Photos and videos from all countries

Photos and videos for #abg

Saya bagi abg hadiah sbab abg power dan Steady abg bob saya respect abg. Berani mencuba walau pon abg saiz 27XL

gabit27

Tolong abg dek, abg butuh tempat sandaran abg lelah, abg takut, takut malam minggu ngga abis abis #jomblohits #takutsendiri #jombloawet #lamasendiri #lupapacaran #jomblokece

ossad83

Monster.. and The Beast // Salam. Gudmornim people. Howau u tudei? Haha. Abg ta pandai. Cuba geng abg semua pebetoi sat ejaan parlu abg ni. Haa. Manket oi mankettt. Manket awai pi pancoq mandi siap buang sisa2 apa yg patut aih. Haahha. Abg punya kalot malam td tidoq awai, henpon abg pun takdan cas baq ang. Nasib laa abg ada bank berkuasa bernilai 20,000mah. Haha. Dah la. Abg nak pi bekfes sat dgn korga abg. Dengaq kata pg ni ada lauk Tony Romas. Biasalah abg ada darah mat salleh sikit. Ni kira stended bekfes abg la ni. Puikk. Jom geng. Hihi. Stay safe.

kitarominami.my

Sayang..ramai org yg jumpa abg diorang cakap muka abg macam wakdoyok..sampai lekat la nama emydoyok..betulke sama sayang?..ceh..perasan la abg ni..perut boroi...kalau sama pon abg ni versi gemok..owh..mengata abg..xpe2.. wakdoyok betol ke kita ni ada iras2? #emyzastory #misikumiza #wifehusband #abangjambang #beard #beardedgentlemen #devidedvsshiftduty #encikengineer #puanmisi #legasiwakdoyok #menwithclass #ootd #style #wdlifestyle

emyhusaini

Assalamualaikum dan selamat petang warga fb! Petang nie abg nk share skit supplement utk abg2 yang aktif bersukan dan bkerja berat..memang terbaik!abg pn da makan supplement AG tu..disini abg sertakan sdikit info tentang AG.. Meh wasap abg laju2 utk maklumat lanjut :- 017-5456012 #Teamagryo #Agryo #Thebestboostersupplement #AnabolicG #Rnanutrition

cae_syahiran

Assalamualaikum dan selamat petang warga ig Petang nie abg nk share skit supplement utk abg2 yang aktif bersukan dan bkerja berat..memang terbaik!abg pn da makan supplement AG tu..disini abg sertakan sdikit info tentang AG.. Meh wasap abg laju2 utk maklumat lanjut :- 012-4353794 #Teamagryo #Agryo #Thebestboostersupplement #AnabolicG #Rnanutrition

nitrus24

Credit to ans.shahirah_ : Happy Birthday Abg aimanhakimridza may god bless you. Teringin sangat nak jumpa. Sy doakan abg success dlm kerjaya,life abg di dunia n di akhirat. Amin love ya ! aimanhakimridza #17JAN2017 ahrfc_ahrlovers #bigbosahrturns28 #ahrturn28 #17JAN1989

ahrfc_ahrlovers

Hbd abg angkat ku smoga yg abg inginkan tercapai. cman bisa ngucapin aja. smoga menjadi abg angkat yg ku kenal. Amiin #slamatulangtahun #smogamenjadilebihbaik

indah_1263

Tamvang abg mungkin preman... Tapi hati abg romanpicisan #photografer #geovani9811

rahmat_pj

Siap krm abg abg ku yg d sna.... #arytoriza #arbipranata36 mga membawah hasil....

custom_aarbrush

Tlg tolak saye abg abg sklian

aestheticproduction

Ramai org ckp lelaki yang berjaya ada seorang wanita di belakang nya.. Tp kan sayang..abg xnampak pon sayang kt belakang abg..tu la..sbb abg xletak sayang kt belakang pon..sbb sayang sentiasa di depan abg...senang abg nampak je sayang..kalau dok belakang mcm mana abg nk nampak.. kan?Congratulations sayang...tunggu posting je lagi...jangan jauh2 noh...mai dpt sini je..kang nnty kite kene PJJ plak..xmau..cukup la zaman becinta je PJJ... miss_noami #misikumiza #instaelmy #secretjot #countingdays #iftarwithlove

