Photos and videos from all countries

. Cuti. Line pun antara hidup dan mati. Memang rasa nak kuti. Apakan daya ku pujuk hati. Terobek siang baru dapat diganti. Kisah IVMIST itu dah pasti😅😅 . Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS😍😍 . Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau😅 . Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolah⚽🏃 . Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller👍👍👍 . IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya😄 . Korang dah ada IVMIST? Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus? . Whatsapp akak +60123934394 💕

.
Cuti.
Line pun antara hidup dan mati.
Memang rasa nak kuti.
Apakan daya ku pujuk hati.
Terobek siang baru dapat diganti.
Kisah IVMIST itu dah pasti😅😅
.
Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS😍😍
.
Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau😅
.
Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolah⚽🏃
.
Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller👍👍👍
.
IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya😄
.
Korang dah ada IVMIST?
Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus?
.
Whatsapp akak +60123934394 💕
@ivmist_charm | MINYAK PALING TERLAJAK POWER

. Cuti. Line pun antara hidup dan mati. Memang rasa nak kuti. Apakan daya ku pujuk hati. Terobek siang baru dapat diganti. Kisah IVMIST itu dah pasti😅😅 . Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS😍😍 . Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau😅 . Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolah⚽🏃 . Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller👍👍👍 . IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya😄 . Korang dah ada IVMIST? Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus? . Whatsapp akak +60123934394 💕

Kuala Klawang
195 108

All Comments: 108

ivmist_charm

Aamiin Ya Robbal Àalaamiin. Moga diberikan rezeki berlipat ganda. Senang nak borong @tudunglabuhgaleri pasni😍😍😍😍😍😍

ivmist_charm

Maceh @supermagicmanbest

ivmist_charm

Dah makan lom @sambalijobest 😄

ivmist_charm

Samat petang @arayyankids 😄

ivmist_charm

Samat petang @syamiena_boutique

syai769.collection

Terbaikkk 😉😉

hasmawatisaiman

nk oder berapa ya

ivmist_charm

@hasmawatisaiman check inbox ye😊

ivmist_charm

Alhamdulillah maceh geng @syai_collection 😍😍😍

ivmist_charm

Kihkihkihhh @marsimplybeauty_mab

ivmist_charm

Windu hakak @marsimplybeauty_mab 😍😍😍

marsimplybeauty_mab

Windu @ivmist_charm jugak..Hp ni kekadang jeles kita layan IG. Line mcm siput jerk😅

ivmist_charm

@softwareviral 👌

ivmist_charm

Salam tahajjud @perlashine.klang 😄

ivmist_charm

Alhamdulillah maceh @jubah_blousemurah 😍😍😍

suzyskincarejohorbahrusuzyskincarejohorbahru yeen_bakriyeen_bakri eyla.myeyla.my cuci.karpet_kajangcuci.karpet_kajang sona.pencucisona.pencuci nasgshockwatchnasgshockwatch dfiazstyledfiazstyle missvperfume_malaysiamissvperfume_malaysia kokbisaputih.idkokbisaputih.id bagsbyellianabagsbyelliana
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.