Photos and videos from all countries

Photos and videos for #SpreadPositivity

My life isn't perfect but I am thank you for everything I have. :) . . 👉🏻Follow us growth_everywhere #growtheverywhere

38 2 Feb 18, 2018

yes im still procrastinating my homework my bad? —a

29 4 Feb 18, 2018

Some inspo for the day!👌🏻 You got this ladies and gents!!💯

14 3 Feb 18, 2018

ZUL : Dia tutup muka sbb dia malu, itu yang MAHAL..so saya gunalah moment tu sebaik-baiknya sbb tu penonton npk scene tu real tak dibuat2.. FAWAA : Korang suka la scene2 macam ni eaaa...gatai naaa korang ni....huhu..Aisy takkkk kuaaddd...Aisy malu2 😹 - Wanita Yang Malu lebih menawan hati lelaki daripada Wanita Tak Tahu Malu kerana Malu itu MAHAL- 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE, VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG farahnabilahofficial zul_ariffin 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Doa untuk ZAFN agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan dan kalau ada #jodohpastibertemu 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Follow ig zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami farahnabilahofficial zul_ariffin #AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck #zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan #mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove #tulisyangbaikbaik #positivebibes #Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity #tiamosweethearttilljannah ❤💋 #halalkanhatiyangkucuritilljannah #MeantToBe #JodohTakSalahAlamat

61 15 Feb 18, 2018

Always good to start with the basics! ⛑ Those ABC’s are a great indicator for you to base you clinical decisions on! In any patient case or scenario, make sure you have this covered first and foremost! ❤️💁🏻‍♀️

6 1 Feb 18, 2018

One of the nicest looking places in Colombo - Colonial Shanth Fernando's Gallery Cafe used to be the office of Sri Lanka's most famous architect - Geoffrey Bawa 🇱🇰 #SriLankan #Colombo #everydayyoulearnsomething #architecture #interiordesign #photographerslife #foodography #followersnation #owertravel #restaurant #journalism #writerslife #seafood #spreadpositivity #sharelove #peace ✌️

247 0 Feb 18, 2018

A bit of magic just waiting to greet you outside of your comfort zone. _ #positivevibes #personalgrowth #spreadpositivity #handlettering #lettering #handletteringnewbie #doodlesofinstagram #lollipopdoodles

9 0 Feb 18, 2018

Regrann from kaklongchepah - Tadi baru kaklong tanya sedang apa dan dimana....rupanya malam ni nak masak lobster yer sayangku...hati2 yer masak lobster tu nanti kena sepit..hihihihi...mmg masak tu terapi stress yang paling best..lg best lps masak boleh ngapp puas2...😂😂😂😂kaklong nk g masak jgk lah...jom masakkkk.... Ini pic chu_wan6406 yang punyeee..😂 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Doa untuk ZAFN agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan dan kalau ada #jodohpastibertemu 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Follow ig zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami farahnabilahofficial zul_ariffin #AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck #zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan #mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove #tulisyangbaikbaik #positivebibes #Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity #tiamosweethearttilljannah ❤💋 #halalkanhatiyangkucuritilljannah❤💋 #MeantToBe #JodohTakSalahAlamat - #regrann

72 1 Feb 18, 2018

Abang....nak g mana tu?....tak nampak ke TIAisy Amo abang kat sini ni...😘😘😘😘hihihi... -cuba korang cari mommy spy daddy kat mana dlm pic ni...hahahah😂😂😂 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 buktikan SAYANG #gengtakbolehmoveon #titiancinta dengan mengundi agar mommy daddy sapu bersih semua anugerah dalam #AME2018 dan #DFKL2018 yer kesayangan kaklong semua...LOVELOVELOVE, VOTEVOTEVOTE, ZAFNlovers always SAYANG farahnabilahofficial zul_ariffin 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Doa untuk ZAFN agar dipermudahkan apa jua urusan walau dimana jua berada dan apa jua dilakukan dan kalau ada #jodohpastibertemu 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Follow ig zafnlovers #zafnlovers #titiancintasatukankami farahnabilahofficial zul_ariffin #AME2018 #DFKL2018 #vote #goodluck #zulfawaa #aisyharris #pasanganpilihan #mustajabdoayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #prayers #doadalamdiam #lotsoflove #tulisyangbaikbaik #positivebibes #Allahknowsbest #bestrong #respecteachother #spreadpositivity #tiamosweethearttilljannah ❤💋 #halalkanhatiyangkucuritilljannah ❤💋 #MeantToBe #JodohTakSalahAlamat

86 19 Feb 18, 2018

How exciting to start this new venture! This insta page is dedicated to helping future and current nurses share tips, helpful suggestions, and personal stories to improve one another’s practice. Together we can be the best! Cheers to being GOAL GETTERS!

7 1 Feb 18, 2018

#spreadpositivity

1 0 Feb 18, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.