Photos and videos from all countries

Photos and videos for #akuyangmakankauyangpanas

Feedback customer #akakdonut padu beb!!! Boek geng, next week kita open order lagi ok gais? #akakdonut #padubeb #akuyangmakankauyangpanas #puo #politeknikungkuomar

23 0 Dec 10, 2017

Thank You banyak² sir_jemy sbb belanja makan, jimat dan mengenyangkan :) semoga murah rezeki, amin. lain kali boleh belanja lagi, hehe #Alhamdulillah #SyukurNikmat #SirJemy #Lanje #AkuYangMakanKauYangPanas #SilaJealous

231 5 Dec 9, 2017

Kambing kurma, kambing golek, pakcik depan sembang pasal sprm jumpa duit juta2 kat sabah tu gua buat nohen je... #kenduri #aqiqah #makan #kambing #biribiri #lamb #sedap #foodporn #manjoi #akuyangmakankauyangpanas

20 2 Dec 9, 2017

Kata orang makan daging kambing mybe cepat darah tinggi. Kisah pulak, janji sedap. 😋 . . . . #foodgalleria #veganfoodporn #foodporn #makanan #food #food52 #footballseason #makansampailebam #akuyangmakankauyangpanas #foody #makansampaibuncit

72 2 Dec 8, 2017

Meatball bolognese chicken chop 😍 . . Ni pun bestt !! Ayam dia besar hamak weh 😂 i makan tak habis ..serius ckp boleh share share ..kenyang terbaring 😂 . . #foodporn #foodhunter #foodislife #foodismybestfriend #foodpornmalaysia #kitamakankitahappy #diarymakanainina #happytummy #happyme #sedap #terbaik #akuyangmakankauyangpanas #jjcm #eatlikeainina #littlestar #princess #sayangbanyakbintang⭐️ #NASmoment #NASinsta

17 0 Dec 7, 2017

Grilled chicken cheese blackpaper🧀 . . Omggg this grilled chicken isssooo nyummyy atasnya ade chesee wehh.. merecikkk ! HARGA super duper berpatutan !! Venue : cafestudio oldskoll ,Jln kopi,meru . . #foodporn #foodhunter #foodislife #foodismybestfriend #foodpornmalaysia #kitamakankitahappy #diarymakanainina #happytummy #happyme #sedap #terbaik #akuyangmakankauyangpanas #jjcm #eatlikeainina #littlestar #princess #sayangbanyakbintang⭐️ #NASmoment #NASinsta

11 2 Dec 7, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.