Photos and videos from all countries

Photos and videos for #MrSOL

Bahana disihir dan Pati Gaharu Tidak semua orang gembira dengan kejayaan dan rezeki yang diperolehi oleh orang lain. Saudara,Jiran tetangga, rakan kerja malah sahabat baik sanggup untuk menjahanamkan kehidupan orang lain dengan amalan sihir, tuju-tuju, santau dan sebagainya. Apa yang tersirat di dalam hati orang di sekeliling Anda hanya Allah sahaja yang tahu. Anda tidak akan tahu apa muslihat yang akan dikenakan kepada anda. Anda sememangnya tidak selamat dari bahana ini. Oleh itu, anda harus sentiasa memohon perlindungan dari Allah dan berusaha untuk menguatkan jiwa anda supaya ianya dapat menghalang ilmu hitam ini dari memporak-perandakan anda dan keluarga anda. Pati Gaharu produk Mrsol-Secret of love insya Allah membantu Menghindari dan melindungi anda daripada menjadi mangsa perbuatan Khianat dan mengesan kehadiran amalan ilmu hitam.Ia juga berfungsi menutup laluan jin masuk ke dalam jasad manusia dengan izin Allah swt. Pati gaharu mrsol terdapat 2 jenis: 1.Pati Gaharu Kemboja 2.Pati Gaharu Putih(Gaharu Kasturi) Pati gaharu ini boleh disapu pada kulit yang bermasalah seperti luka disebabkan kencing manis, kemalangan, kudis, eczema dan pelbagai jenis masalah kulit . Antara khasiat gaharu: * Mengelakkan gangguan makhluk halus, histeria, sihir dan pukau * Menenangkan hati dan jiwa * Mencerdikkan akal dan menyihatkan otak * Menghilangkan ketakutan dan kebimbangan * Menghilangkan debaran jantung * Menghilangkan sesak nafas dan melegakan LELAH (asma) * Menyedarkan orang pengsan * Memperkuatkan organ luaran dan dalaman tubuh * Menghilangkan rasa gementar * Menghilangkan rasa sejuk tubuh. *”terapi wangian peribadi”* #linaterapiwangi Nak tau lebih detail WhatsApp www.wasap.my/6124229784 #MrSol

0 0 Nov 18, 2017

Jom berbukhoor masa magrib ni. Harum yang amat memikat hati. Serbuknya saja dah harum. Belum lagi dibakar. . http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. #MRSOL #MRSOLGOMBAK #WangianSunnah #WangianGaharu #BukhoorGaharu #WangianSepanjangHari #WangianHalal

2 0 Nov 18, 2017

Puteri Asmara MRSOL First Edition RM180 (3ml) 💘Puteri Asmara💘 Puteri Asmara, seindah namanya, menghangatkan asmara. Menggetarkan jiwa jejaka yang terpanah harumannya. Pengikat kasih, rahsia cinta suci kurniaan Ilahi. Memberi rasa damai dalam hati, harmoni dan sejati. Sebagai aromaterapi buat isteri supaya kelihatan segar, tenang, cantik dan sentiasa menawan mata suami. Sangat sesuai untuk mengikat kembali kasih lama yang makin tenggelam dibawa usia. Mengembalikan kehangatan malam pengantin, membuatkan suami sentiasa rindu dan gembira Wangian Puteri Asmara ini, antara bestseller produk dalam range MALAYSIA PREMIUM PERFUME MRSOL Tempahan Promosi MRSOL : http://promosiMRSOL.wasap.my #dropshipperwanted #agentwanted #authorizedagent #allovermalaysia #wangiangaharu #trustedseller #secretoflove #oudperfume #agent #dropshipper #patigaharu #premium #sabah #sarawak #brunei #perfume #exclusive #fragrance #gaharu #sunnah #halal #wangi #singapore #oud #kualiti #asli #MRSOL #bukhoor #bakhoor #original Whatsapp Agen MRSOL : www.wasap.my/+601138459769/saya-nak-promosi-MRSOL HOTLINE : wasap.my/+601138459769 HOTLINE : wasap.my/+601138459769 HOTLINE : wasap.my/+601138459769

