Photos and videos from all countries

SUAMI PUN JELEK TENGOK😓 Luahan hati dari customer #medicserum direct inbox cikmira tau.... kami sangat2 happy dan terharu terima feedback macam ni. "Saya beli produk ni 5hb bank in.. 6hb sampai. Hari ni 13hb dah HEAL 98%. Alhamdulillah.. tinggal satu spot je lagi tunggu masa nak sental dengan medicserum..hahaha.." "Saya jadi teruja sbb lama sgt dah sakit dan seksa..suami pun jelek tengok tapi pada masa yg sama kesiankan saya. duit dah beratuss habis..putus asa x tau mcmana nak cakap..huhu..mungkin Allah dengar rintihan saya bila satu hari tgk si Farah update pasal gatal kt tangan dia. Mula tu dah putus asa nak cuba tapi suami cakap..cuba la kot2 Allah bagi petunjuk melalui Farah tu. Hari 1st pakai malam, esoknya SERIOUSLY.. KERING..then terus pakai pakai dan pakai.. gembira tak terkata. seronok sangat!!!" Luahan tu lepas 8 hari. Nk lihat tangan beliau lepas 2 hari jer sapu???? Lihat 👆👆👆.. #eczemamalaysia #renoskinmedicserum #bioactive #jemaahkakrina #tamnthegeng #bahansemulajadi #naturalproduct #produkberkualititinggi #tinggisehat #sihatdancantik #cantikkulit #kulitbermasalah #masalahbayi #bayiceria #ceriaselalu #selalubersyukur #bersyukurpadaallah #allahyangsatu #satubotolsaturumah #rumahmewah

SUAMI PUN JELEK TENGOK😓

Luahan hati dari customer #medicserum direct inbox cikmira tau.... kami sangat2 happy dan  terharu terima feedback  macam ni. "Saya beli produk ni 5hb bank in.. 6hb sampai. Hari ni 13hb dah HEAL 98%. Alhamdulillah.. tinggal satu spot je lagi tunggu masa nak sental dengan medicserum..hahaha.." "Saya jadi teruja sbb lama sgt dah sakit dan seksa..suami pun jelek tengok tapi pada masa yg sama kesiankan saya. duit dah beratuss habis..putus asa x tau mcmana nak cakap..huhu..mungkin Allah dengar rintihan saya bila satu hari tgk si Farah update pasal gatal kt tangan dia.

Mula tu dah putus asa nak cuba tapi suami cakap..cuba la kot2 Allah bagi petunjuk melalui Farah tu.

Hari 1st pakai malam, esoknya SERIOUSLY.. KERING..then terus pakai pakai dan pakai.. gembira tak terkata. seronok sangat!!!" Luahan tu lepas 8 hari. Nk lihat tangan beliau lepas 2 hari jer sapu???? Lihat 👆👆👆.. #eczemamalaysia
#renoskinmedicserum
#bioactive
#jemaahkakrina 
#tamnthegeng 
#bahansemulajadi 
#naturalproduct 
#produkberkualititinggi 
#tinggisehat 
#sihatdancantik 
#cantikkulit 
#kulitbermasalah 
#masalahbayi 
#bayiceria 
#ceriaselalu 
#selalubersyukur 
#bersyukurpadaallah 
#allahyangsatu 
#satubotolsaturumah 
#rumahmewah
@faliza_shoppe | 🍁RENOSKIN🍁

SUAMI PUN JELEK TENGOK😓 Luahan hati dari customer #medicserum direct inbox cikmira tau.... kami sangat2 happy dan terharu terima feedback macam ni. "Saya beli produk ni 5hb bank in.. 6hb sampai. Hari ni 13hb dah HEAL 98%. Alhamdulillah.. tinggal satu spot je lagi tunggu masa nak sental dengan medicserum..hahaha.." "Saya jadi teruja sbb lama sgt dah sakit dan seksa..suami pun jelek tengok tapi pada masa yg sama kesiankan saya. duit dah beratuss habis..putus asa x tau mcmana nak cakap..huhu..mungkin Allah dengar rintihan saya bila satu hari tgk si Farah update pasal gatal kt tangan dia. Mula tu dah putus asa nak cuba tapi suami cakap..cuba la kot2 Allah bagi petunjuk melalui Farah tu. Hari 1st pakai malam, esoknya SERIOUSLY.. KERING..then terus pakai pakai dan pakai.. gembira tak terkata. seronok sangat!!!" Luahan tu lepas 8 hari. Nk lihat tangan beliau lepas 2 hari jer sapu???? Lihat 👆👆👆.. #eczemamalaysia #renoskinmedicserum #bioactive #jemaahkakrina #tamnthegeng #bahansemulajadi #naturalproduct #produkberkualititinggi #tinggisehat #sihatdancantik #cantikkulit #kulitbermasalah #masalahbayi #bayiceria #ceriaselalu #selalubersyukur #bersyukurpadaallah #allahyangsatu #satubotolsaturumah #rumahmewah

4 0

All Comments: 0

azlizaemeldaazlizaemelda nurelyanamznurelyanamz italianadaitalianada
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.