Photos and videos from all countries

🇦🇱 #SaintAthanasius #church in #Karavasta #VisitAlbania #GoYourOwnWay @hceku #art #history #heritage #culturalheritage #Repost @imk_albania (@get_repost) ・・・ Kisha e Shën Thanasit ndodhet në fshatin Karavasta e Re, në afërsi të luginës së Karavastasë. Në brendësi të kishës do të gjeni afreske të mrekullueshme, të punuara me mjeshtëri nga ikonografët Gjergj dhe Joan Katro restauruar nga Fatos Arapi. #EjaEdheTi #ZbuloHistorinë

🇦🇱 #SaintAthanasius #church in #Karavasta #VisitAlbania #GoYourOwnWay @hceku #art #history #heritage #culturalheritage #Repost @imk_albania (@get_repost)
・・・
Kisha e Shën Thanasit ndodhet në fshatin Karavasta e Re, në afërsi të luginës së Karavastasë. Në brendësi të kishës do të gjeni afreske të mrekullueshme, të punuara me mjeshtëri nga ikonografët Gjergj dhe Joan Katro restauruar nga Fatos Arapi.

#EjaEdheTi
#ZbuloHistorinë
@albania.tourism | 🇦🇱 Albania ,Go your own way 🇪🇺

🇦🇱 #SaintAthanasius #church in #Karavasta #VisitAlbania #GoYourOwnWay hceku #art #history #heritage #culturalheritage #Repost imk_albania ( get_repost) ・・・ Kisha e Shën Thanasit ndodhet në fshatin Karavasta e Re, në afërsi të luginës së Karavastasë. Në brendësi të kishës do të gjeni afreske të mrekullueshme, të punuara me mjeshtëri nga ikonografët Gjergj dhe Joan Katro restauruar nga Fatos Arapi. #EjaEdheTi #ZbuloHistorinë

Karavasta, Fier, Albania
164 1

All Comments: 1

theadventureyogis

Beautiful restoration

mariokojemariokoje code16021987code16021987 aldissaldiss ervinpapajervinpapaj visitksamilvisitksamil kris92tianakris92tiana meghannjaegsmeghannjaegs kastel_12kastel_12 fabio_cardillo_fabio_cardillo_ aurel___shaurel___sh
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.