emyhusaini

Happy Birthday To Abg zarolzarif Yg Ke 25 Tahun... Semoga Abg zarolzarif Panjang Umur Murah Rezeki Dan Sehat Selalu.. Semoga Abg zarolzarif Dikurniakan Iman Yg Sempurna Akhlak Yg Terpuji Pekerti...Umur Yg Bermanfaat,Rezeki Yg Halal..Ilmu Yg Berguna...Jodoh Yg Membahagiakan..Hidup Yg Dirahmati Didunia Dan Di Akhirat...Apapun Yg Abg zarolzarif Impikan  Semoga Allah SWT. Menjadi Itu Kenyataan.. Apapun Rencana Abg zarolzarif Buat  Semoga Semua Itu Tercapai ... Semoga Kegembiraan Mengisi Abg zarolzarif Setiap Waktu...Semoga Abg zarolzarif Mendapat Keberkatan Dan Sentiasa Dalam Redha Allah SWT Aminnn...I Always Support You Birthday Boy Yg Handsome.... #birthdayboy #zarolaf2016 #zarolzarif #akademifantasia2016 #kehilangan #perfumebyzarol #Zarolianz #zarolianzfanclub #chillah #zarolzarifsupporters #meetandgreetzarolaf2016 zarolianz_official zarolzarif

nabilaayasminn_

Malam Minggu diantara abg cantik.... Biar ketularan jadi abg yesssss .. makasih mak Andre jepretannya eldosiswanto .... Cucokkkk #kerjaitumain #ftvsctv #diwangkara

ellizabeth_christin

Assalamualaikum...Selamat pagi semua kwn2 IG..dan juga bt mai idola ke sayang Abg #nassierwahab dan abg #aliffnwp ..

rohana8595

Malam ni Abg lepak ngan Mmber Abg dri jaoh ni...dy kirim Salam org jb... #aqpostkoygpanas #mukadasenyum #jbxbosan

dafi_fresco

Terjumpa benang n jarum mengait la pulak lepas gian lama x mengait buat sarung botol susu Abg Daniel ........lepas ni Abg Danish pulak request nak juga sarung botol air nak bawa pergi Tadika ok nanti mak buatkan utk Abg . #crochet #crochetinlove #crochetmyhobby

azda_danish_daniel

Bae & Friends // Abg tadak pa nak beletiyaq malam ni. Abg rasa letih sangat aih reja dr pagi sanpai ptg td. Ni tadi baru balik baru lepaih mandi nak melimkop kikoq. Mata kuyu terok oi baq ang. Esok pagi manket awai lagi pasai ada meeting dengan boss. Kalao abg lambat mampoih boss buh penerajang sat lagi kot. Bahaha. Tapi boss abg steady dia. Nin dia lupa nak abaq yg gamaq ni masa abg singgah Ipoh dulu melepak melengung dengan geng abg. Depa sambut abg lepak Ipoh lepaih tu pi kedarah. Lepaih tu ni berenti sat amek gamaq. Saja la kenangan dengan geng2 abg. Oi abg menaip pun tak berapa nak napak da ni. Haluih mata ni. Haha jom geng. Kikoq jom. Ampa semua lelok na geng. Stay safe. Dakap mai

kitarominami.my

Siapa yang kurang cerdik memasak??? Meh abg ajar #masak Tunggu abg k.. #editing time #Happy #Sunday #cooking #show programme #jamu #MakDra #jamumakdara #JMDPerintisGroup #JMDperintis AyamEmasWangi

abibjmd_perintis_group

Yg Mana menurut kalian abg2 yg buat kalian terinspirasi,trus abg yg paling kocak dan abg yg buat kalian deg2an??Pilih atas,tengah atau yg bawah?Klw gue abg yg diatas buat gue terinspirasiYg ditengah abg yg paling kocak,gk ngbosanin klw udh sma diaNahh klw yg dibawah buat gue deg2an nihh,bukan krna gue ada prsaan yaa,tapi abg ini buat gue bingung dia ini org nya baik atau judes??krna pas gue tngok kmren abg nya diam2 manis gitu #imkunand #imkunand2017 imkunand enjafikriyaaufa titin_afrianti mesimadani fidiyasella anggraini1690 rezaraharjo yha_hylmi #maaf yg gk di tag #gokil #sunday #yesterday

