Photos and videos from all countries

Photos and videos for #Cosmopolitan

Stefanie Giesinger (Germany's Next Top Model Cycle 9) modeling for Cosmopolitan Germany August 2017 issue! Photo by Philipp Mueller! #TOPMODELWORKS #topmodel #GNTM #GermanysNextTopModel #StefanieGiesinger #model #fashion #beauty #Cosmopolitan #CosmopolitanGermany #magazine #spread #fashionstory #fashionspread #PhilippMueller #fashionmodel #magazine #editorial #beautystory

2 0 Jul 23, 2017

Always Have To Call Up The Homies To Check If They Are In Vegas. #DinnerWithAView #Cosmopolitan #Vegas

9 1 Jul 23, 2017

TONIGHT 10:30pm - 1am GUEST LIST FREE ENTRY Girls/Guys *GIRLS OPEN BAR 2 HOURS* TEXT NOW to be added 631-792-3821 _____________________________________________________ *Located on the Bellagio Fountain Show* #vegas #lasvegas #vegasready #vegasbound #vegasbaby #vegaslocals #vegasstrip #vegaspromoter #bachelorette #caesarspalace #bellagio #wynn #cosmopolitan #freeguestlist #vegasclubs #omnia #omniapromoter #hakkasan #marquee #xs #drais #vegas2017 #sincity #vegasweekend #guestlist #vegasstrip #bacheloretteparty #lasvegaspromoter #lasvegasstrip

11 0 Jul 23, 2017

Пришла моя коробочка💝👏🏽 Что ещё нам, девочкам, для хорошего настроения надо..☺️🎀 #luxe newbeautybox #cosmopolitan cosmopolitan_russia #pink #декабрь #newbeautybox #babor #lacoste #biotherm #косметика #девичьирадости

0 0 Jul 23, 2017

✨ Breaking News! celebluxury is launching an exciting color product in mid-August called #colorditioner 💗 "This transformation literally took me 8 mins to do at the bowl 👊🏻 they're super conditioning & reparative due to the #bondfix that's formulated into all 10 colors "Prevents color fade. Gives vibrant, temporary color results. 🙌🏻 Hair by stylist and influencer Kristina hairbykristinamarie 🍭💗 FOLLOW celebluxury for news about availability (Cosmoprof stores and other pro-beauty outlets). . . . . #hairvideo #hairtutorial #temporaryhaircolor #hairtransformation #allure #cosmopolitan #buzzfeed #buzzfeedtopknot #teenvogue #refinery29 #cosmoprofbeauty #hellogiggles

167 1 Jul 23, 2017

Wondering how to carry the obsession over white sneakers? ;) we have got some great outfit style tips to team them up! Dont have one? Get them now to be in the fashion race! Read through the blog to stay inspired! Much love xx #staystylish #white #sneaker #plimsolls #platform #celebritystyle #gigihadid #kendalljenner #fashionista #shoes #trend #summerfashion #fashionweek #slaytheweekend #instafashion #instaweekend #fashiongramindia #vogue #cosmopolitan #femina

12 0 Jul 23, 2017

Epa!!!! #Cosmopolitan

0 0 Jul 23, 2017

🌸Rahsia makeup nampak cantik dan flawless! 😊😊 . Siapa sini yang bila pakai foundation, makeup nampak tak licin dan bercapuk-capuk.. Tambah2 bila berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama kan . . So anda memang wajib pakai foundation primer ni tau! Seriouslyy bestt gila! Foundation primer ini boleh memberi ketahanan kepada foundation yang anda gunakan tak kira samada luminous atau matte . . Foundation primer ni pun dah ada SPF15 tau, jadi bolehla membantu :: ✔ menghalang sinaran matahari yang berbahaya dari menembusi kulit anda! . ✔ Yang paling penting anda tampil lebih yakin, ✔ makeup tahan lebih lama, nampak flawless ✔ mengurangkan ketetaraan pori-pori ✔makeup tak bercapuk-capuk walaupun panas berpeluh-peluh, makeup tetap maintain..tak perlu guna banyak, sikit pun dah cantikk..yang penting jimat😘😘👍👍 . Cara guna.., sebelum guna foundation primer : 1) sapukan foundation primer ni dulu, dan biarkan dalam 10 saat untuk primer tu meresap ke dalam kulit... 2) lepas tu boleh sapu liquid foundation luminous ataupun matte..simple kan 👍🏼 . More info atau ingin membina kerjaya sebagai Perunding Kecantikan seperti saya kindly WhatsApp #dottypoaad 017-2262774,Dotty bersedia membantu uolls😘😍 . #mkfoundationprimer #primer #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayproduct #cosmopolitan #bazarmalaysia #onlineshopping #bazarpaknill #onlineboutique #foundation #flawless #bebascela #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmalaysia #bazarpaknilmurah #iamme #quputeh #marykaykl

1 0 Jul 23, 2017

Cheers to a great holiday . . . . . . #Venice #Italy #cosmopolitan #cocktail #travel #summer #venezia #nzabroad #Europe

44 0 Jul 23, 2017

Vegas Baby! Happy 40th to my hubby no words can describe this trip so much fun #Cosmopolitan #vegasnightlife #nightclubencore #chainsmokersconcert #letmesleepplease #timeofmylife

10 3 Jul 23, 2017

Hello Sunshine ☀️ 💛 #marquee #cosmopolitan #vegasnevergetsold

37 2 Jul 23, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.