๏ปฟ . Cuti. Line pun antara hidup dan mati. Memang rasa nak kuti. Apakan daya ku pujuk ... - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

. Cuti. Line pun antara hidup dan mati. Memang rasa nak kuti. Apakan daya ku pujuk hati. Terobek siang baru dapat diganti. Kisah IVMIST itu dah pasti๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau๐Ÿ˜… . Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolahโšฝ๐Ÿƒ . Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya๐Ÿ˜„ . Korang dah ada IVMIST? Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus? . Whatsapp akak +60123934394 ๐Ÿ’•

.
Cuti.
Line pun antara hidup dan mati.
Memang rasa nak kuti.
Apakan daya ku pujuk hati.
Terobek siang baru dapat diganti.
Kisah IVMIST itu dah pasti๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau๐Ÿ˜…
.
Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolahโšฝ๐Ÿƒ
.
Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya๐Ÿ˜„
.
Korang dah ada IVMIST?
Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus?
.
Whatsapp akak +60123934394 ๐Ÿ’•
@ivmist_charm | MINYAK PALING TERLAJAK POWER

. Cuti. Line pun antara hidup dan mati. Memang rasa nak kuti. Apakan daya ku pujuk hati. Terobek siang baru dapat diganti. Kisah IVMIST itu dah pasti๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau๐Ÿ˜… . Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolahโšฝ๐Ÿƒ . Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya๐Ÿ˜„ . Korang dah ada IVMIST? Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus? . Whatsapp akak +60123934394 ๐Ÿ’•

Kuala Klawang
197 110

All Comments: 110

ivmist_charm

Dah makan lom @sambalijobest ๐Ÿ˜„

ivmist_charm

Samat petang @arayyankids ๐Ÿ˜„

ivmist_charm

Samat petang @syamiena_boutique

syai769.collection

Terbaikkk ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

hasmawatisaiman

nk oder berapa ya

ivmist_charm

@hasmawatisaiman check inbox ye๐Ÿ˜Š

ivmist_charm

Alhamdulillah maceh geng @syai_collection ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

ivmist_charm

Kihkihkihhh @marsimplybeauty_mab

ivmist_charm

Windu hakak @marsimplybeauty_mab ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

maajunanggunbistari_klang

Windu @ivmist_charm jugak..Hp ni kekadang jeles kita layan IG. Line mcm siput jerk๐Ÿ˜…

ivmist_charm

@softwareviral ๐Ÿ‘Œ

ivmist_charm

Samat malam @pakar_hapus_bau_badan

ivmist_charm

Salam tahajjud @perlashine.klang ๐Ÿ˜„

nurraysa_palam

๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘

nurraysa.beauty_malaysia

Terbaikk ๐Ÿ‘

IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.