Photos and videos from all countries

Photos and videos for #5

My messy home😩 #hk #hkig #tan #toffee #messy #home #pet #puppies #babies #5 #months #pomeranian

0 0 Dec 14, 2017

Review #5 Lip Cream MAKEOVER: Intense Matte Lip Cream . . 📦 PACKAGING Bentuk tube nya sangat kecil kalau dibandingkan dengan lip cream merk lainnya yang biasanya cenderung silinder panjang, kalau ini kotak dan pendek jadi mudah dibawa kemana-mana karena ngga makan tempat di pouch . . 🌬SCENT Ngga ada bau khusus, jadi aman buat kalian yang sensitif dengan bau2 khusus . . 🌈COLOUR SO PIGMENTED! Range warnanya cukup banyak dari merah-pink-ungu dan dari terang sampai gelap, berkembang dari series 1 yang hanya ada nomor 1 - 8, keluar series 2 yang ada sampai nomor 20 . . 🤲🏻TEXTURE Tekstur lip cream yang sangat creamy dan nggak cair sama sekali! Ngga terlalu cepat kering, jadi ada waktu buat kalian yang pengen ‘dab dab’ pake jari atau bikin efek ombre gitu . . 🤫WHAT IT CLAIMS TO BE “Lip lacquer that comes in revolutionary creamy easy-to-glide formula, fully loaded with super intense pigment for full coverage application. The rich matte finish gives weightless texture that stays up to 8 hours continuous wear.” . . 💅🏻HOW TO USE Easily glide once all over your lips and it’s good to go! . . ✨AFTER USE EFFECT Lembab dan nggak kering sama sekali🧡 . . 💥PROS n CONS (+) Tahan lama banget. Smudgeproof. Waterproof. Kissproof. . . (-) hanya applicatornya terlalu banyak mengambil lip creamnya, jadi harus oles2 di bibir tube nya and kinda make it messy . . Will I use this again? YES. Rating: 8.7/10 . . 💸SHOPPING DIRECTION How much is it: 95.000-110.000 Where to Buy: makeoverforall.com, online shops all over instagram/websites #makeoverlipcream . . (product photo cr: makeover) #beautyreview #beautyproducts #makeoverlipcream #mattelipcream #beautyblogger #reviewindonesia

0 0 Dec 14, 2017

WIN our Christmas Giveaway #5! 🎁 If you love the Italian sweet bread, Panettone, you’re in for a treat! Here’s Georgia with the famed Giuseppe Panettone (1kg) that is highly regarded in Milan and filled with fruits! Have it on it’s own, in a trifle or warmed with butter, it will sweeten your Christmas table. To win this, you must: 🎅🏼 “Like” our Facebook ( Bill’s Farm) and/or Instagram pages. 🎅🏼 “Tag” as many friends/families in the comment box below. 🎅🏼 Only participants residing in Melbourne will be considered. You got to be in it, to win it! Winner(s) will be announced tomorrow at 7pm.

0 0 Dec 14, 2017

He says he has to do it twice a day 😩🤦🏾‍♀️😂😂😂 #shaving #menthings he is setting his alarm clock to get up and do it on time 🤣🤣🤣🤣 #sons #boys #hehasbeenwatchinghisdad #igkids #kids #lifelessons #kid #growingup #actor #toofunny #toocute #kidssaythedarndestthings #fromthemouthsofbabes #5 #kindergarten #theshaderoom ladysellingatlanta son theshaderoom #adorable

0 0 Dec 14, 2017

Here we go again 🙈 #newtattoo #ink #5 mikalazar1

1 0 Dec 14, 2017

#kata #凛として時雨 #5

0 0 Dec 14, 2017

orange & blue cut crease🔥💧 urbandecaycosmetics electric palette jaclynhill x morphebrushes palette themakeupshack x missswendyle “eye don’t know her” lashes fentybeauty trophy wife highlight in the inner corner benefitcosmetics kabrow #5 rimmellondonus scandaleyes waterproof kohl in 007 turquoise (waterline)

3 2 Dec 14, 2017

Про #45 Одно я точно понял, много изменений сразу, это видимо не совсем гуд :) Мозг вообще очень ленивый, особенно на нововведения, мозгу главное сохранить энергию. Сейчас в работе 5 новых привычек, если говорить про личную жизнь, туда они очень легко интегрируются, если же про общественную, то это прям отдельный пласт для изучения. Итог дня #5 Разделяй и властвуй. У многих привычек, которые я решил заменить, существует определенная основа возникновения и теперь когда я что-то делаю на автомате, стараюсь понять, откуда сие чудо образовалось во мне. И как она, привычка, влияет на меня с точки зрения гормонального фона. Знаете, много вещей я делаю без какой либо последующей реакции на то организмом, нет она есть конечно, но порой обычные вещи, привычные могут приносить значительно больше гормонов счастья. Привычка записывать действия в виде побед, приносит теперь прилив гормонов, совсем по немногую, но простое «Ес, я это сделал» подумал или сказал в слух, дает прекрасное ощущение удовлетворенности. Не надо обесценивать себя, мы делаем это неосознанно сами с собой, привычное нам кажется обыденным, но нет, в ваших силах, сделать даже из самого обыденного маленький поток прилива гормонов, которые будут вас заряжать в течении дня!

2 0 Dec 14, 2017

aritu laki akk g kursus 3 ari kt genting..smlm laki akk g langkawi pulak smpi ari isnin..bulan ni bulan akk kne tgl ngn laki akk je..huhuhu..redho je la laki kne outstation.. #rindusuamiakk #5 aritanpasuami #takecaremrasben #don’tnoty2...

2 0 Dec 14, 2017

Day three round one of Alemtuzumad chemotherapy also know as Lemtrada 12/13/2017 #5 on my way to the hospital having some fun listening to music just relaxing and letting everything go

1 0 Dec 14, 2017

#Repost joyfulkingdom.pc ( get_repost) ・・・ Halo semuanya! joyfulkingdom.pc resmi membuka event free #5 ~ Lomba Foto dengan tema 'happy face' untuk 6 pemenang: * Juara 1: e-piagam + vp 50k * Juara 2: e-piagam + vp 25k * Juara 3: e-piagam + vp 10k * 3 lucky winners: @ vp 5k Caranya : 1. Follow joyfulkingdom.pc Special Guest: leanna.chloe The Smurfs: ameera.toserba avagenick azzam_nanda05 baby_alesxio.limreal billa.sabillah deandracrystal faranisa_am k.lavina.m medinafumiko renniegenevievetandy sajakia49 unfollow = blocked, tdk dpt ikut event2 selanjutnya 2. Like & repost foto ini dgn hashtag #jkpc_free05 (tdk perlu caption), tag / mention 8 temanmu yg aktif, tidak boleh akun anggota the smurfs, akun palsu, akun olshop, dan sejenisnya. 3. Upload 1 (satu) foto si kecil sesuai tema setelah repost (jadi langsung di samping repost) dengan caption: nama | boy / girl | umur | domisili , TAG joyfulkingdom.pc dan beri hastag: #jkpc_free05 4. Komen 'DONE, yuk ikutan @... @... @...' (mention 3 temanmu yg aktif) di postingan ini 5. Hanya peserta yg mengikuti SEMUA caranya dgn BENAR yg akan mendapat nopes (harap bersabar) 6. Periode event: 14 - 24 Des 2017 7. Usia peserta: 0 - 10 tahun Pemenang akan dipilih oleh tim juri kami dan keputusannya tidak dapat diganggu gugat. #lombafoto #lombafotogratis

2 0 Dec 14, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.