Photos and videos from all countries

Photos and videos for #akuyangmakankauyangpanas

Cik akak kita teringin nak pekena asam pedas alang2 dah di Melaka ni. Jadi kami pun singgah ke Asam Pedas Jr (HQ) di Newton Culture Food Village (berdepan dgn Menara Tamingsari). Cik Akak order asam pedas ikan kembong, aku try asam pedas tetel. Rasanya by far the best dan paling pekat yg pernah aku rasa but the price macam buat terpinga-pinga jap. For tetel, it will cost you about RM12.00. But it doesn't come with a plate of rice + telur masin + timun. You have to pay another RM3.00 for a plate of rice. The portion, doesn't really spells RM3.00 but more on RM1.00 - RM1.50 (max). The portion as of the tetel, memang banyak - enough for two plate of nasi. Aku makan tadi pn tak habis, siap takeaway. #tukkuramakan #foodhunt #foodgasm #foodporn #instafood #igers #foodies #food #fotd #foodoftheday #cafeperak #cafeIpoh #cafereview #tukkurareview #akuyangmakankauyangpanas #cuticutiMelaka #adafamilidayssemalam #Melakayangdulubukanlahyangsekarang #throwbackdownmemorylane #dataranpahlawantempatakuselaludate #dataranpahlawanjugatempatakugaduhdenganex #banyakmemoriwooooihh #makanbanyak2kumpullemak #lemakterkumpul

77 3 Oct 19, 2017

Time kasih Dato aliffsyukriterlajaklaris support #LAVACHEESE...siap kushuk makan LAVACHEESE neh tau 😋 . . Ape yg special sgt LAVA CHEESE neh? 🧀400gram 🧀Product Halal 🧀Tiada bahan pewarna 🧀No ajinomoto (MSG) 🧀No Preservative 🧀More cheese 🧀More calcium 🧀suitable to Average Age 🧀a little bit spicy 🧀Homemade product. . . Promotion price: ▶1botol-rm18 ▶3botol-rm50/rm16sebotol ▶6botol-rm100+free 1botol/rm14sebotol Wow lagi byk lagi murah.😱 Harga down gile Rm14.00 sebotol _____________________________ HisyamGhazali Muda hisyamghazalimuda Jejaka Dherbs lavacheeseofficial 012-6630604 KUALA LUMPUR. . . Fatin Syahirah syahirah_sc.official Hakak polis 👮‍♀️ 019-4588915 PERAK. Sila tag pada kawan2 korg yang mengidam #lavacheese #kerepek #feedbacklavacheese #akuyangmakankauyangpanas #bazaarpaknil #wings

88 0 Oct 17, 2017

Ikan Terubuk Bakar dgn isinya yg lembut & manis dicicahi dgn sambal kicap, disulami dgn ulam2 yg segar menghijau sememangnya #padubeb #merecik #hawau Jika anda terjumpa dgn penggemar ikan terubuk bakar ni elok anda jadikn menantu kerana hanya seorang yg mempunyai tahap kesabaran langit ke 7 je yg bole tahan n sabar mengasingkn tulang2 halus ikan ini utk djamah dgn jayanya. #bertenanganakmuda #demisesuapnasi #lunch #makan #melantak #gilermakan #jjcm #vitdaily #syok #foodporn #akuyangmakankauyangpanas

21 11 Oct 14, 2017

Tunggu dekat setengah tahun baru dapat jeruk power ni.. Sorry ye, dia x guna cuka ke apa ye.. Dah la mcm2 jenis buah, quality punya buah oooww! Dia punya rasa.. Merecciiikkkk banq ang! 😍😍👍 Tq Chin redah jam utk gathering ni. Masing2 kepala jeng kreng.. 😂 😁 Sapa nak jeruk, cari Chin Ash 013-2825006. Sapa nak takaful, cari Abby 012-2139920. Hidup saling melengkapi 😘 #jeruk #jerukasamboi #gathering #friends #kawan #bisnes #akuyangmakankauyangpanas

24 10 Oct 13, 2017

Makan2... #kamisukamakan #akuyangmakankauyangpanas #nakcakap

39 1 Oct 11, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.