8 1 Nov 18, 2017

Bismillah . Promosi PAKEJ A RM165 yang ditunggu-tunggu telah bermula... 18/11/17 PAKEJ A PROMOSI RM165 1) Puteri Asmara First Edition RM180 (3ml) Wangian Wanita Pujaan Ramai 2) XX-Men RM200 (8ml) Wangian Lelaki Idaman Surihati . . Tambahan HADIAH eksklusif istimewa buat peminat yang BANK IN 50-orang terawal sahaja 🎁🎁🎁👇👇👇: Pati Gaharu Putih Special RM375 (2.5ml) Haruman Eksklusif Wangian Persis Ar-Raudah /** Ingat! hanya untuk 50-orang terawal sahaja 😍 😍😍 . . Tungguuu..😅😅 Ada lagi untuk peminat sekalian.. ,, Jangan lepaskan peluang buat peminat yang BERTUAH, Bila rezeki tak kemana, Peminat BERTUAH pasti dapat : 1) HADIAH secara rawak dapat SEMUA jenis TOPUP celcom, TOPUP digi, TOPUP maxis dan TOPUP xox.. 2) HADIAH secara rawak dapat telefon bimbit pintar baru Duta Dato Siti Nurhaliza jenama VIVO 5 3) HADIAH secara rawak dapat telefon bimbit smartphone OPPO 10 4) HADIAH secara rawak dapat Bukhoor Asli yang PERTAMA dikeluarkan wangian sangat harum semerbak iaitu Bukhoor Asli Gaharu Putih Special RM1000 (25g) JUMLAH PROMOSI : RM165 sahaja (termasuk postage) . . Tawaran promosi ini TERHAD untuk 250-SET sahaja. Jika habis, tiadalah tawaran ini lagi! 😅😅 . . Murah Giler.. berbaloi2 Promo penghujung tahun Ada hadiah diberi percuma secara rawak 😉 Lambat tinggal!! Nasib... 😢😢 . . klik link wasap https://www.wasap.my/60183566033 . . #mrsol #mrsecretoflove #mrsolkajang #wangiangaharu #wangisepanjanghari #wangianhalal #perfumegaharu #patigaharu #patigaharukemboja #patigaharuputih #gaharuherba #gaharukasturi #agarwood #oud #oudperfume #premium #sayajual #harumansyurga #wangiansunnah #brunei #qatar #abudhabi #kuwait #terapiinstagram #ajimaura #ebisnes #youcanduit

7 0 Nov 18, 2017

Hey Summer! A estampa queridinha do Verão da Mr.Sol Pool Party está chegando em versão biquíni! Que tal? Disponível na loja e em breve na e-shop! #biquinipoa #mrsol #mrsolpoolparty #verão2018 #beachwear #modapraia

14 1 Nov 18, 2017

Bismillah . GAHARU PUTIH Gaharu putih kasturi adalah antara wangian kegemaran Rasulullah SAW. Produk Mr Sol yang digunakan dalam perawatan perubatan Islam sebagai usaha dan ikhtiar menghindari makhluk halus . Antara kegunaan Gaharu Putih sesuai bagi penyakit seperti : 1) Gangguan makhluk halus 2) Saka keturunan dan 3) Sihir . Cara guna : 1) Berwuduk 2) Baca Bismillah & Selawat keatas Nabi SAW 3) Calitkan gaharu putih ini pada tapak tangan. Kemudian sapukan pada bawah cuping telinga,belakang leher, kedua-dua kening dan kesemua sendi pada seluruh badan . InsyaAllah... Kita disuruh berusaha dan berikhtiar. Segala kesembuhan hanya dengan izin Allah yang Maha Penyembuh lagi menyembuhkan segala penyakit . . Dapatkan gaharu putih kasturi untuk kegunaan keluarga, terutama bagi yang sering diganggu makhluk halus . Nak dapatkan gaharu putih kasturi? Klik link di bawah untuk inf www.wasap.my/60183566033 . . . Whatsapp 📲 018-356.6033 . . #mrsol #mrsecretoflove #mrsolkajang #wangiangaharu #wangisepanjanghari #wangianhalal #patigaharu #patigaharukemboja #patigaharuputih #patigaharuherba #agarwood #oud #oudperfume #premium #sayajual #harumansyurga #wangiansunnah #tehgaharuherba #gaharumadu #bukhoor #brunei #kuwait #qatar #abudhabi #australia #terapiinstagram #ajimaura #likeforlike #ebisnes

15 1 Nov 17, 2017

Maiô com Bojo Azul - Chique! Maravilhoso!!!! Lindíssimo!!! Coleção verão 2018 arrasando! Compras no nosso site: www.bynalani.com - R$ 180,00

4 1 Nov 17, 2017

A vida na praia fica mais leve, né? 🙏 Não abriremos a loja de Niterói amanhã, estamos organizando um super BLACK FRIDAY para vocês! Daremos mais infos em breve, fiquem ligadas! Enquanto isso, vocês podem comprar na nossa E-shop com entrega grátis: www.mrsol.com.br #mrsol #mrsolpoolparty #blackfriday