ulfadina_fitriola

Nemenin abg nonton bolaaja adk udh senangapa lg nemenin abg duduk di pelaminan gak kebayang dech senangnya #save jones #kekinia #gombalan #khayalan

wewedsari

Hallo abg kakak, ini menu kami ya, jadi buat abg kakak yg ingin pesan dari rumah atau delivery tapi masih bingung pilih menunya, tinggal lihat aja disini ya, karna daftar menu ini sama persis seperti menu aslinya. Yuk abg kakak di order martabaknya. #MartabakKomandan #martabaklovers #RasaklasikHargaAsik #PasirPengaraian #rokanhulu

martabak_komandan

Refuel // Hello geng. Pa macam ampa semua. Sory la geng abg tak pi TTS malam ni. Bukan pesaipa. Abg ada benda hat lebih penting baq ang. Besa lah nak buat camana sbb abg kan kuli saja. Bukan bos bos macam ampa semua. Uhuhuukk. La ni ada la rasa buloq sikit tp takpa sbb dah tengah pg jadi abg kena betahan sikit la noo. Okey geng semua. Pi la melimkop kikoq aih. Mata abg pun dok sayup2 ja ni. Okey geng. Jom. Dakap ampa sikit maih.

kitarominami.my

Chomey jer abg danish color...mama cm xcaya abg color kemas cmnie...alhamdulilah pkembangan yg bagus utk hero mama.. #comelkan #hidupceriatanpadadah #pertandinganmewarna

fazidanish

Assalamualaikum...Moga hari esok kita kan berjumpa lgi...dan selamat mlm juga bt mai idola ke syg Abg #nassierwahab dan juga Abg #aliffnwp

rohana8595

Assalamualaikummm...Salam maghrib bt semua kwn2 IG dan bt mai idola abg #nassierwahab dan juga bt Abg #aliffnwp...

rohana8595

Bae... With ZX10 // Samat malam geng. Hujan dok membasahi bumi malam2 Jumaat ni aih. Abg kembali dah ni. Berapa lama abg nyepi badan ta bapa sehat. Demam kebah batuk demam sesema jenuh sehh ingujh aih. La ni pun dok rasa pedih lagi idung abg ni. Dok melentang ataih katei ja aih sambei selubung simut ni. Ampa semua jg kesihatan peng. Tolsah merayap sgt naa. Coca ta bapa elok ni.huhu. Okey geng semua. Up 1 video dgn abg sofiadiiii kita.. Stay safe na.

kitarominami.my

Bae + Misae // Panaih lit lit oi. Sungguh baq ang hari ni dok tengok coca rasa nak rebah oih. Ni kalao kena reta tadak ekon pulak mau lagi melimkop macam sauna nuu. Haih ayaq peloq mengaliaq mcm ayaq tejun ni. Haha. Adoi laaa ampa makan dak lg? Abg dan ratah ikan kembong stim ja sekoq. Maklomlah abg la ni dok jaga makan. Jaga pewot hahah. Abg takot abg makin makin membesaq terlampau sihat sebab tu la abg jaga makan sikit la ni. Geng semua jaga kesihatan na. Moga geng semoa diberkati dirahmati Allah. Okey geng. Sambung reja sat. Take care geng. Coyom

kitarominami.my

Rindunya dengan bulan Ramadhan.. Lebih kurang seminggu lbh je lagi kita nak masuk ke bulan Ramadhan yang penuh barakah.. Abg just nak bagitahu yang abg ade jual kurma. Kurma import dari UAE. Kurma ni bagus sebab tidak manis sangat sebab abg dah cukup manis hahaha.. Sekali makan tu mcm sedang menunggang unta di padang pasir.. .Kalau jumpa label ni di pasaran support abg sikit eh he.. .Area Shah Alam, Melaka or Johor klu nak order blh je pm.. Hihi.. Abg jual xmahal dik.. Lebih murah dari kurma YOU SO TIRED . #sayajual #kurmabarakah #kurma #dates #uaeimport #UAEdates #kurmaramadhan #barakah #ramadhan #seindahramadhan #hanifomar

hanif_omar

Sunyi jua rumah bila yang hero2 xda dekat rumah...terasa pula rindunya..:)Apapun abg izz dan abg wan..moga sentiasa d bawah lindunganNya...dan.mendapat keberkatanNya..aamiin.. #berduadgnmyQQ #kamitunggu #MYSOULMYEVERYTHING

juqhaireen
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.