #alergic

Chcesz aby Twoja lodowka tez tak wygladala?. Pisz na priv i podaj maila. Sama agnieszka_rylik wysle Ci zaproszenie do klubu Duolife. Dbaj o zdrowie z Mistrzynia 💪👍 #agnieszkarylik #agnieszkaryliknokaut #suplementy #zdrowie #naturalne #vegan #vegetarian #fit #instalife #zdrowazywnosc #alergic #dieta #instahealth #instagirl #instaboy #instakids #mlm #behappy #goodtimes #biznes #profilaktyka #zapobiegaj #przyszlosc #gotowanie #katering #catering #wspolpraca

28 0 Nov 21, 2017

#NeverListenIdiots #Alergic

15 0 Nov 20, 2017

Want a dog 😭 This is one of those dogs that I wanted to take back ♥ #wannadog #alergic #whyme

0 0 Nov 20, 2017

SANGAT EXCITED KENALKAN BAYI PADA MAKANAN PEJAL NYA (SOLID FOOD) . Ibu2 mommy2..faham! ☺️ excited kan nak bg baby kita makan. Rasa macam nak bagi semua ja 😄😄 . Tapi jangan lupa, selain kita prepare puree2, sudu comel2, mangkuk comel2, kerusi baby, JANGAN LUPA SEDIAKAN SEKSIAP MINYAK JIKA BAYI ALERGIC/SEMBELIT . Jangan lupa standby Minyak Tenang Anakanda ya. Mar dah cuba dulu anak mar alergic epal, mar lupa nk sapu minyak tenang. Dok paksa dia minum air sbb banyak hari dok meneran sampai darah 😔. Pastu baru teringat kenapa tak urut guna minyak tenang, mar urut2 perut dia, buat mcm kayuh basikal..ALHAMDULILLAH..ksian dia kenapa lah mama dia boleh panic tk terpikir minyak kat rumah 😩😩😩 . Sediakan payung sebelum hujan ya 😉 . Ingat pesanan ni 😍😍 #like dan #share jika ada kenalan atau sedara yang baru nak kenalkan solid food pd baby nya. Jangan lupa risiko2 makanan baru yang kita baru nak cuba tu ya 😉😉😉 (sembelit/cirit/alergic) . #solidfood #sembelit #cirit #alergic #minyaktenanganakanda #minyaktenang #ningsalmahempire #tipsningsalmahempire #ningsalmah #anaktenangibusenang #tipsbaby #tipsbayi

4 0 Nov 19, 2017

Untuk Seisi Keluarga ❤ . Mmg wajib ada Herbal Blend ni kat rumah ok. Saya sendri mmg ada masalah kulit sensitif. Mmg cepat sgt gatal2 , bila garu badan jadi melecet. . Alhamdulillah, bila sapu #herbalblend kawasan melecet tu cepat je kering dan gatal2 dah kurang ❤ . Untuk mommy2 yang ada baby, anak2 boleh simpan 1 kat rumah taw. . Bukan apa bila anak gatal2 ke, ruam ke, gigit nyamuk ke..terus sapu je okey 😍 . Btw, yang ni xpanas taw tapi bau berangin je mcam gula2 mentos ❤ . #shakleelover #herbablendshaklee #shakleekl #shakleebandarsunway #shakleesunway #shaklee #ruam #eczema #alergic #herbalblend #kulitgatal

14 0 Nov 19, 2017

HIU Histaminic Isi 60 kapsul Herbal Indo Utama Herba Histaminic Suplemen Kesehatan, merupakan produk herbal yang diformulasikan untuk mengatasi berbagai masalah kesehatan berupa alergi. Herbal histminic diramu dari bahan - bahan herbal alami yang 100 % tanpa bahan kimia yang berbahaya. Herbal histaminic sangat efektif dalam upaya mengatasi dan mencegah terjadinya alergi. HERBAL SEHAT ALAMI TANPA EFEK SAMPING Herbal Kesehatan, #Herbal Kewanitaan, Herbal Kecantikan, Herbal Pasutri, Madu, dll - Wilayah Jogja Menerima COD/Pembayaran di tempat - Luar kota/Jawa Bisa dikirim melalui kurir JNE - Info & Pemesanan SMS/WA/TELP ==>> 0813.2767.3337 #alergia #alergi #alergias #alergik #alergidebu #alergicos #alergic #alergitungau #alergikulit #alergianak #jualherbalalami #jualherbal #herbalalami #herbalsehat

0 0 Nov 17, 2017

HIU Histaminic Isi 60 kapsul Herbal Indo Utama Herba Histaminic Suplemen Kesehatan, merupakan produk herbal yang diformulasikan untuk mengatasi berbagai masalah kesehatan berupa alergi. Herbal histminic diramu dari bahan - bahan herbal alami yang 100 % tanpa bahan kimia yang berbahaya. Herbal histaminic sangat efektif dalam upaya mengatasi dan mencegah terjadinya alergi. HERBAL SEHAT ALAMI TANPA EFEK SAMPING Herbal Kesehatan, #Herbal Kewanitaan, Herbal Kecantikan, Herbal Pasutri, Madu, dll - Wilayah Jogja Menerima COD/Pembayaran di tempat - Luar kota/Jawa Bisa dikirim melalui kurir JNE - Info & Pemesanan SMS/WA/TELP ==>> 0813.2767.3337 #alergia #alergi #alergias #alergik #alergidebu #alergicos #alergic #alergitungau #alergikulit #alergianak #jualherbalalami #jualherbal #herbalalami #herbalsehat

0 0 Nov 17, 2017

Can do Basic maths with your child. Contact for further details ✍️

4 4 Nov 17, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.