21 0 Nov 17, 2017

RAHSIA BUKHOOR . 📚Menurut Ketua Jabatan Akidah dan Pemikiran Islam, Bahagian Pengajian Usuluddin, Akedemi Pengajian Islam, Universiti Malaya (UM), Dr.Johari Mat : "Di negara-negara Arab, kayu Gaharu dibakar semata-mata untuk mengeluarkan bau harum semasa majlis keramaian, kenduri-kendara, majlis imu, kematian dan sebagainya. Malah dalam bulan Ramadhan, semasa solat Tarawih, kayu gaharu juga dibakar di dalam masjid bagi mengeluarkan bau harum untuk keselesaan para jemaah," . 📚Dan di Masjidil haram terdapat bekas perasap yang besar dan diisi dengan kayu gaharu. Tujuannya hanya untuk mengharumkan suasana. Sehingga kini, kita dapat lihat, terdapat ramai sekali peniaga-peniaga di sekitar Masjidil Haram dan Masjidil Nabawi yang menjual minyak wangi dan juga kayu Gaharu serta bekas-bekas Bukhoor. . 📚Pesona aroma GAHARU seharum international brand ini terbukti dapat membangkitkan naluri dan menambat hati pasangan anda. . 📚Rasulullah S.A.W dan para sahabat sgt menyukai wangi-wangian dan pembakaran bakhor daripada kayu gaharu. . 📚Khasiat GAHARU banyak digunakan oleh Ibnu Sina tokoh perubatan Islam. Satu satunya wangian yg mengandungi unsur aromatherapy semulajadi. Baik utk IQ, minda, emosi, stress. . Auranya boleh menjauhkan makhluk halus, histeria, sihir, pukau dll. . Nak bakar boleh..nak gantung dlm uncang pun boleh untuk diletakkan didalam almari pakaian atau kereta 😍 . http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. #MRSOL #MRSOLGOMBAK #WangianSunnah #WangianGaharu #BukhoorGaharu #WangianSepanjangHari #WangianHalal

3 0 Nov 16, 2017

Ni kisah semalam.. Akk.. anak sy Emeil da 2 hari 1/2 tak 💩💩💩. (Aku nada sengaja) owh yeke? Kebetulan tgh siap kn baby & mommy sibuk mandi, c Emeil sendeng2 ngada kat aku, abg sayang adik? Dia kata caayangg.. (sambil tangan aku oles kn balm gaharu kat pusatnya) Tghari td mommy gtau, Emeil da 💩💩💩 mlm td spai 3x kak??😬😜 Alhamdulillah.. lega usus Emeil jk dak merengek ja😍. Balm Gaharu Produk bermanfaat ini juga merupakan suatu usaha & ikhtiar dalam rawatan. InsyaAllah... Kita ikhtiar hanya Allah jua penyembuhnya Dapatkan segera, jangan tunggu lama2. Tekan link di bawah untuk info 💁 www.wasap.my/60124229784 #mrsol #balmgaharu #linaterapiwangi

3 0 Nov 16, 2017

Ni kisah semalam.. Akk.. anak sy Emeil da 2 hari 1/2 tak 💩💩💩. (Aku nada sengaja) owh yeke? Kebetulan tgh siap kn baby & mommy sibuk mandi, c Emeil sendeng2 ngada kat aku, abg sayang adik? Dia kata caayangg.. (sambil tangan aku oles kn balm gaharu kat pusatnya) Tghari td mommy gtau, Emeil da 💩💩💩 mlm td spai 3x kak??😬😜 Alhamdulillah.. lega usus Emeil jg dak merengek ja😍. Balm Gaharu Produk bermanfaat ini juga merupakan suatu usaha & ikhtiar dalam rawatan. InsyaAllah... Kita ikhtiar hanya Allah jua penyembuhnya Dapatkan segera, jangan tunggu lama2. Tekan link di bawah untuk info 💁 www.wasap.my/60124229784 #mrsol #balmgaharu #linaterapiwangi

3 0 Nov 16, 2017

Bismillah . Teras gaharu Malaysia Oud Malaysia . . #mrsol #secretoflove #mrsolkajang #terasgaharu #agarwood #oud #wangiangaharu #wangiansyurga #terapiinstagram #ajimaura #ebisnes

24 8 Nov 15, 2017

📣📣 PROMO PROMO PROMO PROMO 📣📣 BEST KE BEST SGT TU Simpanlah RM165.00. ADA CABUTAN BERTUAH TAU NAK HABAQ MAI... RM 165. 👉 DAPAT IPHONE 8 RM 165 👉 DAPAT OPPO RM 165 👉 DAPAT VIVO.. 😨😨 KALAU TERLEPAS LAGI SEDIH TAU... Nanti keluar pakej RM165.00. Berpeluang dapat Iphone 8, Oppo , Vivo kan sedih lagi terlepas peluang. #TOKIPIN #MRSOL #mrsolerna #mrsolsgbesar #wangiangaharu wasap.my/+601123009534

2 0 Nov 15, 2017

. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. http://www.wasap.my/+60149385469 .. #MRSOL #MRSOLGOMBAK #WangianSunnah #WangianGaharu #BukhoorGaharu #WangianSepanjangHari #WangianHalal

9 0 Nov 15, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.